Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Güzel animelerin kendine ait başlıkları oluyor zaten. Sezon sezon açmaya gerek yok bence, genel bir başlık olsun dedim. Anlık takip edenler güncel topice yazıp geçiyor zaten. Kış sezonu başladı, uzaktan bakınca pek de bir şey yok diyordum ama çıkan 1-2 tanesi şimdiden şaşırtmayı başardı bile beni. "Mahou Shoujo ni Akogarete" ecchi nin dibini vuracak gibi eğlenceliydi ilk bölümü Daha herşeyin ilk bölümü yayınlanmadı bile, çıksınlar ondan sonra genel bir yorum da atılır. Sousou no Frieren devam ediyor bu sezon da toplamda 28 bölüm olacakmış. https://anichart.net/Winter-2024
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 dungeon meshi eğlenceli olacak gibi, biraz goblin slayer biraz shokugeki no souma lol. kusuriya'nın da frieren gibi devam ettiğini görmek çok sevindirdi, frieren ile beraber geçen sezonun en iyisiydi bence. daigo da devam ediyor, çok yavaş ama izliyorum gene. mahou shoujo ecchi'den softcore'a geçiş yapmış neredeyse. geçen sezona kıyasla yenilerden ilgimi çeken dungeon meshi hariç göremedim, bekle gör yapacağım kalanlara. 1
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Solo Leveling: Manwha'daki ortamı yaratırlarsa iyi iş çıkar bundan. Dungeon Meshi: Bunda da potansiyel çok. Yüzüklerin Efendisi var birde. Merakla bekliyorum. Nedir ne değildir hiçbir fikrim yok ama konsept güzel gibi.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 simdi karsinizda hic anime kulturu olmayan biri var. Gecen ucakta bir kac sira otedeki bir eleman cizimleri yeni gorunen bir anime izliyordu soramadim ismini. olay su, bir gezegende space suit ile rover kullanan bir bonus kafali bir kadin var. Patlamalar catlamalar oluyor bir yandan. space konseptli herseye dustugumden ilgimi cekti, bilen biri cikar mi?
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 canon busters olabilir netflixten bi bakıver.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 aslinda yellow tinted sahneler nedeniyle cok olabilir gibi gorunmustu ama degil, 12 bolumu soyle bir scrolladim, gordugum moon rover suren, space suitli, siyahi, bonus sacli hafif tombik kadini goremedim
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Solo Leveling fena değil gibi, ilk bölümü beğendim. rl'de mmorpg kafası hoş olmuş, raide girmeden kapıda kahve içmeler, guildlerin ajans gibi recruitement çalışması yapması filan sdfsg.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 (düzenlendi) Urusei Yatsura yeni sezon başladı. Ocak 12, 2024 Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 nereye koysam acaba derken buraya koyayim
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Merak edip solo levelling in tüm manwhasini bitirdim. Poweplay ama çok da keyifli bi yandan. Animeye iyi aktarirlarsa harika olacak bence
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 netflix gibi başka yayın kanalları da exclusive anime olaylarına girişmiş. HBO Max tarafında Ninja Kamui diye bir anime başlatmışlar. baya aksiyonlu güzel duruyor.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 bu sene güzel geçecek resmen. 8 Nisan'da başlıyormuş Mushoku Tensei'nin sezon devamı
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 https://www.crunchyroll.com/news/latest/2024/3/13/that-time-i-got-reincarnated-as-a-slime-season-3-anime-new-trailer-stereo-dive-foundation-preview Slimeee s3 de geliyormuş, benim hoşuma gitti
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 All Star sezonu gibi harika bir sezon geliyormuş gerçekten. Takip edenler için en azından https://anichart.net/Spring-2024 Devam sezonlarından öne çıkanlar: Konosuba Demon Slayer Mushoku Tensei Slime Boku no Hero "Ookami to Koushinryou: merchant meets the wise wolf" seneler önce çıkmıştı bu aslında devam sezonu mu adaptasyon mu tam anlamadım bunu.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 (düzenlendi) oo güzel sezonmuş, iyi bari. haftalık anime beklemenin keyfi başka oluyor. bu arada hibike euphonium'un da 3. sezonu geliyomuş. yuru camp s3 bartender da önceden hep ertelediğim bir seriydi, remakemiş ama kötü gözüküyor yeni stil. kuroshitsuji'nin de yeni sezonu sanırım. yarım bırakmıştım ben, ama izleyenler vardı. Mart 24, 2024 Elan_Morin tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 mushoku tensei güzel başladı. bir önceki sezonda çok yavaş işliyor diyordum bölümlere, bu sefer güzel girdiler de bakalım nasıl devam edecek. her türlü keyifli. diğer animelerden gözüme çarpan olmadı henüz.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Go Go Loser Ranger tokusatsu janrına saygıyı eksik etmeden dalgasını geçebilen muhteşem bir pastiş olmuş. Astro Fighter Sunred ve Love After World Domination'u vakti zamanında izleyip sevmiş olanlar kaçırmasın.
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 haydaaa mushoku tensei de neler oldu öyle ya
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 mushoku Spoiler offff. gel de 2 şişe rakı açma... depresyon, efkar herşeye sokar valla..... dertlendim valla. söylenecek tek kelime yok...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 mushoku s2 - 22 Spoiler valla siz yazmasanız birşey yazmayacaktım çünkü 5 bölüm önceden telegrafladılar neredeyse, adam her bölüm 5 tane death flag açtı. ölmese şaşrdım o noktada artık. zenith'i de anlaşılan casca yapıp bırakmış yazar. içten pazarlıklı 45 yaşında herif baba diyemediği babasına kızıp onun gibi teenager karısının üstüne kuma getirirse droplarım herhalde. bayağı soğudum bu sezon. ana-baba saymadığın ebeveynlerine benzemeyip hikikomori tipiyle doğsaydın o kızların hiçbiri suratına bakmazdı ey neet. cami avlusuna bıraksalardı seni de görseydin hanyayı konyayı. sosyopat veya psikopat olmayan lead yapmıyorlar artık isekailere sanırım, bundan sonra herhalde lead'in karakterinden iyice emin olmadan başlamam böyle bir seriye.
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 yeni belliydi de Spoiler isekai cilerin OP olmasına alışmıştık biz sürekli. her ne kadar manası çok, sessiz castingi var desek de günün sonunda korkudan donup kalabilen bir karakter. arkadaşlık, inanç zart zurt diyerek overpower olup kazanamayan, bildiğimiz 31cinin teki. kazanamadığı gibi artık kolsuz bir 31ci oldu. üstüne babanın kendisinden dolayı öldüğünün bilinciyle yaşayacak. daha baba travması dururken anne şoku da mum dikmece oldu işte. anne kurtulduktan sonra healer olduğu için bir resurrection çakar mutlu sona bağlarlar derken yakma sahnesi şaşırttı. 10 senedir kristal içinde duran annenin yaşıyor olması bile aslında bir artı. tam olarak ne oldu ne olacak merak ediyorum hala.
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 Spoiler pualo ya da zenith'den biri gider diye düşünüyodum ben. ikisi birden şok oldu
Öne çıkan mesajlar