Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Canım çok sıkılıyor. İnternette ne yapılır mesela siz ne yapıyorsunuz bana da söyleyin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 hiç 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 doomscroll twitter reddit insta tiktok hic eglenceli degil ama iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Internet erişimi ve boş zamanı olup can sıkıntısı çekmek zor benim için. Aç wikipedia’da random makale browse et, illa ki ilgini çeken bi kuyu bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 reddüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Yorganın altında ağlamak, peluş oyuncaklarla vakit geçirmek gibi aktivitelerin yaşıma pek uymadığını düşünmeye başladım. Ancak bunların yerini tutacak bir uğraş bulamıyorum. @neutrino Random makale okumak mı? Benden beteri de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Bunları düşünmek çok zor oldu mu peki? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 oyun oyna, burası zaten temelde oyun sitesiydi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Duygucuk, 07.12.2023 20:34 tarihinde dedi ki: Canım çok sıkılıyor. İnternette ne yapılır mesela siz ne yapıyorsunuz bana da söyleyin asdf Ben podcast dinleyip, WoW oynuyorum. Vakit su gibi akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Tiktok sildim twitter sildim facebook sildim.. Instagramı sildim ama geri yükledim Mutluluk nette değil böyle kitaptı, spordu, hobiydi o tarz reel şeylerde valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 abi su sorulara standard yanitim elbette ki otuz bir 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 31in üst versiyonunu denedin mi peki hiç? Otuz ikiyi diyorum anlarsın ya ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 32 nedir gercekten bilmiyorum ve aratmaya korktum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Oyun, youtube, reddit kafi. Saran oyun olursa zaten boş vakit yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 yapacak bişey bulamadığın için canının sıkılmasından ziyade, canın sıkkın olduğu için birşey yapmak istemiyor olabilir misin ? 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Tadilat işleri, ailevi sorunlar, sağlık, davalar filan hepsi aynanda bitince çok boşluğa düştüm. Hedefe ulaştıktan sonrası nasıl desem hani yüzük yok olunca Frodo böyle ermiş ve mutsuz biri oldu ya o durumdayım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 (düzenlendi) ameliyat ne oldu? doktorlar köstek oluyor gibisinden bişiler demiştin? Aralık 15, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Zorlu ameliyatlarla uğraşmaktansa basit bir işlemle yetinmeyi seçtim. Daha fazlasıyla uğraşacak gücüm yok. İstediğimi giyebilmek filan yeter işte daha detaylıca tarif yaptırmayın anlaşılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Allah yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar