Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Güzel başladı yeni sezon, yeni ed de gene çok iyi. s2 ep1 Spoiler Eisen built different cidden lol, stark da ona çekmiş. Mana kristalini stark önlerinde yürüyüp taşısaydı keşke.
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 nasıl yapıyor bilmiyorum ama hikaye anlatımı filan falan inanılmaz chill, akıcı, bu ifadeyle izlemişimdir tüm bölümü 1
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2026 Sam, 16.01.2026 21:47 tarihinde dedi ki: İçeriği gizle Eisen built different cidden lol sdfsg gerçekten. ayrıca ne animasyon yapıyor adamlar ya inanılmaz. 1
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2026 2 Spoiler Sırt kaşıma spelli legendary tier, main quest ödülü bile olabilir. İşte bu yüzden bütün side questleri yapmak lazım. hero of the south ilk sezonda “o bile öldü” diye bahsedilmişti, cidden carrylemiş indirekt olarak. Güzeldi hikayesi. dövüş kısa ama çok iyiydi, şöyle dinamik ama temiz ve anlaşılır aksiyon çizenlerin ellerinden öperim. bir yandan da demonların nasıl manipülatif olduğunu tekrar gösterdi. son elma rengi grimoire tam bir completionist spell yalnız lmao.
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 geçen gün bende denk geldim benzer bi videoya. hiç fark etmemiştim açılışların aynı olduğunu. her tarafından kalite damlıyo ya. 1
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2026 (düzenlendi) "impeccable thumbnail choice" 3 Spoiler Beklenmedik anlarda duygulandırdı. 3 gün 3 gece ağlama da güldürdü. o “eve gitmek istiyorum” ertesi “o hatıralarımızı hiçbirşeye değişmem” kısmı tam bana seslendi lol. o dağ manzarası boss ross elinden çıkma gibiydi. Ocak 30, 2026 Sam tarafından düzenlendi
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2026 Spoiler frieren'i ilk defa bu kadar çok gülümserken gördük galiba tüm seri boyunca.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 mangada bir panelmiş sadece, sasuga madhouse, adaptation distillation gene lol.
Öne çıkan mesajlar