Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 kahramanlar grubu iblislerin kralını öldürdükten sonra grubun büyücüsü elf frieren uzun yaşamına kaldığı yerden devam etmeye karar verir. ama ekibin diğer üyelerinin ondan çok daha kısa ömürlü olması onu daha önce düşünmediği yeni bir arayışa iter. madhouse'dan hoş bir fantezi serisi. biraz aksiyon, biraz slice of life. zamanın izafi geçişi üzerine güzel değinilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 kendi başlığını gerçekten hakediyor. fantezi dünyasına bile normalde olmayan farklı bir bakış kazandıran bir yapı. asırlar sonra 1. lik değişmiş hatta mal'da 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 yeni anime ariyordum, deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 10 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 meme kaynağı potansiyeli çok fazla olan bir anime gerçekten 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 ağlattı bu hafta voll-ji. zamanın geçişini çok güzel işliyor seri. 15 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 çok güzel kaynak olmaya devam ediyor. one piece gibi 1000 bölümü olsa sıkmadan izletir gerçekten. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 çok keyifle izlemeye devam ediyorum çıkar çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 fieren freeze demekmiş baktım. aura da bildiğin aura. gerisi doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 bu arada himmel'in yalancı çıktığı, şeytan kralın 5 başağının üstünde oturarak kalesinde friereni beklediği günü iple çekiyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2024 inanılmaz bir anime gerçekten. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2024 (düzenlendi) her bölüm başka keyifli, 28 bölüm olacakmış ama keşke daha da devam etse. özür gelince kulağın seyrimesi filan detaylar mükemmel ya. Ocak 26, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 lmao çok heyecanlı yerde bitti bu hafta şimdi merakta kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Çok iyi ya gerçekten. Harika bi temposu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Güzelmiş. Bir oturuşta 20 bölümü izletti.. Buna benzer oyun olsa da oynasam dedim nedense.. var mı acaba bu tarzda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 etraftan büyü toplamalı oyun benim bildiğim 2 tane: 1- dnd 2- ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Buyuden cok isledigi diger konular. Bir grubun combat harici maceralari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 burada çok görünce ben de izledim, elf in umursamazlığı falan süper ya. Şurada biraz dururuz, biraz = 10 yıl lol. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 (düzenlendi) 10 yıl göz açıp kapayana kadar onun için reno usta ahah 21 müthişti cidden beklediğime değdi, çevirdim iki kere izledim. Spoiler distant, empowered, heightened, quickened, subtle magic missiles Şubat 2, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 ya ben bunu bir solukta 20 ledim tamda berbat yerinde kaldı, ben sevmem öyle bekle modeli şeyleri . Bitmiş seri önerin bana. Crunchroll a sardım tv de mis izliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 (düzenlendi) 21 çıktı bugün onu izle reno ustam. sonra da dungeon meshi (delicious in dungeon) izle, netflix veriyor ama o da devam ediyor hala. Şubat 2, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar