Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 (düzenlendi) expansion'ın yeni konusu olsun. blizzcon'da duyurmuşlar: yeni de bir sınıf gelecekmiş, spiritborn diye tamamen yeni olduğu yönünde leak söylentileri var: https://www.vg247.com/diablo-4-first-expansion-new-class-kurast-mephisto-datamine-leak Alıntı The datamine also reveals a new class dubbed Spiritborn, which appears to be a nature-based, glaive-wielding class. The first expansion is seemingly also adding a Mercenary system that will allow players to hire and level up companions, similar to Diablo 3. kurast cangılı en sevmediğim yer, üstüne yeni sınıf da paladin/crusader değil, tamamen pas geçerim bunu. ha yok şu resimdeki gibi holy warrior archetype yapacaklarsa o zaman olabilir. spirits of nature wd gibiyse pas. Kasım 4, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 yani hikaye o kadar salakki bir şey diyemiyorum. Bu mu yani yine soulstone u biri kaçırdı başa çıkamıyor. vah vah. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Monk çakması elementlere ilişki kuran bir sınıf olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 (düzenlendi) Diablo 4'teki hikayeyi seven bir tek benim herhalde önceki 3 oyunu birleştirip cezbeden bir şeyler sunmuşlardı. Kasım 5, 2023 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 hikaye güzel değil de hikaye sunumu güzel oluyo genelde. sinematikleri etkili yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 (düzenlendi) Abi hikaye sündür sündür sakız oldu zaten onun ruhu buna girdi bunun ruhu taşa kaçtı, o cehennemden yeryüzüne çıktı bu cennetten cehenneme indi. Anlatımın ve atmosferin gideri var ama hala bence de. Kasım 6, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 https://www.gamesradar.com/diablo-4-vessel-of-hatred-doesnt-feature-returning-paladin-or-witch-doctor-classes-as-blizzard-feels-responsible-to-offer-new-ways-to-play/ ya bu adamlar su katılmamış aptal gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Bakalım orijinal bir şeyler getirsinler de. Belki aratmaz paladini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 yani şimdi o kadar istenilen class(lar) varken kalkıp yeni bişi denemek kumar biraz. ben olsam paladini ve amazon u direk koyardım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar