Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 (düzenlendi) expansion'ın yeni konusu olsun. blizzcon'da duyurmuşlar: yeni de bir sınıf gelecekmiş, spiritborn diye tamamen yeni olduğu yönünde leak söylentileri var: https://www.vg247.com/diablo-4-first-expansion-new-class-kurast-mephisto-datamine-leak Alıntı The datamine also reveals a new class dubbed Spiritborn, which appears to be a nature-based, glaive-wielding class. The first expansion is seemingly also adding a Mercenary system that will allow players to hire and level up companions, similar to Diablo 3. kurast cangılı en sevmediğim yer, üstüne yeni sınıf da paladin/crusader değil, tamamen pas geçerim bunu. ha yok şu resimdeki gibi holy warrior archetype yapacaklarsa o zaman olabilir. spirits of nature wd gibiyse pas. Kasım 4, 2023 Sam tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 yani hikaye o kadar salakki bir şey diyemiyorum. Bu mu yani yine soulstone u biri kaçırdı başa çıkamıyor. vah vah. 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Monk çakması elementlere ilişki kuran bir sınıf olur sanırım.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 (düzenlendi) Diablo 4'teki hikayeyi seven bir tek benim herhalde önceki 3 oyunu birleştirip cezbeden bir şeyler sunmuşlardı. Kasım 5, 2023 Bone tarafından düzenlendi
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 hikaye güzel değil de hikaye sunumu güzel oluyo genelde. sinematikleri etkili yapıyorlar.
µh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 (düzenlendi) Abi hikaye sündür sündür sakız oldu zaten onun ruhu buna girdi bunun ruhu taşa kaçtı, o cehennemden yeryüzüne çıktı bu cennetten cehenneme indi. Anlatımın ve atmosferin gideri var ama hala bence de. Kasım 6, 2023 µh tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 https://www.gamesradar.com/diablo-4-vessel-of-hatred-doesnt-feature-returning-paladin-or-witch-doctor-classes-as-blizzard-feels-responsible-to-offer-new-ways-to-play/ ya bu adamlar su katılmamış aptal gerçekten de.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Bakalım orijinal bir şeyler getirsinler de. Belki aratmaz paladini falan.
knox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 yani şimdi o kadar istenilen class(lar) varken kalkıp yeni bişi denemek kumar biraz. ben olsam paladini ve amazon u direk koyardım oyuna.
Öne çıkan mesajlar