Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 ... arkadaşlar vardir benim gibi artik yarimiz falan kel sakalli ergeg. son zamanlarda özellikle çalışırken bıyığımı yolmaya başlamışım farkında değilim. küçük bi yer kel kalmış falan böyle eli kolu boş durmayan arkadaşlar napiyonuz ofiste ficıt spinir falan mi, tik olmaya başladı bende rahatsız oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 kestim ben kökten o yüzden. sürekli ısırıyordum ben de koparmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 şunlardan bi tane al, sakalınla oynamayı bırakıp bununla oynarsın sürekli bağımlılık yapıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Sakal sıvazlamak iyi de yolmamak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 abi bıyık nasıl yolunur ya, canı yanar insanın çiğ yürek mi yedin....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 psikolojik bir durum olabilir, basit görünen ama derin bir stres durumu vb... dikkatli ol da ani patlama yapma bir şeylere. ummadığın anda geliyor öyle şeyler. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Benim arkadaş ünideyken yoluyordu, stresten olduğunu düşünüyorduk hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 çubuk kraker, herşeyin çaresi çubuk krakerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 olabilür bende burun kıllarımı yoluyom bazen, hapşırtıyo hem negüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Dynun, 03.09.2023 20:36 tarihinde dedi ki: bıyığımı yolmaya başlamışım farkında değilim işte gerçek bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 (düzenlendi) Shadow, 04.09.2023 00:42 tarihinde dedi ki: olabilür bende burun kıllarımı yoluyom bazen, hapşırtıyo hem negüzel Bu baya tehlikeli, beyin iltihabına bile götürebilir, yapma. Eylül 4, 2023 Drall tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 arkadasim burun kilini yolarken burnunu yoldu la! adam oldu oracikta. burunsuz defnettiler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 ya mekanizmayı tam hatırlamıyorum, sadece üniden bu durumun varlığını hatırlıyorum. sanırım mekanizma şöyleydi: burnun kılları yolunca kıl foliküllerinde streptokok enfeksiyonu gelişebilir, eğer o gelişirse burnun lenf yolu direkt beyne gidiyo (bu sebepten burun etrafındaki sivilceleri sıkmak da sakıncalı), menenjite çevirebilir olaylar. sanırım bu tarz bişeydi fizyopatolojisi, burnunu yolar mısın onu bilemem 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 dogal seleksiyon abi birak yolsunlar yaa bosuna bilgi verme bunlara alismamis bunyeleri 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar