FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Normalde 2.6m euro maaş alıp gs de 1m euroya oynayan koca yürekli kerem demirbay 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Gene fena yanmışsın ama senide anlıyorum, transfer yapamayınca sikintidan bakacak bir şeyler ariyosun. Maaş konusuda doğru degil, alamanya onun yarısını vergi alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 (düzenlendi) boşa yazmışsın imzalayanların hepsinin kanı sarı kırmızı desen zaten ok benim için. Yoksa akıllı adam 32m yıllık teklifi reddedip 6m ye gs ye gelir mi sdf İcardinin tek yapmadığı zaten çocuğun adını metin oktay diye değiştirmek kaldı. Helal olsun Ağustos 3, 2023 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 abi 32m reddedip 10m geldi yani yine bile büyük fark var. neden reddetti gitmedi bilmiyorum ama zaha da 10-15 oynardı arapta geldi bir şekilde. yaşları da 30 üstelik artık avrupaya gideyim büyük takımlarda oynayayım hayalleri de kalmadı bu oyuncuların çok büyük başarı bu adamları ikna edebilmek. Yani gidip de sponsorlar ile birlikte 30m verilmiyordur yıllık açıklanan 10m zaten neden bu kadar tutuşuyorsunuz anlamıyorum. kerem konusunda da sponsor ile ekstra para verildiğini sanmıyorum.yaşı 30 olmuş orta sıra takımında oynayan düşüşte bir bir oyuncu sonuçta vergisiyle falan yine bizden aldığına denk geliyordur, şuan hem şampiyonluğa oynayacak hem de avrupa da tekrar kendini gösterme fırsatı yakaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 icardi için kap'ta açıklanan 6 diye biliyorum. geçen senede icardi için kap'ta 6.750 maaşın 750si gs şeklinde açıklanmıştı. gs kendi açısından tutarlı görünüyor. üstüne bonuslar , sponsorlar vs vardır bilemem. sonuçta icardi gibi takımı şampiyon yapmış adam bir önceki seneden daha az kazanabileceğini düşünmüyorum. muhtemelen taraftar için yapıyorlar , kendimi bildim bileli gs'de hep şu şekilde sloganlarla "parayı değil armayı seçti" yada "parayla değil yürekle" ilerliyor ya. halbuki şuanki durumda en zengin kulüp gsdir diye tahmin ediyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 adam her gün sabah kalktığında 22 milyon euro daha fazla kazanabilirdiim tatminsizliği yaşayacak çok üzlüyoroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 2 sene sonra 100e giderim diye düşünüyor belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 (düzenlendi) Geçen tur yendiğimiz takım UEFA sıralamasında BJK'nın üstündeymiş. Beklendik durum ehah https://twitter.com/lemarkespors/status/1686757442053439488 Ağustos 4, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 bizim Ş.G döneminden sonra Avcı,Sergen,İsmael zamanı avrupa hedesi çok rezalet be. geçen sene üstünüzdeymişiz yanlız 19 puanlık namağlup CL sezonu gidince rock bottom aşağıya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Rewendor, 04.08.2023 20:50 tarihinde dedi ki: Geçen tur yendiğimiz takım UEFA sıralamasında BJK'nın üstündeymiş. Beklendik durum ehah https://twitter.com/lemarkespors/status/1686757442053439488 Hehe onlar da rahat geçerdi şimdi, bu sıralamaları ciddiye almıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Darksun, 04.08.2023 21:45 tarihinde dedi ki: yanlız 19 puanlık namağlup CL sezonu ne sezondu be, ben munihteydim, bayern munih macinda dualar ediyordum yenelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Ben bu maaş işine kendi açımdan bakıyorum. Ulan diyorum 30 küsür yaşına kadar zaten ortalama 70-80 m dolar para kazanmış olsam o saatten sonra ömrümü arap çöllerinde +10m fazlası için harap etmem yani. Herkesin bir hesabı vardır, züğürt olarak daha fazla çene yormayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 fb 45 milyon euro satis yaptik diye ovunuyor da sirf gecen sene JJ 41.2 milyon tokatlamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 kaynak yeni şafak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 sanssizsansli, 05.08.2023 21:27 tarihinde dedi ki: Ben bu maaş işine kendi açımdan bakıyorum. Ulan diyorum 30 küsür yaşına kadar zaten ortalama 70-80 m dolar para kazanmış olsam o saatten sonra ömrümü arap çöllerinde +10m fazlası için harap etmem yani. Herkesin bir hesabı vardır, züğürt olarak daha fazla çene yormayayım. ben ederim. max 2 3 sene takılıyosun kazandığını *10 yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 valla emekli olacaksın son senelerin zaten avrupada yırtınmanın bir anlamı yok, git 2-3 sene arap liginde oyna hayvan gibi alacağını al futbolu bırak. Asıl nispeten genç sayılabilecek adamların kendini heba etmesi saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Kasaya 26m euro yattı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 smmm yapcaz yavru kuşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 erken konuşmamak lazım ne takımlara elendi bu takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Takim su an felaket durumda Ljubjana surpriz yaparsa sasirmayin. Zalgirisin forveti bir tik yetenekli olsa farkli seyler konusuyorduk su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Molde bi yerden tanıdık geldi, daha önce de mi karşılaşmıştık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Esnaf, 07.08.2023 14:03 tarihinde dedi ki: erken konuşmamak lazım ne takımlara elendi bu takım Sotto, 07.08.2023 17:18 tarihinde dedi ki: Takim su an felaket durumda Ljubjana surpriz yaparsa sasirmayin. Zalgirisin forveti bir tik yetenekli olsa farkli seyler konusuyorduk su an. https://www.facebook.com/watch/?v=3057881220973017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Molde fenerle eslesmisti, Linnesin takimi. Norvec her zaman zorlar bu zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 siz moldeye elenirseniz bizde twenteye eleniriz, Almanlar yenilince hesabı, no problemos bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar