fresia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 boey'i 30 'a sattık 2 tur geçsek zaten bu parayı kazanırdık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 FuCKiR, 23.02.2024 03:00 tarihinde dedi ki: Getirin ankaragücünü okan hocam şov yapacak sdf şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Ya benim en gicik olduğum konu da mütemadiyen icardi güzellemesi yapılması. adam stamina eksikliğinden kendini 10 numara mevkisine attı iki maçtır. Herkes owyeah icardi 10 numarada da oynuyor hell yeah modunda. Ya adam dökülüyor ya. Geçen maç sağa çekti vurdu bir tane gol attı, yine başladı guzellemeler. bu maçta iki tane pozisyonu var geçen seneki icardinin kesin atabileceği. dun akşam yorum programlarını dinledim, her yorumcu farklı bir yorum yapıyor maç neden kaybedildiğine yönelik. Bu aslında kabaca net bir sebep bulamamaktan oturu. Zira mac kırmızı karta kadar kafa kafaya gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Icardi 3 aydır dökülüyor bu arada, yeni değil. İlk yalandan adam sakat dedikleri zamandan beri dökülüyor. Fener maçında da dökülüyordu sözde sakatlık öncesi. Nasıl tesadüfse CL'den elendiğimizden beri dökülüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Icardi ile ilgili inter haberleri çıkmıştı bir ara, sanırım doğru o haberler CL elendiğimizden beri koşmuyor bile adam. Baya da isteksiz gözüküyor umarım toparlar ama sanırım gitmek istiyor. Maçı kaybetmemizin tek sebebi beksizlik ya. şu maçta kohn olsa bile çok farklı olurdu. direk yönetime yazar bu maç cidden çok kötü bir transfer politikası izlediler bu sene. alınan oyuncuların hiç birinden verim alamadık. en azından doubis kadroda tutulması gerekirdi adam hem sol hemde sağ beki yedekliyordu onun yerine gittiler sırf taraftar için ziyech aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 karısının kanserinden dolayı mutsuz bence. adam karısına tapıyor toparlayamadı o haberlerden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Oda olabilir adamı çözemedim ben, her neyse ben zaten max çeyrek görürüz diyordum oda son 16 da şanslı takım seçersek. Sonra ki turda büyük ihtimal elenirdik 2 bek olmadan top oynamak futbola aykırı aklı başında olan hocalar, farkında oluyor zaten bunun. Ligde bir şekil kalite ile yırtıyorduk da avrupada yemezler. Umarım takımın moralini kötü etkilemez ligde aynı şekil devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Hadi yine iyisiniz o kadar giydirdiniz pİcardiye Ankaragücü maçındaki hareketi nedeniyle pfdk ya sevkedilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 tombalaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 biz nouma dan kurtulmak için 6-7 ay ceza verdirip kontratı patlatmıştık . size de fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 İcardi o parayı bırakıp hiç bi yere gitmez, yattığı yerden yıllık 10m alıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 kontratlarda uzun süreli disiplin doping vs cezası alırsa fesih maddeleri var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 bi de Zaniola var ne olacağı meçhul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 icardi tek forvet sistem yürümüyor, halısahada gibi oynuyor, pres yapıyordu, sonradan koşmayı da bıraktı galiba son maçlara bakamadım ki o kadar koşarsa zaten pozisyona girmeye enerji de bulamaz her insan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 (düzenlendi) FuCKiR, 23.02.2024 15:21 tarihinde dedi ki: Hadi yine iyisiniz o kadar giydirdiniz pİcardiye Ankaragücü maçındaki hareketi nedeniyle pfdk ya sevkedilmiş. busefer instagramda baskasinin storysinde gozuktugunden vermemisler ceza belli belirsiz bi hareket, ama en azindan saha icinde. mactan kac gun sonra organize bir ekip gundem yapip sevkettirdi valla. Stadda 1 kisi farketmemistir yoksa, 0.3 sn bisey yapiyo eger benim izledigim vidyo hizlandirilmamissa cok tehlikeli bir akil var burda, turk futbolunun basi dertte yolda yururken istiklalde bile yapilabilecek hareket benim gordugum bicok kurulun bi takimin elemanlarindan olustugunu biliyorum acaba buna karar verecek kurul da onlardan bitanesi mi Şubat 23, 2024 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2024 yok ya şişe atmışlar bariz hareket yapmış işte tepki olarak. hani düzeltme babında değil, istiklalde yapsan dayak yersin aman ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 (düzenlendi) adamın karısı hasta bence düzeltme babında Şubat 24, 2024 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 Ben izlememistim ama Koskoca internetteki tek kanit su vidyo mu?? bundan mi ceza alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 Ne var ki burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 taraftara yapıyor hareketi, normal olmayan kısmı o. Ayrıca bein de sağlam gs lobisi var bu tarz pozisyonlar başka takıma olsa 50 kere gösterir, 50 tane açısı olur. Gs ye geldimi nedense şunu çeken kamera yok, bak allahın işine ya. Şunun ekrana sadece taraftar kamerasından verilebilmesi çok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 tombalacı noumadan beter, umarım 8 hafta yer asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Scalanova, 25.02.2024 00:55 tarihinde dedi ki: Ne var ki burada? ne yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Daha duzgun goruntu olsa illa verilirdi bir sekil piyasaya sanki. Burda cidden eli karariyor filan sacma sapan bir goruntu sirf buna gore ceza zaten verilmez. Ankaragucu taraftarina az bile. Yapmissa da versinler sikinti yok, dokuluyor zaten kac haftadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2024 En az 4 maç ceza alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar