Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 (düzenlendi) Şikeymiş, teşvik primiymiş, hakemmiş, federasyonmuş, bunlar normal konular. Fuckir tutup "hakemi ayarlamadınız kırmızı vermedi reröre" diye saçmaladığında da uyarı vb gelmedi mesela. Çirkin muhabbetler, sürekli buraya getirene ben hoş gözle bakmıyorum bireysel oalrak, ama cezalık bir olayı yok. Zaten konusu geldiğinde konuşulduğunda bugüne kadar hiçbir takım için direkt böyle bir iddiadan bi yaptırım olmadı. Sürekli trollük yapan kışkırtmak için yazanlar zaten uyarı alıyor. Onu da fark etmişsinizdir. Diğer konuda en ufak bir yorumun adli sonuçları var. O konuda konuşurken burada birisi ahmakça bi iddia ortaya atınca bir başkası ona cevap verince ay aman bak kimi savundu diye evine polis gelme ihtimali var hiç ortada olmayan bir şey için sebepsiz yere. Asılsız iddiadan bile ciddi zorluklarla yüzleşenler var. Aradaki farkı son kez şimdi açıkladım. Bundan sonra tekrar sorgulamayı artık artniyet olarak değerlendireceğim. Pek çok üye zaten bu konuda dilinin ayarının olmadığını, bu konuları konuşacak olgunlukta olmadığını gerek bu konuda gerek diğer konularda kanıtladılar. Tutup sen şike yaptın sen bunu yaptın deyip kavga etmeniz en fazla küfürleşip bikaç gün ban almanız ayrı, birisi ortaya bi saçmalık attı da ona cevap verdiniz diye ertesi gün merkeze ifadeye alınmanız ve sonrası ayrı. Buraya veya herhangi bir internet ortamına da öyle rahat rahat destekli/desteksiz politik sallamak için çok fazla güvenmeyin, zamanında politik gücünün zirvesinde olduğu dönemde kendi üyesi tarafından gayet etkin bir siyasi figüre direkt link verilerek kişisel hesabından şikayet edilmiş bir forum burası. TV'de haberlerde "polis siber suçlar için sosyal medyayı takip ediyor" diye haber sunulurken kabak gibi polisin önünde açık olan forum burası. Ekim 25, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Rewendor, 25.10.2023 22:18 tarihinde dedi ki: Sürekli trollük yapan kışkırtmak için yazanlar zaten uyarı alıyor. Onu da fark etmişsinizdir. Benim bahsettigim sureklilik zaten. Bayern macinda bile Ali Koc ve sikeye atifta bulunuluyo. Her yorumunda benzer ithamlarda bulunuyo ayni sahis, bence direk tahrike giriyo yani ama uyari aldigini gormedim henuz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Dediğim gibi, görüldükçe uyarı, o olmazsa ceza geliyor. Eğer sürekli devamlı pattern görüyorsanız mesajları şikayet edip yazın sürekli diye şikayet mesajında, kısa sürede atılmış pek çok benzer mesajı görünce gözümüzden kaçmışsa da şikayetten fark edilir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Rewendor, 25.10.2023 22:18 tarihinde dedi ki: zamanında politik gücünün zirvesinde olduğu dönemde kendi üyesi tarafından gayet etkin bir siyasi figüre direkt link verilerek kişisel hesabından şikayet edilmiş bir forum burası. roketadam değilmiydi o? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 @Rewendor Kimse zaten ben sauronum demez, herkes annatarım diye dolaşır. Teraziyi bozan, adalet dağıtıyorum diye gezerse sorun olur orda. Gerçeklerin videosunu koydum, youtube da yayınlanıyor açık açık, sanki whatsaplardan gelen gizli saklı video koyulmuş da kanunen bir şey olacakmışmış fasa fiso. Birine itham yok bir şey yok. Keyfine göre banlamanın, futbolun en çirkin en adaletsiz banı. İnanılmaz yanlış bir karar. Kuralın içeriği birini itham etmekti sözde o da uyduruldu ya birden orası da ayrı. Ne biri beni, ne ben birini, ne herhangi biri başka birini itham etmiş bu konularda. Yani benim teklifim net, elinde güç var, otorite vs zorlar geri adım atmanı fakat erdemli olup özür dileyebilirsin. Ben zaten uzatmam yani. Mod da hata yapar abi. Gerçekleri konuşmayın kuralı var diyen mod olur mu ya. Böyle kural olur mu arkadaş Gerçekleri yazan da demiyorum zaten var olmuş halka açık videoyu koyan neden ban yesin arkadaş. Uydurulmuş kuralı da bi zahmet geç yani, zoraki uyduruldu, neredeyse halkın güvenliği için falan gibi bir kalıp içerisine konacak. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 (düzenlendi) Keyfi banladığımı düşünüyorsan veya haksız olduğumdan şüpheleniyorsan adminlere şikayet edebilirsin. Seninle aynı fikirdelerse zaten bana dönerler. Zaten kimsenin tek başına at koşturamayacağı şekilde takip ediliyor yaptırımlar. Hatta bu olay özelinde ben yaptırım öncesi bizzat ulaşıp bakın böyle böyle yapıyorum diye teyit aldım. Ama şüphen varsa inanma bana, ekstra da yaz Dyna'ya falan, en azından kafan rahatlamış olur. Ekim 25, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 @FuCKiR kardeş niye bu konuyu hala sündürüyorsun ki bukadar, adam bu konu cıss diyor işte daha ne desin ve de haklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 @Shadow örn verim netleşsin sende. İlerde saçma sapan bir kararla shadow gölge demek yasaklıyorum bu nicki dese, sen isyan etsen böyle sebep olur mu arkadaş desen, üstüne böyle tipler olur ya şakşakçı dersin çıkıp haklı abi adam sen niye uğraşıyosun diyeceği durumlar oluşmasın diye yazıyorum. Sana da yazmıyorum daha inş. sarının yanına lacivert koydun diye banlandığın günleri de görürüm cıss adam haklı Banlanmak sonuçtur, sebep aptalca ise önüne geçmeye çalışıyorum . Admine söylememe gerek yok, kişinin anlaması lazım durumun absürtlüğünü. saatlerdir 4 harfli terör örgütü diye yazıyorum arkadaş saçmalığa bak ya, ezik anlamında küçük diye ifade ediyor adam ondan sonra ezik kullanmamış gibi davranıyoruz. Komedi şu ya. Hani olmayan rahatsız olmaz da olanın da aklıyla alay etmek resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Son paragraf yine çarpıtma ve demagoji. Tekrar açıklamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 FuCKiR, 25.10.2023 23:35 tarihinde dedi ki: @Shadow örn verim netleşsin sende. İlerde saçma sapan bir kararla shadow gölge demek yasaklıyorum bu nicki dese, sen isyan etsen böyle sebep olur mu arkadaş desen, üstüne böyle tipler olur ya şakşakçı dersin çıkıp haklı abi adam sen niye uğraşıyosun diyeceği durumlar oluşmasın diye yazıyorum ben kıçıkırık bi piramide girdim diye yıllarca banlı kalmış adamım olm neyin şakşakçılığını yapayım lıl yine banlasınlar yine küser giderim, canım çekerse geri gelirim bi zaman sonra, orası sorun değil ki zaten 10-15 aktif kişi kalmışız koca forumda evet geri kalanlar pasif i.ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 (düzenlendi) https://x.com/HerYerdenSpor/status/1717196875105755229?s=20 kopenhaagen nasil bir gruba dusmus? galatasaray liderliginde tepedeler https://x.com/lemarkespors/status/1717192680596246717?s=20 simdi de avlaniyor, genelde kus Ekim 26, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 (düzenlendi) https://x.com/Alkolikyorumlar/status/1717116400832008308?s=20 bu derin gs muhabbetleri çok komik oluyor ya asldhglasdg bu arada ben beygirgucu.com linkini paylaştım diye banlanmıştım. site forumdan birisindeydi, recep ivedik nah resmi vardı ben paylaştıktan sonra pokemon p*rn ile değiştirmişti banlanmıştım asdkgjasşdg. en abuk ban bende Ekim 26, 2023 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 bende. öyle bişi olmadı, baska site ismiyle karıştırdın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 https://x.com/lemarkespors/status/1717198013213364328?s=20 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 aynı içerik^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Esnaf, 26.10.2023 11:43 tarihinde dedi ki: bu arada ben beygirgucu.com linkini paylaştım diye banlanmıştım. site forumdan birisindeydi, recep ivedik nah resmi vardı ben paylaştıktan sonra pokemon p*rn ile değiştirmişti banlanmıştım asdkgjasşdg. en abuk ban bende dauma mal dediğim için 1 hafta bölüm banı yemiştim. çok canımı sıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 ben ayı dediğim için banlanmıştım, kime dediğine göre değişiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 kimse bundan daha iyi ban yiyemez bu bölümde https://www.fanatik.com.tr/futbol/galatasaray-fenerbahce-derbisinde-parasutlu-havai-fisek-atanlar-yakalandi-2173569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 hee zamanında bende alakasız banlanmıştım wow da hile yapan birine laf ettiğim için. Forumdanmış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan’a gönderdiği çiçeğin notunda, "Sen benim hayatımın aşkısın, seni seviyorum küçük maymun." ifadelerini kullandı. NTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 nasıl küçük maymun kadın oluyor? Born: February 11, 1996 (age 27 years), Fray Bentos, Uruguay Height: 1.66 m Born: September 2, 1998 (age 25 years), Muğla Height: 1.73 m Movies: Mevlana 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 bakalim kac adamimiz sakatlanacak bu aksam, ligin seyrini degistiren bir mac olacak. allahtan icardi onceden sakatlandi bu maca cikmaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 S-H, 27.10.2023 23:28 tarihinde dedi ki: ben ayı dediğim için banlanmıştım, kime dediğine göre değişiyor işte Kime dediğinin pek alakası yok, yoksa bir üstteki mesaja bakarsak Daum'un forum üzerinde kankaları ya da bir maddi gücü yok yani Dönem dönem maalesef ortam çok felaket hale geliyor, biz de mecburen sıkıyönetime geçiyoruz forumda ya da bölümde. Herkes birbirine küfür hakaret gidince bi ortam durulup da insanlar tekrar kalibre olana kadar acımasızca cezaları arttırmak gerekiyor. Öyle bir döneme denk gelmiştir. Zaten o dönemlerden birinde topluca 30-40 kişi falan bıraktı futbol bölümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 sardalya, 28.10.2023 14:56 tarihinde dedi ki: bakalim kac adamimiz sakatlanacak bu aksam, ligin seyrini degistiren bir mac olacak. allahtan icardi onceden sakatlandi bu maca cikmaz umarim Bu macta da igneyle oynayacak deniliyo. Ama su durumda hic mantikli degil acikcasi. 2 mac kurtarmak icin adami aylarca kaybetme ihtimali de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Araya bir de wanda kırıştırma vakası girerse nisan ayında şampiyonluğu alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar