Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2023 🏆 2024 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Şikeymiş, teşvik primiymiş, hakemmiş, federasyonmuş, bunlar normal konular. Fuckir tutup "hakemi ayarlamadınız kırmızı vermedi reröre" diye saçmaladığında da uyarı vb gelmedi mesela. Çirkin muhabbetler, sürekli buraya getirene ben hoş gözle bakmıyorum bireysel oalrak, ama cezalık bir olayı yok. Zaten konusu geldiğinde konuşulduğunda bugüne kadar hiçbir takım için direkt böyle bir iddiadan bi yaptırım olmadı. Sürekli trollük yapan kışkırtmak için yazanlar zaten uyarı alıyor. Onu da fark etmişsinizdir.

Diğer konuda en ufak bir yorumun adli sonuçları var. O konuda konuşurken burada birisi ahmakça bi iddia ortaya atınca bir başkası ona cevap verince ay aman bak kimi savundu diye evine polis gelme ihtimali var hiç ortada olmayan bir şey için sebepsiz yere. Asılsız iddiadan bile ciddi zorluklarla yüzleşenler var. Aradaki farkı son kez şimdi açıkladım. Bundan sonra tekrar sorgulamayı artık artniyet olarak değerlendireceğim.

Pek çok üye zaten bu konuda dilinin ayarının olmadığını, bu konuları konuşacak olgunlukta olmadığını gerek bu konuda gerek diğer konularda kanıtladılar. Tutup sen şike yaptın sen bunu yaptın deyip kavga etmeniz en fazla küfürleşip bikaç gün ban almanız ayrı, birisi ortaya bi saçmalık attı da ona cevap verdiniz diye ertesi gün merkeze ifadeye alınmanız ve sonrası ayrı.

Buraya veya herhangi bir internet ortamına da öyle rahat rahat destekli/desteksiz politik sallamak için çok fazla güvenmeyin, zamanında politik gücünün zirvesinde olduğu dönemde kendi üyesi tarafından gayet etkin bir siyasi figüre direkt link verilerek kişisel hesabından şikayet edilmiş bir forum burası. TV'de haberlerde "polis siber suçlar için sosyal medyayı takip ediyor" diye haber sunulurken kabak gibi polisin önünde açık olan forum burası.

Rewendor tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 25.10.2023 22:18 tarihinde dedi ki:

Sürekli trollük yapan kışkırtmak için yazanlar zaten uyarı alıyor. Onu da fark etmişsinizdir.

Benim bahsettigim sureklilik zaten. Bayern macinda bile Ali Koc ve sikeye atifta bulunuluyo. Her yorumunda benzer ithamlarda bulunuyo ayni sahis, bence direk tahrike giriyo yani ama uyari aldigini gormedim henuz.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi, görüldükçe uyarı, o olmazsa ceza geliyor. Eğer sürekli devamlı pattern görüyorsanız mesajları şikayet edip yazın sürekli diye şikayet mesajında, kısa sürede atılmış pek çok benzer mesajı görünce gözümüzden kaçmışsa da şikayetten fark edilir.

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 25.10.2023 22:18 tarihinde dedi ki:

zamanında politik gücünün zirvesinde olduğu dönemde kendi üyesi tarafından gayet etkin bir siyasi figüre direkt link verilerek kişisel hesabından şikayet edilmiş bir forum burası. 

roketadam değilmiydi o? 🤣

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor

Kimse zaten ben sauronum demez, herkes annatarım diye dolaşır.

Teraziyi bozan, adalet dağıtıyorum diye gezerse sorun olur orda. Gerçeklerin videosunu koydum, youtube da yayınlanıyor açık açık, sanki whatsaplardan gelen gizli saklı video koyulmuş da kanunen bir şey olacakmışmış fasa fiso. Birine itham yok bir şey yok. Keyfine göre banlamanın, futbolun en çirkin en adaletsiz banı. İnanılmaz yanlış bir karar. 

Kuralın içeriği birini itham etmekti sözde o da uyduruldu ya birden orası da ayrı. Ne biri beni, ne ben birini, ne herhangi biri başka birini itham etmiş bu konularda. 

Yani benim teklifim net, elinde güç var, otorite vs zorlar geri adım atmanı fakat erdemli olup özür dileyebilirsin. Ben zaten uzatmam yani. Mod da hata yapar abi. Gerçekleri konuşmayın kuralı var diyen mod olur mu ya. Böyle kural olur mu arkadaş

Gerçekleri yazan da demiyorum zaten var olmuş halka açık videoyu koyan neden ban yesin arkadaş. Uydurulmuş kuralı da bi zahmet geç yani, zoraki uyduruldu, neredeyse halkın güvenliği için falan gibi bir kalıp içerisine konacak. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Keyfi banladığımı düşünüyorsan veya haksız olduğumdan şüpheleniyorsan adminlere şikayet edebilirsin. Seninle aynı fikirdelerse zaten bana dönerler.

Zaten kimsenin tek başına at koşturamayacağı şekilde takip ediliyor yaptırımlar. Hatta bu olay özelinde ben yaptırım öncesi bizzat ulaşıp bakın böyle böyle yapıyorum diye teyit aldım. Ama şüphen varsa inanma bana, ekstra da yaz Dyna'ya falan, en azından kafan rahatlamış olur.

Rewendor tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

@Shadow örn verim netleşsin sende. İlerde saçma sapan bir kararla shadow gölge demek yasaklıyorum  bu nicki dese, sen isyan etsen böyle sebep olur mu arkadaş desen, üstüne böyle tipler olur ya şakşakçı dersin çıkıp haklı abi adam sen niye uğraşıyosun diyeceği durumlar oluşmasın diye yazıyorum.

Sana da yazmıyorum daha inş. sarının yanına lacivert koydun diye banlandığın günleri de görürüm 😄 cıss adam haklı

Banlanmak sonuçtur, sebep aptalca ise önüne geçmeye çalışıyorum . Admine söylememe gerek yok, kişinin anlaması lazım durumun absürtlüğünü. saatlerdir 4 harfli terör örgütü diye yazıyorum arkadaş saçmalığa bak ya, ezik anlamında küçük diye ifade ediyor adam ondan sonra ezik kullanmamış gibi davranıyoruz. Komedi şu ya. Hani olmayan rahatsız olmaz da olanın da aklıyla alay etmek resmen

Sosyal ağlarda paylaş

FuCKiR, 25.10.2023 23:35 tarihinde dedi ki:

@Shadow örn verim netleşsin sende. İlerde saçma sapan bir kararla shadow gölge demek yasaklıyorum  bu nicki dese, sen isyan etsen böyle sebep olur mu arkadaş desen, üstüne böyle tipler olur ya şakşakçı dersin çıkıp haklı abi adam sen niye uğraşıyosun diyeceği durumlar oluşmasın diye yazıyorum

ben kıçıkırık bi piramide girdim diye yıllarca banlı kalmış adamım olm neyin şakşakçılığını yapayım lıl

yine banlasınlar yine küser giderim, canım çekerse geri gelirim bi zaman sonra, orası sorun değil ki zaten 10-15 aktif kişi kalmışız koca forumda

evet geri kalanlar pasif i.ne asdf

Sosyal ağlarda paylaş

https://x.com/Alkolikyorumlar/status/1717116400832008308?s=20

bu derin gs muhabbetleri çok komik oluyor ya asldhglasdg

bu arada ben beygirgucu.com linkini paylaştım diye banlanmıştım. site forumdan birisindeydi, recep ivedik nah resmi vardı ben paylaştıktan sonra pokemon p*rn ile değiştirmişti banlanmıştım asdkgjasşdg. en abuk ban bende 

Esnaf tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 26.10.2023 11:43 tarihinde dedi ki:

bu arada ben beygirgucu.com linkini paylaştım diye banlanmıştım. site forumdan birisindeydi, recep ivedik nah resmi vardı ben paylaştıktan sonra pokemon p*rn ile değiştirmişti banlanmıştım asdkgjasşdg. en abuk ban bende 

dauma mal dediğim için 1 hafta bölüm banı yemiştim. çok canımı sıkmıştı 🙂

Sosyal ağlarda paylaş

S-H, 27.10.2023 23:28 tarihinde dedi ki:

ben ayı dediğim için banlanmıştım, kime dediğine göre değişiyor işte 🙂

Kime dediğinin pek alakası yok, yoksa bir üstteki mesaja bakarsak Daum'un forum üzerinde kankaları ya da bir maddi gücü yok yani 🙂

Dönem dönem maalesef ortam çok felaket hale geliyor, biz de mecburen sıkıyönetime geçiyoruz forumda ya da bölümde. Herkes birbirine küfür hakaret gidince bi ortam durulup da insanlar tekrar kalibre olana kadar acımasızca cezaları arttırmak gerekiyor. Öyle bir döneme denk gelmiştir. Zaten o dönemlerden birinde topluca 30-40 kişi falan bıraktı futbol bölümünü.

Sosyal ağlarda paylaş

sardalya, 28.10.2023 14:56 tarihinde dedi ki:

bakalim kac adamimiz sakatlanacak bu aksam, ligin seyrini degistiren bir mac olacak.

allahtan icardi onceden sakatlandi bu maca cikmaz umarim

Bu macta da igneyle oynayacak deniliyo. Ama su durumda hic mantikli degil acikcasi. 2 mac kurtarmak icin adami aylarca kaybetme ihtimali de var.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...