Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2023 🏆 2024 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Şampiyon takımın şampiyonlara yakışan başlığına tekrardan hoş geldiniz. Başlıkta gördüğünüz kupa Türkiye Kupası değil halis muhlis Süper Lig kupasıdır.

Gelelim takımımıza:

dursun-ozbek_3058.jpg

Evet malum kişi hala başımızda. Hala satacak bir yerler olduğu için gitmiyor herif. Neyse... Bu sene tribünlerin gözdesi olan 

62a4df9e5cf3b0182809c2fb.jpg

Erden Timur da devam ediyor. Hakkını vermek lazım. Adam transfer bitirmek konusunda oldukça başarılı. 

Geçen seneki kadrodan kaç kişiyi takımda tutabileceğimiz ya da gidenlerin yerlerini benzerleri ile doldurup dolduramayacağımız meçhul. Icardi'ye yıllık 10m euro verelim diyen ekonomi 101 bilmeyen taraftarlardansanız sorun yok... 

Kendi adıma, Icardi, Boey, Rashica, Nelsson ve minik bir ihtimal Torreira'yı tutabileceğimize inanmıyorum. Icardi'ye 10m verecek kadar çılgın değildirler umarım. Nelsson ve Boey "Biz şampiyon bile olduk salın bizi" diyeceklerdir muhtemelen. Torreira'nın durumu da Parades ile bağlantılı gibidir.

Zaniolo'yu çakma CRonaldo olarak forvette kullanmayı başarabilirsek çok farklı bir takıma evrilebiliriz. Okan Hoca ne düşünüyor bilemiyorum gerçi. Ha bir de bir türlü verim alamadığımız vitaminsiz Yusuf var sdfsdf....

Ha ne olursa olsun takımda savunmadan 3 adamın ayrılma ihtimali beni oldukça korkutuyor. Boey koca sezonu çılgınlar gibi geçirdi. Torreira 2 kişilik defans yaptı. 15 maçlık galibiyet serisinin %60'ı defansın kale olmasından kaynaklıydı.

Neyse ŞL'ye kalalım da önce... Sonrasına bakarız.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Dursun Şarküteri 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi

Çıkan haberlere rağmen Icardi'yi mantıklı rakamlara alabileceğimize hiç ihtimal vermiyorum...

Angelino ve Parades mikemmel hamleler. Özellikle Angelino olursa çok iyi olur. Yerli olarak Barış Alper, Apo, Kerem 3lüsü lig için fazlasıyla yeterli. Bi de vitaminsiz Yusuf kendini toplasa... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Icardi degisik bir adam. Ozel hayati var, eglenmeyi de seviyor belli ama isine saygisi bircok yabancidan fazla gordugumuz kadariyla. Mac sonu ok thx bye diyip kaciyor belki ama Florya'da hep olumlu feedback duyduk onunla ilgili. Her gittigi takimda cikip gollerini de atti ayrica. Su sezon belki 1 mac kotu oynamistir onun disinda hep oynadi.

Kuzey Afrikalilari Brezilyalilari filan da gorduk hep. Dzeko'ya 5 verilen yerde eger klubun parasi varsa verilir tek sorun maas dengesini yonetebilecekler mi. Sampiyonlar ligine 2-3 sene ustuste kalmak hedefi olmali Turk kluplerinin artik para acisindan. Gruplardan cikma gibi hedefler zaten artik bence imkansiz. Kal gruplara, al parani, 3. ol elen ve bunu devam ettir duzenli sekilde. Bunu yaparken de kadroyu genclerle takviye edebilirsen bakarsin iyi bir jenerasyon yakalarsin. Yoksa zaten bu tarz kadro kurmayla devamli basari zor. Bunu Boey gibi Marcao gibi Nelsson gibi hamlelerle devamli tazeleyebildiginde belli bir istikrar yakalayabiliyorsun. Burada belli yerli yetenekleri de yakalaman cok onemli Kerem gibi.

Zaten Turk kluplerinin hedeflerinde gercekci olmalari lazim. Amac 2-3 senelik planlar yapip bu cycle'larda kadroyu tazelemek ve belki 4 senede bir de neredeyse yenilemek organik bir sekilde. Hedefi UCL grup asamasi olarak belirleyip transfer ve para acisindan artiya gecerek devam etmek. Bunlar olurken belli yetenekler yakalayabilirsen 1989, 2000 gibi donemsel basarilarda kendiliginden gelebilir.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...