Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

özel lig yapsalar tff den bağımsız daha çok para verir taraftarlar izlemeye. ben 5 yıldır para vermiyorum ama öyle bir şey olsa veririm. hakemi de yurtdışından getireceksin vs. böyle bir şey yapmadan çekilmek için çekilmek dünyanın en saçma şeyi olur. ekonomik olarak iflas eder.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah yukarıdaki tweeti yönetim dikkate alır ve uygular. Buraların Bayern'i olalım güzel güzel. Ligden çekilince yayın geliri düşer gibi maddeler yazmışlar bir de. Sonraki sene tekrar bu lige çıkmak için mücadele etmeyecekler sanki. 

df, 19.03.2024 16:13 tarihinde dedi ki:

özel lig yapsalar tff den bağımsız daha çok para verir taraftarlar

Amacı ne olacak bu ligin? Uefa tanımayacak. 2 takımlı Vehbi kupası mı yapacaksınız? Kazanana Koç grubu para mı verecek, nedir? 

Cthulhu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tff ye vizyon yüklenene kadar 2-3 sene avrupaya gitmeyiz ne olacak. daha seyir keyfi yüksek maçlar olsun yeterki. benim dediğim 2 takım çıkalım kuralım gibi değil tüm takımlarla beraber olacak.

özünde eyyamcı tff yi tanımıyoruz diyecek kulüpler. geri kalan düzen aynı. kulüpler birliği ile ortak kararla tarafsız yabancı hakem getirecekler, devre arası şovlar vs olacak. yayıncıyı da saran olur. özel bi organizasyon olunca daha fazla para ve daha fazla seyir keyfi oluyor sonuçta.

ütopik fikir tabiki ama şu an sistemden memnun kimse yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

df, 19.03.2024 19:27 tarihinde dedi ki:

özünde eyyamcı tff yi tanımıyoruz diyecek kulüpler.

Ucuna da taramalı takarız oluyor bu. Fantezi bile değil, senden başka kimsenin rüyasında bile göremeyeceği bir şey. Daha iki günde bir açıklama yapan Ali Koç, açık açık sorulduğunda dahi istifa etsinler  diyemedi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

direniş1903 ne la, şuraya ultraslan tier sayfaları nereden bulup getiriyorsunuz hayret. ligden çekilecek olsak bize yapılmış olan binbir olaydan birinde çekilirdik.

biz elimizde çekirdek tffnin milyonuncu ikiyüzlülüğünün doğum sancılarını izliyoruz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

son dklarda 2 direk oldu maç 3-0 olacaktı şans da yok. tabii ki emirhan sallayacaktı bize ama kaleciden dönen topu falan tamamlamasını beklerdim 130cm boy ile kafa golü atmak ne ya 😄 Colley var orada 191cm

Santos ile olmayacak muhtemelen kupadan elenirsek gider, kupayı alırsak o zaman da epey sıkıntı olacak. Aslında kötü futbol oynatmıyor ama ne oynatıyor onu da anlayamıyoruz. İşin kötüsü artık orta sıra potasına girdik 2 maç daha kaybetsek kendimizi 8. 9. bulabiliriz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adami yakindan taniyanlar biliyor zaten ne oldugunu da isin ilginci. Federasyon baskani Haluk Ulusoy sampiyon fener. Iki sene ustuste olmasi lazim. 
 

Fenerin guclu oldugu zamanlardi ama 2006 da 4-0lik macta yaptiklari deplasman tribunu eziyetlerini gidenler biliyor. Sonrasi Hasan Kabze ve Denizli. kaldi ki bir sene sonra yine rahat gelen sampiyonluk ustune Zicolu UCL seruveni. Gidip ASY de gs ye yenilmese ki fener daha gucluydu ama top oynanamisti o gun, Ankaraspor macinda kezman inat etmese penaltiyi yine sampiyon olacakti rahat. 
 

futbolu zaten belli sure izlemis herkes bunun bir donem oyunu oldugunu gorur. Guclu kadrolar ve iyi yonetimle oyle bir hava yakalarsin ki alirsin ustuste sampiyonluklari. Bunlari beceremedigin zaman feto diye sayiklarsin ama 2000 lerde feto gayet aktifken ve gucluyken sen sampiyon olursan sikinti olmaz. 
 

kaldi ki ersun yanal ilk geldiginde aziz gondermese belki yine arka arkaya sampiyon olunacakti. 
 

federasyon defalarca degisti. Mhk lar yonetim kurullari degisti, gs bjk baskanlari defalarca degisti, basarililar kaldi, basarisiz olunca gonderildi. 
 

degismeyen tek birsey var o da 20 kusur yilda fenerbahce de sadece iki baskan oldugu ve karsisina dogru durust aday bile cikmadigi. Ondan sonra basarisizligi baska diyarlarda aramaya devam. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3-BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 04.04.2024 tarihinde oynanan RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ–BEŞİKTAŞ A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 11. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 620.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

lol ya

tahkim kararından sonrada TS ye kalan da bu

Trabzonspor'a yönelik olarak belirlenen 3 milyon lira tutarındaki para cezası da 448 bin liraya düşürüldü.

bizi haraca kesmişler resmen ahah.

  • Uzuldum 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...