Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 lider bes atiyoruz eksi puanli takimdan fark yiyoz vay halimize ya
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 (düzenlendi) FuCKiR, 16.12.2024 20:01 tarihinde dedi ki: 60a kadar 2-2. Çocuklar maçın öneminin farkında. dakka 68 oldu hala yağmur yağmadı kanka, dizlerinin ağrısı geçti galiba asadfsdsds Aralık 16, 2024 Shadow tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 yazık lan koca Beşiktaşı ne hallere düşürmüşler, o süper Marioyu kim transfer etti acaba...
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Kasada 10milyon tl var dedi hüseyin, acaba adanın galibiyetine mi oynadılar naptılar.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 utanıyorum artık söylenecek bir şey yok kimse de bir şey yapmayacak. Serdar Adalı'dan umudum var tam bir kriz yöneticisi TJK'yı çok iyi yerlere getirdi kulübü de getirir elbet ama artık travma oldu iyi niyetlerinden şüpheliyim. Kimsenin planı yok. Mikrofonu alan Sergen ile görüşeceğim diyor. Ya ne Sergen'i abi? Sergen'in şansı o dönem beşiktaş kadrosu iyiydi, rakipler kötüydü. Beşiktaş'ın feci halde menajerlere tüm kimliğini kaptırdığını düşünüyorum. Yoksa GvB diye öve öve bitiremedikleri adamın 3-5 maç peak yapıp, Joao Mario ile takımın çöküşü falan inanılmaz işler mutlaka kasıt var.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Sergen kabul etmemiş zaten galiba, geçen gün yayında söylüyordu "Takım zor durumdayken Sergen gelmedi diye üstüme geliyorlar. Hep neden biz geliyoruz zor durumdayken, takım iyiyken işler yolundayken kimse Sergen'i aramaz çağırmaz, Van Bronkhorst getirirler, işler kötü gidince ama Sergen niye gelmiyor takımı yalnız bırakıyor derler" diye sitem ediyordu.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 alti ay icin gelmem yeni baskan beni istemezse bjkden tazminat mi alicam diyordu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 sergen iyi dönemde geldi eline mis gibi kadro verdiler. Dardı zaten beşiktaş ilk 11'i zor topluyor asla geniş kadrosu olmadı. Şampiyonluk sonrası 2-3 ay yokuşa süren kendisiydi. Ben aklının zaten takımda olduğunu da çok düşünmüyorum. Türk td pek yok zaten Çağdaş olur ama şu an bırakmaz bir de Arda var işte. İlhan Palut falan bir yere vardırmaz. Serdar ile sezon sonuna kadar gidilir. Rafa ve Immobile'in 2. yarı duracağını sanmıyor. Musrati ve Muçi'den de karlı şekilde çıkarsak güzel olur. Çağır kiralıkları da geriye. Genç takviyeler ile kendimizi konferansa atsak yeter. Güzel bir yapılanma ile seneye konferans hedeflenmeli. Bu kulübe haciz haberleri çıktı, yok sandalyeler masalar alındı vs. TR'de kulüplere bir şey olmaz. çıkar 2 iş adamı elini taşın altına koyar elbet. ancak arat olayı çok travmatik oldu. Kimse iyi niyetli gelmiyor artık.
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 FuCKiR, 05.01.2024 23:16 tarihinde dedi ki: pattislibörek oldu takım. hasan arat pr ya tamamen Ocakta söylemişim PR bu adam diye. Yaktın bizi Hasan. ABV
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Okay Karacanı çıkardı Fırat. Ya arkadaş böyle amatör yöneticileri, kuklaları , romantikleri toplamış Hasan denen adam. Birini yolmuş zaten parasını , diğerini iletişime koymuş kukla gibi tüm hayır diyemeyen adamları yönetici yapmışlar. Benim anladığım samettir, okaydır, hüseyindir kuklaları doldurmuş. Hiç biri hayır diyemiyor herşeye eywallah demişler. Yanına almış hasan danışmanları onlarla içinden geçmiş kulubün. Para mı lazım kaan hüseyine söyle, resim mi yayınlanacak, gönder bana danışmanım baksın vs vs İş hayatımda gördüğüm hayır diyemeyip başarılı 1 adam görmedim. İnsiyatif alamayacak kalibresiz pasif adamları daha 2dk konuşmasından tanıyor insan. PR Hasan puppet masterlık yapmış, net. İnş ihraç edilir.
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 Oy kullanan var mı bugün? kime verdiğini açıklasın da hasan arat gibi olursa ona tekrar sövelim
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 niye la adam en sonunda istediğini aldı başarılı olmaz mı sence adalı
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 42 yaşında genç bir başkanı tercih ederdim de Adalı'nın TJK krizini çok beğeniyorum. Adam kulübü bambaşka yere getirdi. Senelerdir de seçime giriyor, görelim bakalım. Arat'tan sonra zaten artık beklentim yok. Daha rezil olacağımız yer de kalmadı. Dip burası zaten
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Bi dümenci daha mı getirdik başkan olarak acaba, bakalım görelim.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 ben gitmedim oy vermeye, kime vereceğime karar veremedim. Benle beraber 4-5 kişi daha gitmedik katılım da yeni üyelerle bayağı yüksek olmuş gerçi. Neyse umarım hayırlı olur. Bu adamın kaybetmesine üzülmeye başlamıştım çok hüzünlü bakıyordu , neyi eksik bu da hevesini alsın bakalım.
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 hakem atamadı Ahmedoviçi, yine hakkı yendi BJKnın lel
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mert Günok un kurtardığı golleri gördüm. İnanılmaz ..
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Vhorst sövdük saydık ama küme de kalacak puanı toplamış takım. Ne günlere kaldık beterin beteri var mı acep. sdf
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Sergen olmamış, kardeşinin 2 senedir devam eden hastalığı varmış, fakat kısmet dün gece enfeksiyon da kapınca yoğun bakıma kaldırmışlar. Adaylar, razvan luçe, roger scmitdh, biliç. Bence Ardayı da düşünseler iyi ama razvan da olabilir. paoku canavar yaptı. Geçen 4 ay ceza aldı, taraftar tokatladı ekibiyle. Eğer uefa tüm liglerden 4 ay men olacak demezse getirsek iyi. Roger gelmez bence. Biliç de plase olur. Sistem oturtacaktır ama derbiler gene hüsran olur net.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 kim gelirse gelsin sistem oturtmasına müsade edecek mi ki Beşiktaş camiası?
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 rizenin buz gibi golünü yemişler. yapı diye bahsettiğiniz bu mu?
Öne çıkan mesajlar