Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

dinlemedim de , kendi bile inanmıyordur şuna. Bizim taraftarlardan tepki bile gelmedi bununla alakalı. Kim neyin ne olduğunu görüyor, boşa kendilerini kurtarma çabası 🙂

Mesaj tarihi:

Derbide konuşursun ok. Derbidir.

Onun haricinde hiçbirşey yapmadığın maçta böyle palavralara karnımız tok. Ne oynadın da ne hakkını yediler senin. abi oyun esas oyun. Oyunun yok ortada, bunda verse penaltıyı sonraki maç takılacaksın.

Ayrıca Bu üslup bir yöneticiye yakışır mı? 

Hiç umudum yok ama inş. devre arası transfer yapmazlar, yapmamalılar. Şampiyonluk gitti zaten, gerisi de hikaye. 

Hasan arat bence ali koç 2 olacak. Geldiğindeberi mavi boncu dağıtıyor. beşiktaşlılık şöyle, beşiktaşlılık böyle. Ya beşiktaşlılara anlatma hasan. Biz biliyoruz nolduğunu, git şu lafları eden yöneticine öğret. 

8 orta saha 1 kanat var takımda. Aklınız varsa gio denen oyuncu değiştirmeyi bilmeyen adamı gönder sergeni getir de 2025-2026 ya hazırlanalım bari.

Mesaj tarihi:

bizim ligde en son hangi yabancı hoca şampiyon olmuştu yahu, yerli gerekiyor evet ama bu sergen kesinlikle değil. 3 ay sonra canı sıkılacak adam lazım değil gitsin mis gibi yorumculuk yapsın kendi de öyle diyor. Fıstık gibi stüdyo işte diye.

Mesaj tarihi:
Spoiler
Darksun, 08.11.2024 19:01 tarihinde dedi ki:

tuvalet kağıdı bizim maça çıkmamamız gerektiğine karar vermiş.

yeni-akitjpg-YpSci_1tLE_4klhH1iFkBg.jpg

Benim anlamadığım bizim devletimiz böyle istediği için yeri değiştirilmedi mi bu maçın? Nasıl hala bu algı kasılabiliyor bu kadar açık açıklamalar yapılmışken? 

Mesaj tarihi:

Devletin en mantıklı hamlesi olabilir şu maçın burada oynanmaması. Amsterdam'dan sonra sahaya çakmak atılsa antisemitizm diye ortaya duseceklerdi. Bir sürü bela açılacaktı başımıza. Ne halleri varsa görsünler. 

Mesaj tarihi:

türkiyede diğer ülkeler gibi antisemitizm üzerinden yürüyemezler. bizde gurur kaynağı sayılıyor bu. 🙃

avrupadan sportif cezalar gelirdi en fazla.

Mesaj tarihi:

Macaristan da oynanacakmış, seyircisiz. Normalde anca buradan izin alabildik hiç bir ülke istemedi demişler, seyircili oynanacakmış hatta ama adamların Ajax maçındaki taşkınlığını görünce seyirci olmasın demişler. Baş belası bu herifler, utanmadan da ne ceza veriyorlar ne bir halt. Heriflere ödül gibi başka ülkede seyircisiz oynuyoruz komediye bak.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
FuCKiR, 11.11.2024 01:08 tarihinde dedi ki:

Derbide konuşursun ok. Derbidir.

Onun haricinde hiçbirşey yapmadığın maçta böyle palavralara karnımız tok. Ne oynadın da ne hakkını yediler senin. abi oyun esas oyun. Oyunun yok ortada, bunda verse penaltıyı sonraki maç takılacaksın.

Ayrıca Bu üslup bir yöneticiye yakışır mı? 

Hiç umudum yok ama inş. devre arası transfer yapmazlar, yapmamalılar. Şampiyonluk gitti zaten, gerisi de hikaye. 

Hasan arat bence ali koç 2 olacak. Geldiğindeberi mavi boncu dağıtıyor. beşiktaşlılık şöyle, beşiktaşlılık böyle. Ya beşiktaşlılara anlatma hasan. Biz biliyoruz nolduğunu, git şu lafları eden yöneticine öğret. 

8 orta saha 1 kanat var takımda. Aklınız varsa gio denen oyuncu değiştirmeyi bilmeyen adamı gönder sergeni getir de 2025-2026 ya hazırlanalım bari.

Takılmayı bırak hezimete uğrattılar, 1961den beri ilk defa gerçekleşmiş iç sahada. İkinci Ali Koç bizim başkan. Bu oyuncu da satamayacak.

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

bridel dediler 1 tane oyuncudan para kazanamadılar. Yahu anladım çer çöp de takım kupa aldı bir tane oyuncusu bile anadolu takımına gitmez mi bonservis gelmez mi çok garip.

2-0 olmuş maç gvb kankimiz takımı öyle bir yasladı ki geriye 3 toptan 2'si çıkamadan kaleye dönüyoruz 

2 golü duran toptan yedik, gs maçı da böyleydi, akıllanmıyor. 

neyse bu yıl da erken bitti şu dertleri çekmeyeceğiz en azından öyle bakıyorum duruma. 

Mesaj tarihi:

KAOOOSSS en sevdiğimiz 

3 yıldır ekim, kasım'da lige havlu atmıyormuş gibi 6 aylık yönetim her şeyi ayağına doladı. Beşiktaş'ı Beşiktaşlılara teslim ediyoruz Feyyazlar Samet'ler derken fatura Samet Aybaba'ya çıktı. Cumartesi açıklayacakmış bakalım. Kimsenin haberi yok Arat başkan böyle buyurmuş 😄 

Rıza hocaya çok yüklenmiştik, özür borçluyuz gerçekten. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bugün ortalık daha da karışacak.

Beşiktaş'ta ödemelerin hep sorun olduğu kasa kolaylığını Hüseyin Yücel'in yaptığını yazıyorlar. 20-25 gündür ödemeler gecikmiş. Başkan'ın TFF'yi karşısına aldı dediği Onur Göçmez de istifa etmiş. 

bLackcha0s tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...