Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 dinlemedim de , kendi bile inanmıyordur şuna. Bizim taraftarlardan tepki bile gelmedi bununla alakalı. Kim neyin ne olduğunu görüyor, boşa kendilerini kurtarma çabası .
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Derbide konuşursun ok. Derbidir. Onun haricinde hiçbirşey yapmadığın maçta böyle palavralara karnımız tok. Ne oynadın da ne hakkını yediler senin. abi oyun esas oyun. Oyunun yok ortada, bunda verse penaltıyı sonraki maç takılacaksın. Ayrıca Bu üslup bir yöneticiye yakışır mı? Hiç umudum yok ama inş. devre arası transfer yapmazlar, yapmamalılar. Şampiyonluk gitti zaten, gerisi de hikaye. Hasan arat bence ali koç 2 olacak. Geldiğindeberi mavi boncu dağıtıyor. beşiktaşlılık şöyle, beşiktaşlılık böyle. Ya beşiktaşlılara anlatma hasan. Biz biliyoruz nolduğunu, git şu lafları eden yöneticine öğret. 8 orta saha 1 kanat var takımda. Aklınız varsa gio denen oyuncu değiştirmeyi bilmeyen adamı gönder sergeni getir de 2025-2026 ya hazırlanalım bari.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 bizim ligde en son hangi yabancı hoca şampiyon olmuştu yahu, yerli gerekiyor evet ama bu sergen kesinlikle değil. 3 ay sonra canı sıkılacak adam lazım değil gitsin mis gibi yorumculuk yapsın kendi de öyle diyor. Fıstık gibi stüdyo işte diye.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Spoiler Darksun, 08.11.2024 19:01 tarihinde dedi ki: tuvalet kağıdı bizim maça çıkmamamız gerektiğine karar vermiş. Benim anlamadığım bizim devletimiz böyle istediği için yeri değiştirilmedi mi bu maçın? Nasıl hala bu algı kasılabiliyor bu kadar açık açıklamalar yapılmışken?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Devletin en mantıklı hamlesi olabilir şu maçın burada oynanmaması. Amsterdam'dan sonra sahaya çakmak atılsa antisemitizm diye ortaya duseceklerdi. Bir sürü bela açılacaktı başımıza. Ne halleri varsa görsünler.
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 türkiyede diğer ülkeler gibi antisemitizm üzerinden yürüyemezler. bizde gurur kaynağı sayılıyor bu. avrupadan sportif cezalar gelirdi en fazla.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Macaristan da oynanacakmış, seyircisiz. Normalde anca buradan izin alabildik hiç bir ülke istemedi demişler, seyircili oynanacakmış hatta ama adamların Ajax maçındaki taşkınlığını görünce seyirci olmasın demişler. Baş belası bu herifler, utanmadan da ne ceza veriyorlar ne bir halt. Heriflere ödül gibi başka ülkede seyircisiz oynuyoruz komediye bak.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 neyseki dandik takim ölü beşiktaş bile 3 4ler bu şerefsizleri
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 bence başlık açmayarak en doğru işi yapmışız. Biz geçen senede kalalım bir zahmet en azından kupa mupa aldık.
Raze Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 2-0 ken "normalde fark yememiz lazım, bala gel" demiştim, erken konuşmuşum. adamların buz gibi penaltısını da vermedi hakem.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 vallahi büyük beceri ya 3 senedir üst üste kasımda lige havlu atmak 1
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 FuCKiR, 11.11.2024 01:08 tarihinde dedi ki: Derbide konuşursun ok. Derbidir. Onun haricinde hiçbirşey yapmadığın maçta böyle palavralara karnımız tok. Ne oynadın da ne hakkını yediler senin. abi oyun esas oyun. Oyunun yok ortada, bunda verse penaltıyı sonraki maç takılacaksın. Ayrıca Bu üslup bir yöneticiye yakışır mı? Hiç umudum yok ama inş. devre arası transfer yapmazlar, yapmamalılar. Şampiyonluk gitti zaten, gerisi de hikaye. Hasan arat bence ali koç 2 olacak. Geldiğindeberi mavi boncu dağıtıyor. beşiktaşlılık şöyle, beşiktaşlılık böyle. Ya beşiktaşlılara anlatma hasan. Biz biliyoruz nolduğunu, git şu lafları eden yöneticine öğret. 8 orta saha 1 kanat var takımda. Aklınız varsa gio denen oyuncu değiştirmeyi bilmeyen adamı gönder sergeni getir de 2025-2026 ya hazırlanalım bari. Takılmayı bırak hezimete uğrattılar, 1961den beri ilk defa gerçekleşmiş iç sahada. İkinci Ali Koç bizim başkan. Bu oyuncu da satamayacak. 1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 bridel dediler 1 tane oyuncudan para kazanamadılar. Yahu anladım çer çöp de takım kupa aldı bir tane oyuncusu bile anadolu takımına gitmez mi bonservis gelmez mi çok garip. 2-0 olmuş maç gvb kankimiz takımı öyle bir yasladı ki geriye 3 toptan 2'si çıkamadan kaleye dönüyoruz 2 golü duran toptan yedik, gs maçı da böyleydi, akıllanmıyor. neyse bu yıl da erken bitti şu dertleri çekmeyeceğiz en azından öyle bakıyorum duruma.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 süper kupa bu yılın kupası sayılıyor di mi 1
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Sametle friedel ı göndermişler. kendilerinin de haberi yok, hüseyin yücel vs yönetimin de. sözde Hasan Koç Başgan kararı almış uygulamış.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 (düzenlendi) . Kasım 27, 2024 Llama tarafından düzenlendi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 KAOOOSSS en sevdiğimiz 3 yıldır ekim, kasım'da lige havlu atmıyormuş gibi 6 aylık yönetim her şeyi ayağına doladı. Beşiktaş'ı Beşiktaşlılara teslim ediyoruz Feyyazlar Samet'ler derken fatura Samet Aybaba'ya çıktı. Cumartesi açıklayacakmış bakalım. Kimsenin haberi yok Arat başkan böyle buyurmuş Rıza hocaya çok yüklenmiştik, özür borçluyuz gerçekten.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 öff yine seçim çıkıyor herhalde. valla gına geldi. Fikret Orman aday olursa karşısındakine vermek için gideceğim anca.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 dark bana ref ayarlar mısın ya ? aslaaa yok bulamıyoruz
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Fikret kazanacak. Çok reklamını yaptılar.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 (düzenlendi) bugün ortalık daha da karışacak. Beşiktaş'ta ödemelerin hep sorun olduğu kasa kolaylığını Hüseyin Yücel'in yaptığını yazıyorlar. 20-25 gündür ödemeler gecikmiş. Başkan'ın TFF'yi karşısına aldı dediği Onur Göçmez de istifa etmiş. Kasım 27, 2024 bLackcha0s tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 bLackcha0s, 27.11.2024 10:08 tarihinde dedi ki: dark bana ref ayarlar mısın ya ? aslaaa yok bulamıyoruz üye olacaksan yardımcı olurum tabi
Öne çıkan mesajlar