Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

• Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
Mesaj tarihi:
TheGreatWall, 14.07.2024 07:44 tarihinde dedi ki:

beşiktaş jimnastik kulübü bu yıl büyük dramalar yaşayacak gibi duruyor. Maaşlar ödenemez, kötü futbol kolay kolay değişmez, hoca büyük ihtimalle sene sonunu görmez ve yönetimde ciddi çalkantılar başlar. 

Bu nasıl öngörü, bu nasıl tespit yiğidim. Takım hariç her şey tutmuş helal olsun be. Bank Asyaya başkan adaylığını koy oy verelim.

Mesaj tarihi:

Güzel oynuyor Beşiktaş. Paulista biraz sakatlığa yatkın. Bu sene hücum hattı iyi can yakar. 

Trabzon'un maça da baktım da zulüm resmen. Gerçekten hiç hoca olmasa belkii bu kadar kötü oynar Trabzon. 

Mesaj tarihi:

xG 0.41 

geçen senenin aynısıyız. Samsun çok iyi takım kurmuş. çok acil 3-4 oyuncu bitmeli. Başkanın dediğine göre hazır bekliyormuş ancak yabancılardan çıkamadığımız için gelemiyorlarmış. 

Mesaj tarihi:
Marquezetto, 12.08.2024 08:45 tarihinde dedi ki:

Semih ne vermiş, rafa aradan ne kaymış be yağ gibi.

müthiş iyi pas gerçekten, şu çocuğu milli takımda izleyemedik çok yazık.

Mesaj tarihi:

Hemen özet gçeyim Beşiktaşın 6-7 tane oyuncusu şampiyonluğa oynatır kalanlar direkt rotasyon. Anadolu takımına iyi topçu olurlar.

Net 4-5 transfer lazı eğer k 3 kupada da ilerleyecekse. Kesin sağ bek sağ kanat, sol stoper. 1 tane de 6 dicektim musrati bu kadar pas hatası yaparsa biz baskı kuramayız.. Ndouru çok beğendim, tek toplar, baskıda top çıakrtma, son yaptığı asist falan. 6 numarada görmek lazım direkt. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Besiktas cok iyi gorunuyor. Her aldigi adam cuk.

Antalya'ya da helal olsun. Pozitif futbol yetenek bu kadar Veysel Sariyla filan. Alex guzel isler yapar umarim.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...