Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 soyle tatlishka ya da gomis ayarinda bir transfer yapilmadigi surece serefli ikincilige oynariz anca veco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 Başarılar Kartalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Bu sene kesin şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Başlığı sen açsaydın keşke 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 la dur zaten ilk sayfaya yazmasın diye dua ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 Ahaha olum tabi ki temenni, bu tff varken bjk ve fb şampiyon olamaz. Net konfedarasyon kupasına odaklanmak lazım. Ligde rotasyon yapsın şenor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 kulüp adına bu sezonun en büyük başarısı bu başlığın açılması oldu sanırım. Yönetim hala nasıl istifa etmiyor inanılmaz. Boğazın ortasında stadın ismi yok, sponsorlar belirsiz, ligin başlamasına 25 gün kalmış transfer yok, anlaşmaya çalıştığın iki futbolcuyu rakibin indiriyor :d Halil'i sallamadım da Tadic çok canımı sıktı. Büyük bir çalım yedik. Alternatifler de yok. Saçma sapan bir sezona giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 bence bu saatten sonra anca genç potansiyel alsın bizimkiler. Yine bayağı geç kalındı harika planlama yapılmış belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 sezonu fenerden üstte bitirebilir beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Demirören'den kötüsü gelmez diyordum ama büyük rezillik yahu Stad sponsorumuz yok, nasıl olmaz bu saate kadar, dünyanın en iyi konumlarından birinde bulunan bu stadın sponsorsuz kalması için cidden hain olmak gerek Forma çıkarırsın tescil edemezsin, insanlara forma al dersin ama alınan formalar ile oynananlar tutmayacak Sergen'li pandemi döneminde sacma sapan bir kadroyla şampiyon olmamız dışında (ki burada başarı bu beceriksizlere yazmaz), voleybol hentbol basketbolda küme düşmeler, kapanmalar, sportif olarak rezalet bir dönem geçiriyoruz E para harcamadık, borçlar azalır diye düşünüyoruz, borçlarımız daha da ivmelenerek artmaya devam ediyor. Kimseyi almasınlar, defolup gitsinler mümkünse 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 feda degil veda etmemiz lazim bu gozunu para burumus bunaklara nerdesin cCc bilgili reyiz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 demiroren'den kotusu ancak demiroren'in unutulmasi halinde mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 (düzenlendi) kulübü kapattılar mı ya 3-4 gündür ne transfer haberi var ne açıklama var ne bir muhabirden bilgi var ben gerçekten böyle bir rezalet hiç hatırlamıyorum transfer beklerken; redmond gitti, ghezzal'de gitti gidiyor... Temmuz 18, 2023 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 hazirlik macinda gezzal diyince baya sasirdim la ben hayret fln dedim de yakindir o da mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 GS nin ezilerek amatörlere yenildiği yerde Beşiktaşım yine kaldığı yerden devam ediyor. Hazırlık maçında şov vardı resmen. Hele Abu neden (p)icardiden çok daha özellikli golcü olduğunu attığı ilk golde gösterdi. Demir Ege sakatlanmazsa 2 sene sonra 20m üstü okutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 şu yönetimin kimseyi satabilecek becerisi bile yok. Demir Ege seneye 3-5m'a bırakırlar. Lyanco geleli 24 saat oldu, kap bildirimi gelmedi. Amartey'den ses yok. 4.1 Amartey veriyorlar, Tadic 4.2'yi çok buluyorlar. saldım artık bu kulübün bu kadar rezil olduğu bir dönem hatıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Amartey e 4.1m vermemişlerdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Onana içinmiş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 yikici bir ortasaha almamiz lazim senor dallamasi zaten genclere pek sans vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 lyanco sakat çıktı deniliyor, sağlık testini geçememiş. Sakatlık maddesi koyalım demişler kabul etmemiş güya da mal gibi o kadar bonservis verip sonra adamı sakatlandı diye yollasan ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 zaahhahahah hiç şaşırmıyorum hiç... sakatlık falan değil başka dolaplar dönüyor getirteceğin adamın sakat olup olmadığını nasıl bilmezsin yahu hiç mi rapor incelemedi doktorların, hiç mi feedback almadın? ceyhun ve avaneleri komisyon indirememiştir. Ya sakat diye kakalayacakları beşiktaş'a ceyhun sayesinde iş patladı, ya da komisyonda anlaşamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 var bir nazar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar