DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 al mustani bu sezon izledigim tum maclarinda cok kotuydu valla, bu kadar carlayacagina bence ona kizmalisin, net kirmizi pozisyon neyi tartisioz anlamadim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 hangisi yanlış kararsa gösterebilirsin, internet herkesin elinin altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 S-H, 27.04.2024 18:38 tarihinde dedi ki: evet. sezon öncesi oynanması gereken ve herhangi bir günde oynanabilecek bir maçı fenerbahçenin fikstürünü sıkıştırarak oynatmaya çalışmak adaletsizliktir. gs avrupadan elenmesiydi o maçın o tarihte asla oynanmayacağını da bütün türkiye biliyor. İki takım da devam etse kesin ertelenirdi. Sadece gs olsa elenirdi diye sizin hezeyanınız var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 ben gs turu atlayıp fb ile birlikte devam etseydi demek istedim ama evet gs tek başına olsa o tarihe maç konmazdı kesin. şampiyonluk kutlamalarında amigoluk yapan tff başkanı hezeyanlara yol açmış olabilir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2024 Düşündükçe sinirleniyorum. Trabzon'daki zaferi resmen mundar ettik masa başında. Bir maçla kupa alabilecekken sikko sebeplerden kupa maçına çıkmadık. Bir büyük takım nasıl ezeli rakibi ile derbiden kaçabilir ya. Ulen biz en kötü zamanımızdayken GS uefa şampiyonuyken Johnson'un golüyle Ali Sami yen'de kazanmış takımız. Resmen korktuk çıkamadık maça. 5-0 da yenilsen çıkıp oynayacaksın ya derbi bu. Başkanın soyadı koç değil de baska bir şey olsaydı darağacında sallanıyordu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 José Mário dos Santos Félix Mourinho kim ? https://www.transfermarkt.com.tr/jose-mourinho/profil/trainer/781 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Morinyo veya Ancelottiyi istiyorum bu tankıma asdfds 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Konya 31 dakikada 37 tane başarılı pas yapabilmiş. İnanılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 fenerin de farkı yok, konyanın laciverti bir oyun var sahada çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Konya defans dışında bir şey yapmamaya çıkmış doğal olarak. Tadic ve mertin bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince böyle oluyor skor. İlkini atsak ilk yarı 5 olurdu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Kapalı savunmaları asla acamiyoruz. Sürekli top dolanıyor ama efektif bir şey yok ortada. Birileri uzaktan şut cekmezse gol de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Her maç 2 oyuncu saaktlanıyor 2 oyuncu sakat sakat maça çıkıyor falan. Kesinlikle a dan z ye tüm yönetimin değişmesi gerekiyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 luan peres var 1.5 yıldır sakat, kurtuluş savaşında vurulup yürüyerek memleketine gidip iyileşip 1 yıl içinde cepheye dönenler oluyordu, inanılmaz bir sağlık ekibi var. giden gelmiyor, kariyeri boyunca hiç sakatlanmayan min. 3-4 ay sakatlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Ceko şov yapıyor 2. Yarı daha neyi atacan be adam 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 rakibin 2.27 xGden 6 gol atıyor. sen 2.12 ile gol atamazsan yenemezsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Cengiz balon oğlu balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 çok şükür ızdırap bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Hayli hopppaalaa gitti bitti bu sezonda!!1 Bi daha da başlık neyin açtırmayın benim gibi cünüp adama @sardalya açsın bi daha Fener başlıklarını, o direk küme düşürttürür artık asdffassdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 An itibariyle fenerin beşiktaşın şampiyonluk şansları aynı sıfır. Malesef devre arasında anında ismail yollanmalıydı, böyle olacağı belliydi. Kasımda yazdım zaten. Bunda şu faktörde var gsnin kırılacağı 2-3 maçta hakemler tuttu ayakta. Net yani bu. Fakat çuvaldızı kendine batırması lazım fenerin. Hep Yalı koç diyorum. holding yönettiğini sanıyor malesef. bu şampiyonluğun gitmesinde 1 ismail eaglin hatası varsa 2 yalı koçun. Feneri söylemleriyle söyledikleriyle çektiği platformla kendisi uzaklaştırdı tamamen. Önce fanatik gs li ve gs nin yönetim kurulundan daha iyi gs ye yarayan işler yapan büyükekşi ve ekibini başta övdü, şahidim çok iyi çalışıyor falan. Kulüpler birliğinde bir açıklama yaptı, istifasını istiyoruz diyemedi o gün. Karar alması sıfır. Ligden çekilme kararını oylatmak için 22bin kişi toplayıp, tek maçla alabileceğin ve psikolojik üstünlüğü de ele geçirebileceğin süper kupayı teslim etmek ikinci fail. Zaten sen ligden çekilme vs diye çağırıp bunu oylatamıyorsan bile tff nin eline bunalrda o t..şşk yok imajını verdiğin an o iş bitmiştir. Azizin çeyreği kapasitesi yok. Ancak 2. başkan olur. Bizim hasanın da ali koçun siyah beyaz versiyonu olduğunu düşünüyorum açıkçası. Laf var ama kararlar hep yanlış. Neyse geçmiş olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Aliden ne köy olur ne kasaba, ya Aziz amcam ya Saran olmalı bu saatten sonra. TD olarakta ya yerli olarak sayılacak Alex ya da Ancelotti tier yabancı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 FuCKiR, 06.05.2024 22:26 tarihinde dedi ki: Azizin çeyreği kapasitesi yok. Ancak 2. başkan olur. Aziz Yıldırım da kaç kere ligden çekilme, havuzdan çıkma vb. konularda boş boş konuştu. Aziz Yıldırım, kulüp başkanlığı nasıl olur unutturduğu için bu halde bence Fenerbahçe. Bir de unutmadan: ZAAaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Azizin çektiği rest sayesinde 500m USD yi gördü yayınlar, bu bile başlı başına yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Aziz'in tekrar aday olacağı söyleniyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar