pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 enayi kupası. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 muzeye +1 yazalim fener nasilsa 1900’lerden kupa bulup 3d print ettirip muzeye koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 sardalya, 07.04.2024 21:55 tarihinde dedi ki: ataturk posteri miymis olay? madem olay o degilmis GS niye maca cikip orda almamis kupayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 (düzenlendi) Tavir mavir deniyor da ne tavri konmus oldu mesela su an. Veya ne kazanilmis oldu? Ligden cekilebiliyor musun, yok. Maca cikmayabiliyor musun yok. Yazik etti cocuklara, taraftara ve bolge insanina. Ne istedigini, kime dusman oldugunu, neyle mucadele ettigini kendi de bilmiyor. Trabzonspor maciyla ilgili 30k adam topluyor, topluca GS ye kufrettiriyor. Federasyon mu dusmanin? Ayni federasyonla haftaya maca cikmayacak misin? Iki hafta sonraki maci erteleyelim dediklerinde inat etmedin mi. Ayni hakemlerle su an 50-50 sampiyonluk favorisi degil misin? 2 ay sonra sampiyon olursan baska bir evrende mi sampiyon olmus olacaksin? Trabzonspor mu dusmanin? O zaman Super Kupa maci ne alaka. Fenerbahce tarihinde hic bir baskan sundan daha basiretsiz olmadi. Nisan 7, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 büyükekşinin o kadar rezillikten sonra hala görevde tutuluyor olması gereğinden az konuşuluyor. herkes ali koç'u konuşuyor sorun bence burada. ali koç büyükekşiyi götürmeden bozmıcak gibi duruşunu ki götürür umarım. eski gs'li, 10+ senedir futbol takip etmeyen biri olarak söylüyorum siyaset zaten uzunca bir süredir içine etmişti türk futbolunun. şu anda da cenazesi kaldırılıyor. fb ligden çekilse yayın gelirleri 2/3 oranında düşer umarım bunun farkındadır yukardakiler. 6 derbi 2'ye düşüyor en basitinden. bu adamları tehdit etmezsen yaptıkları her şey yanlarına kar kalır sanıyorlar. fb taraftarının ve azizin daha omurgalı durması gerekiyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 (düzenlendi) Buyukeksi denen adam Haziran 2022 den beri gorevde. Ali Koc baskanliginda Servet Yardimci 73 gun en cafcafli Fb donemi yoneticisi Nihat Ozdemir 4.5 yil, oncesinde Demiroren filan baskanlik yapmis. Hepsi azili Fener dusmani, yoksa Ali Koc ta bir sikinti yok. Hepsi fetocu bylokcu, yarin Buyukeksi gidip Ridvan Dilmen gelse bile Ali Koc un basarisiz olma ihtimali basarili olma ihtimalinden yuksek. Keske cidden gelse. Cunku aynisini 20 kusur yildir basimizdaki yapiyor, kendisi hic sorumlu degil sorunca. Dedigim gibi TS konusunda sonuna kadar hakli Fenerbahce ama Trabzon bir devlet problemi. Futbolun otesinde oldugunu dusunuyorum. Geri kalan konular ise bahane. Avrupa maci, yabanci hakem vs vs Nisan 7, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 ali koçun başarısı veya başarısızlığından ziyade sahaya taraftarın inmesi ve cezaların seçim bitene kadar açıklanmaması, hakem döven yöneticilere caydırıcı cezalar verilmemesi, suudi arabistanda kupa finalinde yaşanan rezaletler vs. vs. ne yaptılarsa ellerine yüzlerine bulaştırdılar. yoksa dediğim gibi futbol takip etmiyorum ama yaşananlar yüzünden artık dünya çapında rezil ettiler ülkeyi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Saydigin tum isimlerin tarafi belirli zaten. Hepimiz biliyoruz kime, neye yanladiklarini. Ridvan Dilmen de dahil tabi buna, yani o gelse de degisen bisey olmaz. Ha gelecek kisi yine buyuk ihtimal benzer bir profil olur gibi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 gsli futbolcular bir süre durduktan sonra içlerinden bi amigo çıktı heralde bi anda hoplamaya başladılar, son zamanlarda daha büyük cringe yaşamamıştım la o neydi öyle başkası adına ben utandım. sonucu zaten belliydi falan niye öyle yaptılar ki anası babası utanmıştır çoğunun dfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Çekilince işte 3-0 hükmen +2 sene kupadan ban, tabi bu federasyonun alacağı kararları kestirmek zor ama yapılmışı var , biz . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 fener neden gol yedikten sonra sahadan cekildi ? cikmasalardi bari hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 3 sene sonraya maclar yabanci hakemle mi oynanacakmis? insallah olur ama fenerlilerin yeni spor bulmasi gerekir 3-4 sene once baskete sardilar 2 sene once voleybola. bi de kadin branslarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 (düzenlendi) Yok ben anlamadim mesela mantigi. Saydigim isimler hukumet yanlisilar diyelim. Itirazim yok. Bunun gs sampiyonluguyla bir ilgisi var mi mesela. Atiyorum Nihat Ozdemir tercih etse gs nin sampiyon olmasini mi ister? Nedir. dedigim gibi kim sizin dusmaniniz? Diyelim feto. Ozdemir, Demiroren neydi kime hizmet ediyordu o zaman? Bu insanlar FB dusmaniysa biri nasil Aziz baskanin top 3 adamindan biri oldu oburu yillarca bjk baskanligi yapti. Nisan 7, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 reampage, 7.04.2024 21:22 tarihinde dedi ki: fener neden gol yedikten sonra sahadan cekildi ? cikmasalardi bari hic Belki yeneriz tarih yazariz diye herhalde 1. Saniyede de cekilebilirlerdi yoksa. hic cikmazsa cok ceza aliyormus oyle dedi a. koc hep bi tilki bi kurnazlik var akil ermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 (düzenlendi) @reampage,ne farkedecek abi gol yedi ya da yemedi ne önemi var, öğlen maç yapmış gelmiş cocuklar zaten maçtan çekilecekler, gol yemiş yememiş ne farkeder sonuç zaten belli. çocukların psikolojisi hede hödö diyenler de komik, sahaya girip elinde bıçakla futbolculara saldıran insanlardan psikolojisi bozulmuyor da gs karşısına çıkıp çekilmek mi psikolojilerini bozacak :d Nisan 7, 2024 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 gereksizinde keyfi çok yerinde şekilde görüldüğü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 reampage, 07.04.2024 22:22 tarihinde dedi ki: fener neden gol yedikten sonra sahadan cekildi ? cikmasalardi bari hic direk çıkmayınca farklı cezalar oluyor sanırım, ödenen paranın geri alınması tazminatlar falan filan. Ondan illa u19 u yolladılar, çocuklar daha öğlen maç yapmış buraya gelmişler, isteseler de oynayamazlardı zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 (düzenlendi) sardalya, 07.04.2024 22:22 tarihinde dedi ki: 3 sene sonraya maclar yabanci hakemle mi oynanacakmis? insallah olur ama fenerlilerin yeni spor bulmasi gerekir 3-4 sene once baskete sardilar 2 sene once voleybola. bi de kadin branslarina belliydi zaten ama spor cahili oldugunu kanitladin yine. 3-4 sene once baskete 2 sene once voleybola el atmis asdfasfds Nisan 7, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 yönetimin şalter atmış iyice resmen. Aziz Yıldırım bile bunların yanında mantıklı kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Fistan, 07.04.2024 22:16 tarihinde dedi ki: gsli futbolcular bir süre durduktan sonra içlerinden bi amigo çıktı heralde bi anda hoplamaya başladılar, son zamanlarda daha büyük cringe yaşamamıştım la o neydi öyle başkası adına ben utandım. sonucu zaten belliydi falan niye öyle yaptılar ki anası babası utanmıştır çoğunun dfgf u19 bebelerini sahaya sürenler utansın zhuahuuha. neyse beleş kupa. ARO ali ağabey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Ali Koc’un mental hastaligi mi var acaba? Tropico presidentesi gibi adam, “Dunyanin en buyuk spor kulubuyuz” diye aciklama falan. Bayagi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 hiç çıkmaması yerine u19'u çıkarıp, gol yedirip, çekmenin mantığı nedir? Ali Koç'un gerçekten mental rahatsızlıkları var. Hak veriyorum, bana göre sezonun favorisi de en iyisi de Fenerbahçe. Ligi bu kadar domine ettiği bir sezonda GS ittir kaktır peşinde. Bu olay adamın ciddi şekilde psikolojisini bozdu. Fener hakemlerden rahatsızlığını söylüyor ancak pek çok maçı var aynı şekilde kayırıldığı. Maç öncesi yard antrenör de maçın ertelenmediğinden dolayı şikayet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar