Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

ya hakeme gelene kadar iki takım da aşırı kötüydü. bence çok gereksiz şu tartışmalar, kaleyi bulan tek şut dünyanın en cılız şutu. doğru düzgün tek pozisyon yok maç boyunca. ceza sahasında toplasan 3-4 falandır topla buluşma. hakemlerin ne kötü yönettiği maçlar gördük ama bu kadar kötü maç hiç izlememiştim. 2 takım da beraberliğe razıydı bence. hatta şu pozisyonlar 2 takıma da yaradı kimse futbol konuşmuyor bu saçma sapan pozisyonları konuşuyor.

maç hakkında da yapacağım tek yorum bence kaan değişikliği çok geç geldi daha erken oyuna alınsaydı en azından pozisyona girebilirdik. 2. devreye direk kaan ve zaha ile başlamalıydık. fener de, gereksiz korkak çıktı maça muhtemelen fred olmadığı için çok riske girmek istemedi, gs de çok riske girmeyince saçma sapan bir maç çıktı ortaya. fb orta sahası yoktu resmen gs biraz baskın oynasa çok rahat golü bulabilirdi ama kontradan korktuğu için defansları çok öne çıkarmadı, normalde abdulkerim kendi yarı sahasından çok rakip sahada olur bu maçta köşe vuruşları hariç çok ileri çıkmadı. barış da  anormal oyuncu, fb defansı fizik olarak çok güçlü olmasına rağmen resmen kafa kafaya oynadı. adamı nerede oynatsan elinden geleni yapıyor. irfan da gs maçlarında anormal hırslı oluyor ya, her faulde itiraz etti, her aldığı faulde kart bekledi resmen çok net faullerde bile saçma sapan itiraz ediyor. dzeko yu da hiç böyle görmemiştim icardi ile bir dedi var sanırım.

Torreria'nın yatma mevzusunda da fb taraftarı haklı bence 🙂 en son çıkmadan önce dizine gelen darbe dışında gereksiz yattı, dediğim gibi gs beraberliğe çıkmış maça, okan buruk'un böyle oynattığı maç hatırlamıyorum ilk kez böyle oynadığımızı gördüm. belki şl de elenmesek farklı oynayabilirdik ama onun üstüne yenilirsek psikolojik olarak düşüşe geçeceğimizi düşündü sanırım

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 25.12.2023 14:00 tarihinde dedi ki:

ya hakeme gelene kadar iki takım da aşırı kötüydü. bence çok gereksiz şu tartışmalar, kaleyi bulan tek şut dünyanın en cılız şutu. doğru düzgün tek pozisyon yok maç boyunca. ceza sahasında toplasan 3-4 falandır topla buluşma. hakemlerin ne kötü yönettiği maçlar gördük ama bu kadar kötü maç hiç izlememiştim. 2 takım da beraberliğe razıydı bence. hatta şu pozisyonlar 2 takıma da yaradı kimse futbol konuşmuyor bu saçma sapan pozisyonları konuşuyor.

Topic başından beri en güzel yorum galiba bu paragraf.

Sosyal ağlarda paylaş

Icardi muhtemelen kendini bırakıyor. Gözündeki morarmanın da bu pozisyondan olduğunu sanmıyorum. Hatta direğe çarpma da değil, başka bir pozisyonda FB'li başka bir futbolcunun dirseği geliyor hava topuna çıkarlarken, muhtemelen oradan kalma. Tabii ki bu durum hareketin penaltı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Icardi düşse de düşmese de, düştüğünde düşüşü kasıtlı da olsa gerçek de olsa fark etmiyor, hareket penaltı.

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 25.12.2023 18:40 tarihinde dedi ki:

Icardi muhtemelen kendini bırakıyor. Gözündeki morarmanın da bu pozisyondan olduğunu sanmıyorum. Hatta direğe çarpma da değil, başka bir pozisyonda FB'li başka bir futbolcunun dirseği geliyor hava topuna çıkarlarken, muhtemelen oradan kalma. Tabii ki bu durum hareketin penaltı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Icardi düşse de düşmese de, düştüğünde düşüşü kasıtlı da olsa gerçek de olsa fark etmiyor, hareket penaltı.

Saçına doğru Rüzgar yarattığı için mi tam olarak penaltı sebebi anlayamadım ben? Göğsüne eliyle ufacık temas etmiş abi şuna penaltı diyorsanız futbolcular birbirine dokunmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 25.12.2023 20:12 tarihinde dedi ki:

Saçına doğru Rüzgar yarattığı için mi tam olarak penaltı sebebi anlayamadım ben? Göğsüne eliyle ufacık temas etmiş abi şuna penaltı diyorsanız futbolcular birbirine dokunmasın.

Evet, yumruk atar gibi "dokunmasın". Pozisyon içinde olan bir olay değil bu, topa müdahale edeyim derken ayağı fazla kalktı ya da topu ıskalayıp adama vurdu gibi bir şey de değil. Saçına değil kafasına geliyor gibi duruyor, saçına bile gelse, ıskalasa bile futbolcu diğerine vurmaya teşebbüs etmesin, çok doğru söylemişsin.

"Vurmaya çalışmış ama ıskalamış ya da tam oturtamamış, o yüzden ceza almaması lazım diyecek kadar nasıl fanatikleştiniz, ne yaşadınız yahu? Hadi S-H'ye bir şey demiyorum, o zaten gözü kapalı fanatik takılıyor. Duruşu belli.

Rewendor tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

S-H, 25.12.2023 20:36 tarihinde dedi ki:

senden ala fanatik mi var? görmediğin pozisyona net penaltı deyip üstüne olmayan teması yumruk diye adlandırıyorsun, duruşun belli.

Pozisyonu görmediğimi nereden çıkarttın? Bu nasıl bir sallamadır böyle? Temas yok demek de ayrı zaten, oraya girmeyeceğim.

Beni fanatizmle itham etmen zaten sadece senin hakkındaki fanatizm yorumunun ne kadar doğru olduğunu tekrar kanıtlıyor. Daha GS'nin yeni stadında maça gitmemiş, storedan ürün almayan, az buçuk maç takip edip takım kötü giderse onları da izlemeyi bırakan birisiyim. Ama Antu kafasıyla örtüşmeyen her şeyi karşıt fanatiklik olarak algılamanı anlayabiliyorum. Çok daha profesyönel ortamlarda dahi bayağı düzgün diyeceğin kişilerin fanatizmle futbol konusunda nasıl kişilik değiştirdiklerine çok şahit oldum. Şaşırmıyorum o bakımdan 🙂

Sosyal ağlarda paylaş

Burada kaç patiyle beraber izledik maçı, maç anında defalarca konuştuk, yetmedi üstüne kaç farklı açıdan tekrar tekrar izledik sosyal medya sağ olsun. Ama arkadaş hala ısrarla hala yalan yanlış şekilde "görmediği pozisyon" diyor, kendini kandırmaya çalışıyor. Fanatizm dediğin tam olarak böyle bir şey işte, yalan yanlış bir fikre kendini inandırıp kandırıp aksi yöndeki tüm verileri reddederek o fikre saplanmak 🙂

Ki zaten sadece bu pozisyon bu maç veya bu mesaj değil, futbol bölümündeki mesajlardan edindiğim genel fikirdi S-H'nın fanatizmi. Her mesajı bunun doğruluğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Shadow, 25.12.2023 22:01 tarihinde dedi ki:

abi icardi ile torera her boka atlıyorlar yere, lütfen kabullenin bunu artık

Doğru, atıyorlar. Ama Icardi ve Torreira'nın kendini sık yere atması pozisyonun penaltı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ha ama şu olabilir, hakem pozisyonu görmeyip sonra Icardi'yi gördüğünde "Ya bu Icardi zaten sürekli kendini yere atıyor, yine öyle yapmıştır" deyip geçmiş olması gayet olası.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 24.12.2023 20:03 tarihinde dedi ki:

Ben de tokat dedim, ama düzgün göstermeleri lazım.

GS başlığına ben de aynısını yazdım ilk atan alır bunu diye. Maç gerginleşirse daha da Fener'den yana döner ibre.

öncesinde de penaltıya fenerliler ölü taklidi yapıyor yazmışsın.

Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahaha görmediği pozisyon dediğin bu muydu?

Gördüm, tokat var, penaltı dedim. Tokat mı yumruk mu tartışmasında tekrara bakalım dedim. O mesajımdan görmemiş yorumunu mantıklı ve objektif bir insan çıkartmaz. Zaten hakemin yanlış karar verdiğini düşündüğümüz her pozisyonda tekrar göstermesi lazım diyoruz. O mesajın hemen üstündeki tokat mı yumruk mu tartışmasına olan cevabı sanki faul var mı yok mu diye gösterilmesi lazım yazmışım gibi yorumlamak daha da perçinledi yorumumu, teşekkürler 😄

Öte yandan zaten dünden beri sayısız yerde çıktı zaten pozisyon istemediğimiz kadar.

Hele hele "benim mesajımla eşit" dediğin mesaj oysa ciddi hayal alemindesin 🙂

Edit: Fenerliler ölü taklidi yazıyor yazmamın konuyla alakası nedir onu anlamadım ama. Yalan yanlış pozisyonlara itiraz edip "osai kartı hakem nyieti" gibi komik mesajlar atıp böyle bariz pozisyon sonrası işinize gelmediği için görmezden gelinmesini eleştirdim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...