Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 S-H, 15.12.2024 11:11 tarihinde dedi ki: act 1 malikanesini diyorsan orada vardı ya checkpoint. beni de ascendancy görevleri çıldırttı. ben debuffların kalıcı olduğunu bilmiyordum sadece seçtiğim görev bitene kadar kalır sandım mahvoldum. bir de elite mob kesme görevinde elemental resist aura + life regen combolu bi elit geldi %1 canını bile götüremedim. traplar %30 hızlı debuffı aldım, tüm honour flame beam traplarında eridi gittikötü bir tecrübeydi belki biraz daha lvl alıp yapmam gerekli. Ben 23 gibi denemeye başladım, bitirdiğimde 24 olmuştum. Zorlanmadan bitirmek için bazı tüyolar: -Fazla honor kaybetmemek için mümkün olduğu kadar az vurulmak lazım. -Amaç sadece ascendancy ise ödül olarak anahtar seçmeye hiç gerek yok. Öncelikle honor, ikinci olarak da water daha faydalı. -Escape en kolay oda. Hiç canavarlarla muhatap olmadan kristallere dokunarak ilerlemek yeterli. İkinci en kolay oda da portalları kapatmamız gereken ritual. -Debuffların benim için en sinir bozucu olanı movement düşüren. Tercih edilir bulduklarım, her odada bir miktar su ödeten ve bir sonraki odaları görmemizi engelleyen debufflar. Amaç zaten az vurulmak olduğu için tuzak ve canavar hasarı arttıran debufflar da nispeten fena değil. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 zipzip, 15.12.2024 16:21 tarihinde dedi ki: bunu single oynayabiliyor muyuz? trade falan yazıları gördüm, tek girem oynayam yapamıyor muyuz? Tabii ki oynanıyor, hatta en başta solo self found lig seçip diğer oyuncularla iletişimi kesebiliyorsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Komutan, 15.12.2024 16:57 tarihinde dedi ki: Ben 23 gibi denemeye başladım, bitirdiğimde 24 olmuştum. Zorlanmadan bitirmek için bazı tüyolar: -Fazla honor kaybetmemek için mümkün olduğu kadar az vurulmak lazım. -Amaç sadece ascendancy ise ödül olarak anahtar seçmeye hiç gerek yok. Öncelikle honor, ikinci olarak da water daha faydalı. -Escape en kolay oda. Hiç canavarlarla muhatap olmadan kristallere dokunarak ilerlemek yeterli. İkinci en kolay oda da portalları kapatmamız gereken ritual. -Debuffların benim için en sinir bozucu olanı movement düşüren. Tercih edilir bulduklarım, her odada bir miktar su ödeten ve bir sonraki odaları görmemizi engelleyen debufflar. Amaç zaten az vurulmak olduğu için tuzak ve canavar hasarı arttıran debufflar da nispeten fena değil. ben de odaların kolaylıklarına göre seçim yapmıştım ama debuffların kalıcılığını bilmiyordum. dediğin gibi escape almıştım %40 dmg reduce debuff vardı, zaten yaratıklardan kaçıcam vurmasam da olur dedim ama geri kalan her şey zehir oldu. aman neyse öğrenmiş oldum. şimdiki sorunum buildim, hasarım çok yetersiz kalıyor, düzgün istediğim gibi bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Ya duzgun build /skill tree paylaşan site varmi ? Fena da gitmiyorum aslında fakat sanki birşeyleri yanlış yapiyorum/pofansiyeli kullanamıyorum gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Frostbite, 15.12.2024 20:32 tarihinde dedi ki: Ya duzgun build /skill tree paylaşan site varmi ? Fena da gitmiyorum aslında fakat sanki birşeyleri yanlış yapiyorum/pofansiyeli kullanamıyorum gibi geliyor. maxroll çok kullanılıyor ama ben oradan denediğim buildlerden hiç keyif almadım. diablo 4'te işe yarar şeyler bulabilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2024 PoE forumlarinda her sezon cok iyi buildler oluyordu ilk oyun icin. Bunda yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 ben de witch oynuyorum da bomboş oynuyorum gibi geliyor. Farm için contagion + essence drain + unearth basıyorum genelde. Bosslar için de chaos boltla wither stack etmeye çalışıyorum yine contagion ve essence hep up olacak şekilde arada enfeeble basmaya çalışıyorum. Passivelerde de dümdüz gittim öyle yukarıya doğru minion upgradeli genelde. Biraz da sağ üstten energy shield upgrade bastım. Bir şeyleri kesin atlıyorum gibi geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 oyun güzel duruyor ya cıngılcıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 fire storm whatever koysaymış keşke büldün ismini, missed oppurtunity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Liebe, 16.12.2024 08:23 tarihinde dedi ki: ben de witch oynuyorum da bomboş oynuyorum gibi geliyor. Farm için contagion + essence drain + unearth basıyorum genelde. Bosslar için de chaos boltla wither stack etmeye çalışıyorum yine contagion ve essence hep up olacak şekilde arada enfeeble basmaya çalışıyorum. Passivelerde de dümdüz gittim öyle yukarıya doğru minion upgradeli genelde. Biraz da sağ üstten energy shield upgrade bastım. Bir şeyleri kesin atlıyorum gibi geliyor ama. buyu atcaksan ona gore minion cikartacaksan ona gore oynaman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Liebe, 16.12.2024 08:23 tarihinde dedi ki: ben de witch oynuyorum da bomboş oynuyorum gibi geliyor. Farm için contagion + essence drain + unearth basıyorum genelde. Bosslar için de chaos boltla wither stack etmeye çalışıyorum yine contagion ve essence hep up olacak şekilde arada enfeeble basmaya çalışıyorum. Passivelerde de dümdüz gittim öyle yukarıya doğru minion upgradeli genelde. Biraz da sağ üstten energy shield upgrade bastım. Bir şeyleri kesin atlıyorum gibi geliyor ama. Benim taktik, spirit arttırıp daha cok skely boi cıkartmak ama skely boy olarak archer cıkartıyoruz. Archer ın özelliği gaz oku atması takiben alevli bi büyü atıyoruz ve ortam patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Dragonutopia, 16.12.2024 16:01 tarihinde dedi ki: Benim taktik, spirit arttırıp daha cok skely boi cıkartmak ama skely boy olarak archer cıkartıyoruz. Archer ın özelliği gaz oku atması takiben alevli bi büyü atıyoruz ve ortam patlıyor. gaz buildi(bomb olanı denedim, crossbow ile oynanan) çok sıkıcı geldi bana ama şuan lightning bolt buildiyle de boss kesmem 10dk sürüyor. gaz oku nasıl daha zevkli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 mercenary kasmadım o yuzden pek bilgim yok, benim build eglenceli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Dragonutopia, 16.12.2024 18:21 tarihinde dedi ki: mercenary kasmadım o yuzden pek bilgim yok, benim build eglenceli benim için. ranger için demişler o buildi zaten, 10dk deneyip anında bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Warrior pismanlık act 2 nin sonunda anlamam da benim mallığım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2024 (düzenlendi) Act ikideyim, warriorla tokat manyagi oldum ama oyunun geri kalani boyleyse GOTY 2024 ve 2025. Bi kere oyun direk beyni kapatip omurilikten oynamana izin vermiyor. Her moba ayni komboyu yapayim, pozisyon almadan sag tik gireyim, ayni ekipmanla her yeri temizleyeyim dersem direk cezalandiriyor. Itemization game design derslerinde ornek gosterilecek kadar iyi; droplar, vendorlar, crafting tek bir sistem olarak ic ice gecmis. Oyle olunca da hic biri bosa dusmuyor. Genel olarak da animasyonuydu efektiydi vs. guzel zaten. Yalniz kontrol seceneklerini WASD ve Controller kisitlasalarmis daha iyi olurmus, normal mouse movementla oynamak mumkun degil. Hem skiller cogunlukla hareket ettigin yonle baktigin yonun farkli olmasini gerektiriyor hem de dumduz ilerlersen gelisine vuruyo moblar. Aralık 16, 2024 Nosfe tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 insanlık h&s oyunda mouse control olmamasını kabul edecek kadar ilerlemedi henüz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Dragonutopia, 16.12.2024 16:01 tarihinde dedi ki: Benim taktik, spirit arttırıp daha cok skely boi cıkartmak ama skely boy olarak archer cıkartıyoruz. Archer ın özelliği gaz oku atması takiben alevli bi büyü atıyoruz ve ortam patlıyor. flamewall atan bi build istiyodum bunu deniyim necro açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 (düzenlendi) flame wall atıp moblar flame wall üstünde yürüyünce manyak bir zevk alıyorum; ama damage yok bu işte. çatur çutur yansalar keşke Aralık 18, 2024 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 ben de flame wall içinden ok atınca okun alevlenmesi meselesini sevdim. güzel kombolar yapılabilir ama moblar çok hareketli hızlı. vakit olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 ahmedinejad, 18.12.2024 13:08 tarihinde dedi ki: ben de flame wall içinden ok atınca okun alevlenmesi meselesini sevdim. güzel kombolar yapılabilir ama moblar çok hareketli hızlı. vakit olmuyor. şunun için gas bomb dışında combo yok sanırım başka aklına gelen var mı? illa yeşil dairesel osuruk balonu mu atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 lvl 30 um 400 spirit var, ordu seklinde dolasıyorum. Gas arrow + firewall + vulnerability. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 400 mana olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Auction house var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 tiLi, 18.12.2024 15:20 tarihinde dedi ki: şunun için gas bomb dışında combo yok sanırım başka aklına gelen var mı? illa yeşil dairesel osuruk balonu mu atıcaz şu kombonun nerfleneceğini okumuştum reddit'te ama son durumu ne, patch geldi mi hiç takip etmedim. hasar flame dmg ile scale olacakmış o yüzden flamewall'un yaptığı küçük hasar yeterli olmayacakmış falan. akirafes, 18.12.2024 18:09 tarihinde dedi ki: Auction house var mı? nasıl çalıştığını çok detaylı bilmiyorum ama işler sanırım buradan yürüyor; https://www.pathofexile.com/trade2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar