ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 bir şey diyeceğim, bu oyun olmuş. şikayet ettiğim ne varsa fikslemişler. kafa dağıtmak için oynayan da hardcore oynayan da kendisi için bir şeyler bulabiliyor. bir de adamlar act4 değil bildiğine exp paket getirmiş. git git bitmiyor act4. diablonun tüm exp. paketinden daha çok içerik var bir patchde. ücretsiz bir de.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 (düzenlendi) neler fixlemişler bi özet geçsene ya ben ilk ea'ya çıktığında bi oynadım, güzeldi ama eksik hissettiriyodu, biraz lüzumsuz zor hissettiriyodu ama tam olarak neyden şikayet etmem gerektiğini de bilmiyodum. çabuk sıkılmıştım. gem progressi mesela çok tırttı. support gem sistemi ayrı bi tırttı. ne oldu onlar? Eylül 4, 2025 Xenocide tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 bana da tam tersi hiç bir şey değişmemiş hissi geldi. yeni silah yok, yeni skiller yok sadece aynı supportu birden fazla kullanabiliyoruz sanırım artık. biraz balance düzenlemesi olmuş da gameplayde değişiklik hissedemedim ben
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 trade oyunu tamamen değiştirdi bence ya. act4'den önce tam kullanamasan da artık çok hızlandı satışlar alışlar bu iyi. sık sık checkpoint gelmiş eskiden yoktu. ölünce ta en baştan başlamak zorunda kalıyordun çoğu zaman. yeni haritalar keyifli. millet sadece maps kasmasın buralarda oyalansın istenmiş. bosslar çok zordu onların zorluğu ideal olmuş. act bossları dışında çok az öldüm ama tadında zorladı yani. bir hata yapsam ölecek gibiydim fightlarda ama birden 1 shot yemiyorsun yani eskisi gibi.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 abi warrior'a kullandırılacak mace harici silah yok mu ya? bonk bonk bonk sıkıldım valla.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 starter öneriniz var mı? Geçen hafta başlayamadım çok zamanım da yok öyle deli paralar ve zaman harcamadan en azından mapler de zorlanmayacağım bir build var mı
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 İnfernalist Minion oynuyorum tavsiye ederim. Normal build itemlarj da çok pahalı değil vendordan aldım ben silahi falan denk geldi. Spirit olsun yeter oyun başında.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Xenocide, 04.09.2025 14:17 tarihinde dedi ki: neler fixlemişler bi özet geçsene ya ben ilk ea'ya çıktığında bi oynadım, güzeldi ama eksik hissettiriyodu, biraz lüzumsuz zor hissettiriyodu ama tam olarak neyden şikayet etmem gerektiğini de bilmiyodum. çabuk sıkılmıştım. gem progressi mesela çok tırttı. support gem sistemi ayrı bi tırttı. ne oldu onlar? O lüzumsuz zorluk gitmiş işte. Belki benim oynadığım build ile alakalıdır ama eskisi kadar ölmüyorum. Ölsem de tüm progress gitmiyor checkpoint yeterince var haritalarda. Ama Challenge hissi kaybolmamış bu güzel. Act değişince duvara toslamis gibi oluyordun bu da kalkmış. Level aldıkça zorlaşıyor oyun mesela. Gem sisteminde pek değişiklik hissetmedim daha 60 levelim end game gelince bakacağım o işlere. Şimdi ne denk gelirse takıyorum skillere.
Öne çıkan mesajlar