AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Borlach bence sen Dark_Soul'un sorusunun yarısını anlamış ve anlatmışsın, Dark_Soulun dediği insanların direk otomatik olarak publiğe açılan tabdan direk alabilceklerini zannediyor olması. Fakat öyle değil işte, bildiğimiz gibi mesajlaşarak iletişime geçmek zorunda Dark ile ve Dark onu party invite ile invite edecek oyununa gelecek ve direk trade penceresi açıp itemi verecek. Haliyle Auction gibi veya Auction olmasa bile işi otomatiğe bağlıyacak bir sistem yok. 2
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Hahaha bu ne olm adamlar trade sisteminin yarısını yapmamışlar resmen. Lan madem o kadar uğraşıcam adama mesaj at partye gir trade yap vs, niye bu public stashe para veriyim. Discordda vs bunun aynısı yapılıyor zaten. Böyle hayvan gibi kompleks oyun yapıp da bunu yarım bırakmaları garip olmuş
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 E tamamen duygusal . Sen satmak istediklerini hemen elinden çıkartırsan ve sana lazım olan bir şeyi istediğin zaman alabileceğin bir ortam oluşursa o stash tab satışları azalır. Hemen sattığın için yer ihtiyacın olmaz, hemen alabileceğin için sonradan başka karakter ile kullanırım diye şunu bir saklıyım da diğer karakterde kullanırım diye bir dert de olmaz. Şu anki durumda parası olan quad premiumları aldıkça alıyor. Bana kalsa tümden trade kaldırsınlar drop rateleri arttırsınlar, ama işte trade seven çok. Last epochdaki circle of fortune gibi bir sistem ekleseler SSF den başka bişi oynamam. Ne zaman tradeden item alsam 2 gün sonra oynamayı bırakıyorum. Item düşürme heyecanını yok ediyor malesef. 1
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Selamlar, karakterim eldrich battery ve mind over matter node larini kullanıyor. Takip ettiğim buildde increase es pointlere vermis. İnternette okuduğum ve tecrübe ettiğim üzere inc es pointler bana mana kazandırmıyor. Neden inc es vermis olabilir?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Energy shield mi demek istiyorsun es ile? Şu anda en iyi defansif stat açık ara onunla alakalı olabilir. Bana temporalis robe düşmüş farkında olmadan 1 exalteda koydum oyun kiriliyordu gelen mesajlardan. Konsolda addon falan olmadigindan itemin değerinden haberim yoktu. 40 divine'a sattım ilaç gibi oldu.
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Evet es (energy shield). Eldrich battery tüm es imi manaya ceviriyor ama increase ile gelen es ler cevrilmiyor. Neden adam passivelerde increase es vermis anlamadim. Bir amacı varsa aydınlatırsanız sevinirim. %60 inc es passive verdim. Mana ayni kaldi. Mevcut es zaten sıfır.
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 (düzenlendi) AmoRPHouS, 06.01.2025 07:26 tarihinde dedi ki: E tamamen duygusal . Sen satmak istediklerini hemen elinden çıkartırsan ve sana lazım olan bir şeyi istediğin zaman alabileceğin bir ortam oluşursa o stash tab satışları azalır. Hemen sattığın için yer ihtiyacın olmaz, hemen alabileceğin için sonradan başka karakter ile kullanırım diye şunu bir saklıyım da diğer karakterde kullanırım diye bir dert de olmaz. Şu anki durumda parası olan quad premiumları aldıkça alıyor. Bana kalsa tümden trade kaldırsınlar drop rateleri arttırsınlar, ama işte trade seven çok. Last epochdaki circle of fortune gibi bir sistem ekleseler SSF den başka bişi oynamam. Ne zaman tradeden item alsam 2 gün sonra oynamayı bırakıyorum. Item düşürme heyecanını yok ediyor malesef. diablo 3 AH'den başlayıp poe 1 trade vs. saatlerce konuşsak kesin bir sonuca gene varamayız herhalde. Trade'li sistemlerin kötü yanı 1. drop rateleri buna göre düzenlemen gerekiyor ve herkesin oyununu etkiliyor, 2. botçulara gün doğuyor, 3. bot kurmasa bile millet oturup deli gibi al sat pazar kasıyor bir süre sonra istemsiz olarak. Trade'siz olunca da bi şeyi düşürüne kadar elde etmenin başka yolu yok, yıgınla işe yarar şeyi çöpe atıyorsun ek karakter kasma niyetin yoksa. POE'de 10 yıl önce falan bir sezonda karakterim patlayınca currency de az gidip 2 gün sadece al sat yapıp tüm sezonlarda yapamadığım mal varlığını yapmıştım sdfsdf. En beğendiğim sistem diablo 3 ek paketteki no trade, akıllı loottu ama millet genelde negatif yorum yapıyor o sisteme. diablo4'te de gen poe tarzı gayrı resmi trade siteleri başladı mesela sarılar para ettiği için. Ocak 6, 2025 µh tarafından düzenlendi
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 @NeroWarden https://steamcommunity.com/app/2694490/discussions/0/830448585302684575/ 1
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 NeroWarden, 06.01.2025 21:52 tarihinde dedi ki: Evet es (energy shield). Eldrich battery tüm es imi manaya ceviriyor ama increase ile gelen es ler cevrilmiyor. Neden adam passivelerde increase es vermis anlamadim. Bir amacı varsa aydınlatırsanız sevinirim. %60 inc es passive verdim. Mana ayni kaldi. Mevcut es zaten sıfır. Everlasting Gaze amuleti kullanılıyor, bu da EB ile ES>Mana conversion sonrası mananın bir kısmını yeniden ES olarak oluşturuyor. Geardan gelen ES manaya dönüşürken senin dediğin gibi treedeki %ES increaselerle artmıyor, ama bu unique amuletten gelen manadan dönülen ES artıyor, bunun da nedeni conversion mekaniklerinin %increase nodelardan etkilenmemesi, ama gain az % mekaniklerinin etkilenmesi. Vidyo da kesin aynı şeyi anlatıyordur ama TLDW 1
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 µh, 06.01.2025 22:09 tarihinde dedi ki: diablo 3 AH'den başlayıp poe 1 trade vs. saatlerce konuşsak kesin bir sonuca gene varamayız herhalde. Trade'li sistemlerin kötü yanı 1. drop rateleri buna göre düzenlemen gerekiyor ve herkesin oyununu etkiliyor, 2. botçulara gün doğuyor, 3. bot kurmasa bile millet oturup deli gibi al sat pazar kasıyor bir süre sonra istemsiz olarak. Trade'siz olunca da bi şeyi düşürüne kadar elde etmenin başka yolu yok, yıgınla işe yarar şeyi çöpe atıyorsun ek karakter kasma niyetin yoksa. POE'de 10 yıl önce falan bir sezonda karakterim patlayınca currency de az gidip 2 gün sadece al sat yapıp tüm sezonlarda yapamadığım mal varlığını yapmıştım sdfsdf. En beğendiğim sistem diablo 3 ek paketteki no trade, akıllı loottu ama millet genelde negatif yorum yapıyor o sisteme. diablo4'te de gen poe tarzı gayrı resmi trade siteleri başladı mesela sarılar para ettiği için. akıllı loot nasıl bir şeydi
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Her düşürdüğün item sana yarayacak şekilde düşüyor başka class'ın itemı veya statı düşmüyor.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2025 last epoch düzeltmedi mi "trade olsun mu olmasın mı"cılığı? trade ya da non-trade faction seçiyosun, o faction'da ilerledikçe trade/non-trade'i ilgilendiren bonuslar alıyosun filan.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 çöziyim ben size sistemi, ücret ödeyerek (in-game) 2 saatlik vendor kiralayacaksın. 2 saatin sonunda tekrar oraya gidip tekrar ücret ödeyip aktive etmen gerekecek. Offline çalışmayacak. Tek seferde dükkana max. 10 item koyabileceksin. Biri item satın almak istediğinde vendorun yanına gidip deal'ı görüp onay vermen gerekecek. Deal locklanacağı için dolandırıcılığın da önüne geçer. otomatik işleyen AH değil, poe.trade 3rd partiyi devre dışı bırakıyor. Bota %100 engel olunamaz ama restrictionlar ile işini zorlaştırıyor. herkes mutlu.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 ücretli olursa low-tier item'ların trade'i durur. onu durdurmayacak kadar düşük olursa da ücretli olmuş olmamış fark etmez. 3rd party dediğin alt-tab yapıp officialsite.com 'a bakmsksa teknik olarak 3rd party değil o da, derdin alt-tab yapmak zaten dün konuştuk sjdfs bazen alt-tab yerine shift-tab yapıp steam'in browser'ından bakıyordum patof1 oynarken, kurtarmaz mı?
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 ha bi de bu mektul'u dizaynlayan adamı kovmuşlardır umarım. x sürede öldür or gtfo diye boss mu olur? hadi madem böyle bi dps check koydun, lavlara girip de mal mal beklemesin bari. melee'cileri kötü cuck'lamışlar valla o boss'ta. optional olmasa büyük facia.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 bu mom ve es nin bu kadar op olmasinin sebebi muhtemelen endgame i 6 ayda falan yapmis olmalari, cok yamanmis duruyor, dengelerler birkac aya. Currency trade daha yeni geldi, esya trade ine bir cozum uretirler heralde essek gibi para kazandilar early accessden.
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Cokomantis, 08.01.2025 03:36 tarihinde dedi ki: ha bi de bu mektul'u dizaynlayan adamı kovmuşlardır umarım. x sürede öldür or gtfo diye boss mu olur? hadi madem böyle bi dps check koydun, lavlara girip de mal mal beklemesin bari. melee'cileri kötü cuck'lamışlar valla o boss'ta. optional olmasa büyük facia. ranged güçlü buildle bossları hissetmiyosun bile abi, azcık hissedeydik
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 (düzenlendi) tahmin ediyorum ya, boss lavlarda frolic'lerken dufdufluyosunuzdur işte. biz de sc'de micro yapar gibi vur, dodge'la, vur, 2 adım geri git, dodge'la, vur... diye dövmeye çalışıyoruz. sonra arena bitiyo. ama melee bonk'lamak eğlenceli olmuş bayağı. hayvanadamlığı hissediyosun. şöyle shield throw'lu bash'li bişeyler yaparım ikinciye heralde. pencilneck w*zard ya da soyjack okçu ikinci sınıf geliyor bana h&s'lerde. adı üstünde abi ne hack'liyo ne slash'liyo hani dsfjsg Ocak 8, 2025 Cokomantis tarafından düzenlendi
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 @Xenocide 2 gündür oyunu oynamak yerine trade sitesinden alıp oyun içi currency exchange'den satarak kar kovalıyorum. dövizciyi de kaldırsınlar bence dsjcjns
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 sezon gelince hepsi çöp olacak. diabloda eternal oynayan çok çok azdır. keyfini sürmek lazım biraz.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 stash itemlar çöp mü oluyor sezonda
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 (düzenlendi) lig bitince sezon karakterin (ve stash'indekiler) permanent'a aktarılıyor. yeni sezonda sıfırlanıyor her şey. her şey sezon gelince çöp olacak tabi de yakında var mı ki sezon mezon? neyse paralarımı sayıcam brb Ocak 14, 2025 Cokomantis tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 sezon gelene kadar nerf olmayacak falan dedilerdi. bir kaç aya gelir herhalde sezonlar. para kazanacaklar sonuçta.
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 oyun daha çıkmadı ki sezon gelir mi Early Access de?
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 oyun cıktıgında act6'ya kadar bitmiş şekilde çıkıcaksa daha uzun süre gelmez heralde.
Öne çıkan mesajlar