Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 Act2 nin sonundaki battle wagon daki (düşmana ait devasa tekerlekli hede) minionlar ölesiye savunuyorlar ya takdir ettim AI yi helal olsun.benden de kaynaklı olabilir zorlanmam asdf
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 buildlere nerden bakıyorsunuz bi link atın dandiklerle vakit harcamayalım
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Of allah bunu niye izlememişim hiç https://youtu.be/I7DTEA1mPYo?si=OTNJjJMNIDOiwaJN
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 (düzenlendi) kirpili olan tatlışmış sdfg yalnız alttaki comment'lere bakıyordum da, vendor'lara tıklarken ctrl'e basılı tutunca direk dükkan açılıyormuş ha bi de bilmeyen varsa, craft için bi currency'i kullanırken shift'e basılı tutarsanız elinizden bırakmıyorsunuz currency'yi, bambambam hızlıca gömmek için Aralık 28, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi
quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 Cokomantis, 28.12.2024 20:09 tarihinde dedi ki: kirpili olan tatlışmış sdfg yalnız alttaki comment'lere bakıyordum da, vendor'lara tıklarken ctrl'e basılı tutunca direk dükkan açılıyormuş ha bi de bilmeyen varsa, craft için bi currency'i kullanırken shift'e basılı tutarsanız elinizden bırakmıyorsunuz currency'yi, bambambam hızlıca gömmek için Hızlıca gömülecek pek bir currency kalmadı ya Ne alteration bıraktılar ne fusing Belki quality currencyler yani o kadar işte
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 yani spam'lemek için değil de 2-3 kez kullanırken demek istemiştim aslında ama evet spam'leyemiyoz =.)
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 (düzenlendi) ya bu arada kullanmadığınız uncut skill gem'leri napıyorsunuz? atıyorum level 5 skill gem'lerin düştüğü ara kullandığım tüm skill'leri 5'e (daha sonra 6-7-8...) getirmişim mesela, ondan sonra düşmüş lvl5 gem'ler saçma sapan birikiyor stash'te. yok mu bunları d2'de gem upgrade'ler gibi tokuşturup level up'latma filan bişeyler? Aralık 29, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Ben gem stash tab aldım işe yarıyor valla, EA'den coininiz kaldıysa bi sonraki indirimi bekleyip alabilirsiniz. Archmage stormweaver arşın merkezine nerflendiğinde diğer çılasları kasarken rahat olur her lvlda bi gem. 1
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 (düzenlendi) archmage stormweaver kasmak için çok geç dimi, tam 3 gün kaldı Aralık 30, 2024 tiLi tarafından düzenlendi
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2025 ACT 2 sonuna geldim şimdilik gördüklerim: Animasyonlar ve grafikler hoş olmuş. 2K ekranda oynuyorum, alev skilleri falan baya içine alıyor insanı ambiyans çok iyi. Skillerin gear üzerinde değil arka planda değişmesi büyük rahatlık getirmiş, eskiden linkli bul renk değiş falan çok kastırıyordu. Tree bildiğimiz tree. Controller için biraz daha çalışmaları lazım, oyun içnide controller-klavye/mouse dğeişimi anlık olmuyor o iyi olmamış, diabloda hangisine dokunursan direkt ona geçiyordu ve büyük rahatlık oluyordu. Ek olarak loot açısından da iyileştirme lazım ama en azından oynanabilir durumda o da bir gelişme. Endgame vs. görmediğim için yorumlayamıyorum ama poe 1 gibi olsa yeter gene zaten.
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 ahmedinejad, 24.12.2024 11:51 tarihinde dedi ki: Ben kendim Minion build yaptım. Uniq chest düştü bir de 100 spirit veren. O 3 e katladı buildi. Onunla act2 bossuna tek attım. Ama maharet tamamen buildde yani itemlar falan çöp chest dışında. Asla düzgün item düşmüyor. Trade yapmadan oynamak imkansız gibi bir şey. https://maxroll.gg/poe2/build-guides/minion-army-infernalist-leveling-guide lvling için ben de minion gidiyorum, lvl 32 oldum act2nin sonlarındayım ama damage yetmiyor kesinlikle trash moba bile ya, SSF oynuyorum bir de skiller falan guide'daki gibi, baydı valla.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Sorc ile minion build baya boş, nette buildlerde zaten minion build hiç görmedim. Bende skeleton, zombie ne varsa skilleri verdim. Char act 2'nin ortasında rare olmayan moblarda bile zorlanmaya başlandı. Baya zulüm oldu oyun, 3-4 gün hiç girmedim, sonra şu alttaki archmage stormweaver buildine dönüştürmeye çalıştım: https://maxroll.gg/poe2/planner/xpedn0v4 Skilleri gemleri sıfırla, itemleri vs tekrar düzenle derken lvl 50'ye doğru anca verim almaya başladım. Act 3 son bossu baya kolay oldu öncekilere göre , ardından sonraki zorlukta act 1'e yenidne başladım şuan act 1 ortalarındayım baya bam güm ilerliyorum
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Dark, sorc ile minionun boş olma sebebi o soldaki en başta verdiğin puanlar var ya, Sorcken spell dmg verenler, aynı nodeler tamamı minion dmg veriyor witch iken. Millet buna sövüyordu redditte veya poenin kendi forumlarında, yaptığınız yeni skill treeye başlarım, nasıl farklı yaparsınız aynı nodeları classlar için poenin doğasına aykırı bu falan diye. Maxrolldeki build plannerdan bakabilirsin, witch ve sorc kontrol et gerçekten de adamlar farklı yapmış büyük saçmalık resmen, o eski istediğin class yap mantığına aykırı.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Ben komple minion skillerini kaldırdım, double curse ve chaos damage abandım felaket oldu char. Biraz fazla kolay ölebiliyorum dikkatim dağılınca o da blood ascendancy ve energy shield abanınca düzelecek bence . 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Bu drop işlerini biraz düzeltmeleri lazım bence. Saatlerce oynayıp bir iki divine gören insanlar var. Insanları trade'e yönlendiriyorlar ama trade sistemi çok ilkel. Auction house gibi bir şey lazım acil olarak. Para harcayan inanılmaz öne geçiyor şu an.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 (düzenlendi) unique item işine de bi el atmaları gerekli. %95'i çöp düştüğüne sevinmiyorum bile. trade sistemi aşırı yorucu, fiyat belirlemek zor(3th party addonları var gerçi ama yine de zor), whisperlara çoğu oyuncu geri dönmüyor, bi şey almak satmak işkence. Ocak 5, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 49 levelda yeni 15 level kemeri daha yeni değiştirebildim hakikaten hiç eşya düşmüyor
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Adamların drop rate trade varlığı yüzünden çok düşük zaten poe1 dede böyleydi. Şimdi bunlar bir karar vermek zorunda, poe1 deki tamamen aynı kısıtlı kitleye mi hizmet etmek istiyorlar yoksa büyümek mi istiyorlar. Büyümek istiyorlarsa başka çare yok , trade bu şekliyle kalacaksa drop rateleri trade hiç yokmuş gibi adam edicekler SSF oynayan da eksiksiz herşeyi yüzlerce saat gömmeden elde etme şansına sahip olacak, ya da SEVE SEVE auction house benzeri sistemi ekliyecekler millet çat diye mesajlaşmadan alacak. Seçim onların.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 yav bari bir ekstra chest slot falan koyarsın. adam sattığı itemı oraya atar mesela. sen adamın base'e gidip o sandıktan çekersin itemı bedeli karşılığında en kötü. elin çinlisine mesaj atıyorum adam dönüş yapmıyor. attığım mesaj diğer mesajlar için kayboluyor. siteden iki kere mesaj atma şansın da yok. adama itemı da linkleyemiyorum konsoldan. yeminle kanser tamamen trade şu anda.
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Solo self found oynuyorum, böyle dertlerim hiç yok.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 @ahmedinejad Lan ben trade öyle çalışıyor zannediyordum asdafdf. Storeda satılan inventory tab, trade tablarından birini public hale getirip , herkesin görüp satın alabileceği bir sistem vardır herhalde diyordum auction gibi. O da mı yok?
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 @Dark_Soul öyle zaten poe1 ile aynı. eğer poe1 oynamadıysan hiç örnek video altta. @ahmedinejad trade sayfasına refresh çek. o zaman tekrar direct whisper atabilirsin ya da copy whisper deyip ingame spam'layabilirsin.
Öne çıkan mesajlar