razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 steam most played dökülün bakalım kim ne tür oyuncuymuş görelim şu listeye baktığımda competitive, taktiksel veya refleks shooter, planlama ve yönetme ağırlıklı. doğrudur sdf. dip nots & achievements dota 2'nin hepsi beta zamanı 10 sene önce lol, bu oyunda zirveye çıkılmaz dipsiz kuyu diyip bırakmıştım. worms'ta world top list'e girdiydim factorio'da ve civ vi'da rahat bi 100'er saat daha vardır, factorio'nun eski sürümlerini ve civ'in ek paketlerini başka yerde oynuyodum call of duty'ler united offensive'den şu remake yaptıkları oyunlara kadar top shooter'ımdı. fazlasıyla iyiydim, yani modern pro turnuva oyuncuları kadar değildir de bir ara her girdiğim oyundan birinci çıkıyordum o seviye diyelim. zaten son yeni oyunlara para yetmez & değmez diyip bıraktım. just survive'ın ne olduğu hakkında bir fikrim yoktu lol. açıp baktım h1z1'mış isim değiştirmiş. listede utandığım ve kalitesiz olan tek oyun, ne yaptığımı hatırlamıyorum bile. muhtemelen dayz ile biten ilişkimiz ardından onu kıskandırmak için oynadım. roleplay'ler story'ler genelde 30 saat civarı bittiği için onlar buralarda yok. tabii bir de gamepass ve oyun fiyatlarıyla yeni oyunlar da burada yok. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 ezici bir üstünlükle benim de dota maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 dota cidden boşa vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 8700 saat ne lan adam tam 1 yıl gömmüş oyuna sdf, millet universite diplomasi aliyo o surede sfsfh. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 conan'da bi o kadar da game pass'te olabilir. bi update'te 2 gün oyuna giremeyince sinirlenip steam'den almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 hiç atmim dota direk. 3k saat fln. onun da 2,5k'sı 2015'e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Topluca nasi listelediniz boyle saatleriyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 (düzenlendi) library'e gir, biraz aşağı kaydır all games gelene kadar. orada sort et. @Sotto zamanında çok oynayıp sonra sakladığın oyunlar için tepeden view-> hidden games demeniz de lazım. Nisan 17, 2023 goldbären tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 csyi geç asd dirty bomb+brink'ten görüldüğü üzere splash damage objectiveli takım bazlı fps severim (wolf enemy territory en ataları), adamları batırmak üzereydi ama bu tür bir daha yaparlar mı bilmem qc perf sorunları olmasa bethesda abandonlamış olmasına rağmen devam ederdim min. 1k saat ama hem fps hem lag double trouble oyun iğrenç hibrid motor underlords mobil çok oynuyordum ordan gelmiş tf2, skyrim az kalmış umduğumdan, mgs5 ise fazla oynamışım ederinden. hades ve cyberpunk 1 haftadan kısa sürede yumulduydum 90'ar saat, hades %100ledim parmaklarımı kırarak daha oynamam ama cyberpunk bi ara tekrar oynayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 tam yansıtmıyor gerçek oynadığım saatleri bazı oyunların gerçi, satın almadan önce oynamışım vs durumları. bir de tabii steam dışı oyunlar var. war thunder'da geçirdiğim zamanla uzaktan kontrollü tank sürebilirim herhalde artık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 nasıl armchair general olduğun belli oldu sdf. yalnız steam harici biner saat bf falan oynadığımız diğer platformları buraya katmak zor. hidden gameleri de unutmayın. ayrıca SEKS OYUNU hesaplarınızı da dökün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Wow ve diablo 2 saatlerimi cok merak ediyorum asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 benim gizlim saklım yok, bütün oyunlar tek hesapta. üçüncü sayfayı bile koydum zaten. sakura clicker nasılsa 38 saat olmuş lol. açık unuttum herhalde. listede en çok o şaşırttı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 goldbären, 17.04.2023 21:52 tarihinde dedi ki: nasıl armchair general olduğun belli oldu sdf. yalnız steam harici biner saat bf falan oynadığımız diğer platformları buraya katmak zor. hidden gameleri de unutmayın. ayrıca SEKS OYUNU hesaplarınızı da dökün... ahah olm kendini anlatmis bak liste falan da paylasmiyo ha 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 OLM SIZ HAYIRDIR BU KADAR SAAT NASI OYNUONZ dsafa benim bf2042 ve d2r gündemde bir süredir oda gamepass saolsun. APB teeee bone un a takımı minivanı yaptığı zamanlardan mı ya? yalnız bu kadar gameplaytime varken HOI4 bu kadar az onu çözemedim ve kınadım sam. Kesin expansionlar yok sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 olm 1 sn lan sam'de witcher yok lulwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 yok bende bir tane bile yok, sek soyunu hiç açmıyor sdf. ama heyecan verici bi hesap değil atmaya üşendim o yüzden. 1400 saat roketlig 750 saat KARDS var köylü köylü oyunlar. razzRaziel, 17.04.2023 21:59 tarihinde dedi ki: ahah olm kendini anlatmis bak liste falan da paylasmiyo ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 (düzenlendi) evet apb işte lau, xunn, bone ve arada katılan diğer arkadaşlarla çok oynamıştık o ara. hala en rare achilerimin bazıları apb'den lol. uzun yıllardır bakmadım ama şimdi ss koyarken gördüm, hala kapanmamış. war thunder her ne kadar steam listemde zirvedeyse de steam'de olmayan oyunları katarsam herhalde şöyle olur sanırım: - granblue fantasy (6 yıldır hergün oynuyorum) - wow (3,5 yıl oynadım) - diablo 2 (bunu da git-gel birkaç yıl oynadım) veya war thunder üçüncü sırada olur sanırım war thunder'dan sonra fire emblem heroes gelebilir çünkü onu da 6 yıldır 2-3 ay hariç kesintisiz oynuyorum fazla vakit ayırmasam da. @razzRazielwitcher 1 almıştım, oynadım sarmadı bıraktım başlarda. w2 hellhound hediye etmişti onu da başlarda bıraktım o da sarmadı. w3'ü henry cavill başgan gazıyla aldım ama denedim henüz, bir ara denerim diyordum ama diziden çekiliyor diye öğrenince havası kaçtı lol. bilmem belki bir ara bakarım gene de ona gelene kadar bitirmek istediğim çok oyun var backlog'da. benim liste genel olarak open world rpg, grand strategy, rts grand strategy, jrpg, turn-based tactics ağırlıklı olmuş. son 15 yılda en çok oynadığım türler olması bakımından doğru yansıtıyor. Nisan 17, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 ubide 500+ division2 de var olsun artık 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 @Sam ilk sayfan kaliteli (7 days to die saymazsak iyy). ama fallout 4'e nasil 600 saat doktugunu aciklar misin? another settlement needed for help? yoksa minecraft mi takildin base'de. @Silphatos fellow shooter pro. ha bi de beles oyunlari gomdugunu biliyodum da 6387 games? bu kadar beklemiyodum sfdfg @goldbären not buying bruh, f95 hesabini paylas!!11 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Silphatos, 17.04.2023 21:48 tarihinde dedi ki: dirty bomb+brink'ten görüldüğü üzere splash damage objectiveli takım bazlı fps severim dirty bomb ilk kez duydum mrk ettim bak. çöp fps varsa ben hemen oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 (düzenlendi) @razzRaziel7 days to die bütün bu listede negatif review koyduğum tek oyun oldu zaten. 110+ saatten sonra bug oldu ve bütün inv barımdaki itemlar buharlaştı, yıllardır bilinen bir bugmış. fo4'te bütün oyunu bitirdikten sonra da repeatable'larla gezdim, başka charlar açtım filan. fo76'tan sonra bıraktım onu. dirty bomb bayağı eski ya, onu bir denemiştim de sarmamıştı. Nisan 17, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Suark, 17.04.2023 22:01 tarihinde dedi ki: yalnız bu kadar gameplaytime varken HOI4 bu kadar az onu çözemedim ve kınadım sam. Kesin expansionlar yok sende. hoi4'e sadece son bir ayda herhalde 200 saat filan gömmüşümdür de evet expansionlar yok, kur dağılınca paradox'tan alabildiğim pencere kapandı. bir de adamlar abarttı artık cidden sonu yok dlc olayının. bu listede gördüğünüz paradox oyunları gerçek oynadığım saatleri yansıtmıyor hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 (düzenlendi) Black-ice, 17.04.2023 22:26 tarihinde dedi ki: dirty bomb ilk kez duydum mrk ettim bak. çöp fps varsa ben hemen oradayım. patladı ya çok oldu update etmeyi bıraktılar hatta official serverları falan da kapamış olmaları lazım şu an nasıl bilmiyorum. çöp değil ama bu splash damage fpslerinin kendi stili vardır enemy territory oynayanlar bilir ne demek istediğimi, diğer fpslere benzemez başka oyunlarda o tadı kesinlikle alamıyorsun. keşke yeni bi tane daha çıkarsalar ama zor, zamanında zaten niche kalıyordu şimdi nichein allahı tür Nisan 17, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar