Milamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 son bölüm süper izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Evet ben eski serileri bir de izlemiş olsam daha da beğenirdim herhalde. Her bakımdan süper gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Law, 25.08.2023 12:46 tarihinde dedi ki: Şimdilik meh işte. Ahsoka çok tutuk, rebels den gelen abla oyunculuğu yine meh. Bakalım kenobi faciası olmaz umarım. BiTcH_oFBaT, 25.08.2023 13:17 tarihinde dedi ki: Aynen bunu düşündüm bende. Gayet güzel, bazı sahneler anime gibi geldi hatta Rosairo Dawson çok ruhsuz sadece. Animede de durur, düşünceli takılırdı da bu kadar donuk olmazdı. Ama hep prodüksiyon olarak, hem sanat tasarımı vs olarak baya iyi. Rosario Dawson çok iyi oyuncudur da jedi işte sonuçta, Rebels'ten gelen abla dediğiniz karakter gibi uç tepkiler vermesi pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Yine 15 dakikada anlatılacak şeyi sündüre sündüre 50 dakika yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Bone, 13.09.2023 16:19 tarihinde dedi ki: Rosario Dawson çok iyi oyuncudur da jedi işte sonuçta, Rebels'ten gelen abla dediğiniz karakter gibi uç tepkiler vermesi pek mümkün değil. benim çok sevdiğim ve beğendiğim bir hanımdır kendisi orası ayrı ama jedi da bu kadar donuk olması şart değil ya animede bu kadar mimiksiz ve donuk değildi. büyüdükçe herhalde hayata küstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 (düzenlendi) Bu biraz yönetmen tercihi bence. Özellikle böyle olması istenmis gibi. Kılıç dövüşleri öncesinde de yarım saat triplenmeler göz göze bakismalar falan türk dizisi havası verdi biraz rahatsız etti beni. Güzel gidiyor ama dizi. Eylül 14, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Bu arada en son yorumu 5. bölümün yarısını izlemiş olarak yazmıştım. 5. bölümün sonunda beni ters köşeye yatırdı nazar değmesin çok iyi gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 ep6: Spoiler mavi salyangoz-adamlar olmasaymis daha iyi olurmus ama bolum dfg ciddiyet-5 resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 ep6 Spoiler star wars'ta olmazsa olmaz böyle ewok, salyangoz vs gibi türler lol. güzeldi ama gene, baylan, dathomirler, thrawn, ezra vs ronins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 (düzenlendi) iki bolumdur cok iyi bence. ama kusurlu bir cok iyilik. sabine en bayik karakter ama en iyi sahneler hep ona denk geliyor Spoiler gecen bolum baylan, bu bolum thrawn ile tam keyif diyaloglar. kabuklu aytekler, uzay eşeği muziplikleri vs. tamamen trope abanan kisimlar bile iyi. aksiyon haric Spoiler bu kadar imkanla ancak cringe diye tarif edilebilecek aksiyon sahneleri cekiyor olmalari inanilmaz. B sinifi dizilerde dip star wars dizileri kadar derinde degil. gercekcilik degil inandiricilik bekliyoruz. iki tane liseli elinde sopayla 15 sene once yapabiliyorsa milyon dolar dokup siz de basarabilirsiniz de 4 tane dizi birden hit or miss gidiyor is aksiyona gelince. sabine'e 2 metre mesafeden bir metre yanina salliyor silahi, vuramayip tokezliyor. saber zirhtan sekiyor ama sabine'in tekmesi omuzdan knockoutliyor. 4 kisi etrafini sarmis, bir sonraki planda teslim olmak uzere bir kisi kalmis. kurgu da sicmis batirmis. bu bolum flashback yasadim Spoiler enoch thrawn 10/10 battle hardened trooperlarin kirli, hasarli zirhlari 12/10 Eylül 20, 2023 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 (düzenlendi) ep6, Bir tek ben mi benzettim ya? Spoiler Bir de ben Rebels izlemedim ama Spoiler Ezra orada da Pakistanlı mıydı? Eylül 20, 2023 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Spoiler Thrawn göbekli olmasa daha iyiydi be... ama geri kalan süper. Daha önce kendi yazdığım Ahsoka donukluğu ile ilgili güzel bir video çıktı karşıma: Spoiler https://www.instagram.com/reel/CxQiHlfr1im/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 adam orda 70 yaşında fln gençliği değil. bazı bölümler dışında yönetmenler fln tırt sanırım ondan böyle bir ucuz hissi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Sabine'e katlanamiyorum ben ya. Spoiler Ulan Ezra'nin yaptığı tüm fedakarlık boşa gidecek belki de, hala demiyor nasıl geldiğini falan. En azından el ele durdurmaya çalışalım falan diye bir hikaye olurdu. Türk dizisine bağlanmış orası sinirlendim. Burada daha büyük bir güç var ondan kaçıyorlar meselesi hoşuma gitti. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 (düzenlendi) son bölüm iyice baydı artık bu uzun bakışmalar vs. Spoiler Arkadaşım 20 tane kutu taşımak ne kadar zaman alır? Neden pat diye dönmüyorsun. son bölümde heralde thrawn'ı orada bırakıp kaçacaklar. eğer ikinci sezon olmayacaksa bok gibi bir dizi olur gözümde istediği kadar anakin vs görünsün. Eylül 27, 2023 behran tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 ray stevenson'lı sadece tek bölüm kaldı ya. çok merak ediyorum ne olacak baylan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 ezra Spoiler eve gitmekten o kadar çok bahsetti ki bu sefer gerçekten ölecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Ezra animede böyle ponçik biri değildi, hangi ara böyle oldu? Buraya kadar çok iyi geldi, buradan sonra patlamasa bare. Ahsoka'nın da yüzü gülmeye başladı dsaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 abi yönetmenler tırt, oyuncuların alışması için zaman gerekli, çocukluğunu seyrettiğin karakter 30 yaşına gelmiş tam aradaki timeskip ne kadar emin değilim. yönetmenlerin tırtılığıda japon filmlerinden esinleniyorlar belli ama çok ... gibi beceremiyorlar bu işi. sağlam bir ekip olsa o sahneler daha düzgün gelir gözümüze. asokanın şu antreman fln, baylonla pozlaşması çok fena. bir de bütçe kıt ondan uzatıyorlar işte 8 bölüm çıksın diye. yoksa 3 bölümde bitirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 son bölüm cidden tatsızdı ya, hiç olmasa olurdu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 güzel bitti de bunun devamı olacak mı dizi olarak tam anlayamadım mini seri dedikleri için, bayağı da yarım kaldı. baylan başgan ne olacak acaba, en çok onda aklım kaldı. tekrardan rip ray stevenson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Spoiler Baylan sauron gibi bir şey olacak sanırım hüküm dağına gitti adam kdkd. Kask falan yaparlar hem önümüzdeki sezon da devam eder karakter. Bunlar ezrayi görünce niye sevinçten delirip birbirilerine sarilmiyor sinir oluyorum. Dramatik bakış atıp duruyorlar birbirilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 bi sezon daha gelir heralde. Sanki 9. bölüm haftaya çıkacakmış gibi bitti yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 guzeldi, 1-2 sahnede kameranin kestigi yerler siritiyordu ama dovuslerde dsf o degilde bu basta sw migferlerin gectigi logoya republic commando migferi eklemisler sanki, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar