Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahsoka (2023) - Disney+

Norak

Öne çıkan mesajlar

Law, 25.08.2023 12:46 tarihinde dedi ki:

Şimdilik meh işte. Ahsoka çok tutuk, rebels den gelen abla oyunculuğu yine meh. Bakalım kenobi faciası olmaz umarım.

BiTcH_oFBaT, 25.08.2023 13:17 tarihinde dedi ki:

Aynen bunu düşündüm bende. Gayet güzel, bazı sahneler anime gibi geldi hatta 🙂

Rosairo Dawson çok ruhsuz sadece. Animede de durur, düşünceli takılırdı da bu kadar donuk olmazdı. 

Ama hep prodüksiyon olarak, hem sanat tasarımı vs olarak baya iyi. 

Rosario Dawson çok iyi oyuncudur da jedi işte sonuçta, Rebels'ten gelen abla dediğiniz karakter gibi uç tepkiler vermesi pek mümkün değil.

Sosyal ağlarda paylaş

Bone, 13.09.2023 16:19 tarihinde dedi ki:

Rosario Dawson çok iyi oyuncudur da jedi işte sonuçta, Rebels'ten gelen abla dediğiniz karakter gibi uç tepkiler vermesi pek mümkün değil.

benim çok sevdiğim ve beğendiğim bir hanımdır kendisi orası ayrı 😄 ama jedi da bu kadar donuk olması şart değil ya 😄 animede bu kadar mimiksiz ve donuk değildi. büyüdükçe herhalde hayata küstü

Sosyal ağlarda paylaş

iki bolumdur cok iyi bence. ama kusurlu bir cok iyilik. sabine en bayik karakter ama en iyi sahneler hep ona denk geliyor

Spoiler

gecen bolum baylan, bu bolum thrawn ile tam keyif diyaloglar. kabuklu aytekler,  uzay eşeği muziplikleri vs. tamamen trope abanan kisimlar bile iyi.

aksiyon haric

Spoiler

bu kadar imkanla ancak cringe diye tarif edilebilecek aksiyon sahneleri cekiyor olmalari inanilmaz. B sinifi dizilerde dip star wars dizileri kadar derinde degil. gercekcilik degil inandiricilik bekliyoruz. iki tane liseli elinde sopayla 15 sene once yapabiliyorsa milyon dolar dokup siz de basarabilirsiniz de 4 tane dizi birden hit or miss gidiyor is aksiyona gelince. 

sabine'e 2 metre mesafeden bir metre yanina salliyor silahi, vuramayip tokezliyor. saber zirhtan sekiyor ama sabine'in tekmesi omuzdan knockoutliyor. 4 kisi etrafini sarmis, bir sonraki planda teslim olmak uzere bir kisi kalmis. kurgu da sicmis batirmis.

bu bolum flashback yasadim

Spoiler

enoch

FNV-Lanius.webp

thrawn 10/10
battle hardened trooperlarin kirli, hasarli zirhlari 12/10

arcane tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Sabine'e katlanamiyorum ben ya. 

Spoiler

Ulan Ezra'nin yaptığı tüm fedakarlık boşa gidecek belki de, hala demiyor nasıl geldiğini falan. En azından el ele durdurmaya çalışalım falan diye bir hikaye olurdu. Türk dizisine bağlanmış orası sinirlendim. Burada daha büyük bir güç var ondan kaçıyorlar meselesi hoşuma gitti. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

son bölüm iyice baydı artık bu uzun bakışmalar vs.

Spoiler

Arkadaşım 20 tane kutu taşımak ne kadar zaman alır? Neden pat diye dönmüyorsun. son bölümde heralde thrawn'ı orada bırakıp kaçacaklar. eğer ikinci sezon olmayacaksa bok gibi bir dizi olur gözümde istediği kadar anakin vs görünsün.

behran tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

abi yönetmenler tırt, oyuncuların alışması için zaman gerekli, çocukluğunu seyrettiğin karakter 30 yaşına gelmiş tam aradaki timeskip ne kadar emin değilim. yönetmenlerin tırtılığıda japon filmlerinden esinleniyorlar belli ama çok ... gibi beceremiyorlar bu işi. sağlam bir ekip olsa o sahneler daha düzgün gelir gözümüze. asokanın şu antreman fln, baylonla pozlaşması çok fena. bir de bütçe kıt ondan uzatıyorlar işte 8 bölüm çıksın diye. yoksa 3 bölümde bitirecek.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...