Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 (düzenlendi) Agustos ayinda cikiyormus. https://www.imdb.com/title/tt13622776/ Ayrca beklenen malum villain dumdum dum Nisan 7, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Can basıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 (düzenlendi) Zorlama. Darth Vader'in Rogue One sahnesi cok tuttugu icin aynisini koymuslar sdfds. Yeni birseyle gelin ya sacma sapan zorlama karakterler. Galaxies de bile daha az Jedi/Sith jedi vardi. Su streaming kadar media/entertainment sektorunun icine eden birsey cikmamistir. Herseyin kalitesi yerlerde artik. Hepsi de deli zarar ediyor isin ironisi. Ayda kac tane dizi cikiyor kimbilir. Nisan 7, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 valla clone wars vs'yi izlemedim ama beğendim fragmanı, darth pullo sevmiyorum eski animasyonların çizim tarzını, swtor'u da aynı tarzda yapıp öyle bıraktılar maalesef ama bir ara oturup izlemem lazım bu dizilere bağları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Sam, 07.04.2023 20:47 tarihinde dedi ki: valla clone wars vs'yi izlemedim ama beğendim fragmanı, darth pullo sevmiyorum eski animasyonların çizim tarzını, swtor'u da aynı tarzda yapıp öyle bıraktılar maalesef ama bir ara oturup izlemem lazım bu dizilere bağları için. bunlari yazanlar onlari izlememis olabilir. izlemis olani da retconlamaktan cekinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 (düzenlendi) bunları yazanlar diye Ahsoka'nın yazarlarını diyorsan, Mando/Boba Fett/Bad Batch/Ahsoka'nın başında Clone Wars/ Rebels'i yapan Dave Filoni var zaten. Oda yeni bir film çekecek bu dizilerin büyük finali olarak diye açıkladılar. Direk Filoni'yi executive producer ve executive creative directorı yaptılar bütün Star Wars'un hatta. edit: bide Ray Stevenson'ın bu dizide olduğunu bilmiyordum, trailerda görünce sevindim sdf Nisan 8, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 En az 1 bölüm corusant politics izletirler, 1 bölümünü Mando ve grogu gasbeder, 2 bölümde side quest canavar kovalamaca, finalde antoganistle kapışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Spoiler Thrawn will be played by original voice actor Lars Mikkelsen 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Gene heryer kadın savascılarla dolmus,mandoda ki gibi göze batmadan her ıkı cınsıyetede esıt yer vermek yerıne gene sacmalamıslar.İnsallah darth vader kırması da escınsel yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 bunlar izleyeni bile escinsel yapar ben sana diyim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 gay yapan thermal detonator atacaklarmis. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Harika gözüküyor trailer hyplandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 knox, 07.04.2023 21:17 tarihinde dedi ki: Bunu demek için gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 SW'deki en sevdiğim karakterlerin biriydi. Kendi dizisi olması da benim için baya güzel bir şey. Dijital platform gazıyla da paso yeni içerik basıyorlar. Bu da onlardan biri aslında. O yüzden kötü yapmasınlar da ne olursa izleriz modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Trailer baya iyi duruyor bence, hypelandım. Rebels tayfayı live action izlemek keyifli olacak. Zeb'i zaten mandoda gördük geçenlerde. Hera için Winstead güzel tercih olmuş ama biraz daha seksi yaparlar umarım fdlşfks Thrawn'ın ensesini görünce bile tüyler diken diken oldu, Lars başkanın oynayacak olması da efsane. Ezra'yı holo olarak gösterdiler bakalım o nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Expanse dizisindeki eleman da varmis bunda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 (düzenlendi) Ahsoka bence baya bos bir karakter ya. Omrunu tamamlamis ne oldugu belli degil. Basta cocuklar sevinsin diye konulan sonra suyu cikarilan. Tonla force user eklediler ep 3-4 arasina bunlarin olmamasi gerekiyor orijinal trilogy de - bu, fallen order oyunlarindakiler, rebels filan. kill them all. Sw zaten bitik gerci de, sacma sapan retconlar, revivelar darth maulundan, ahsokasina boba fettine, ep 6 sonrasi ne oldugu belli degil. Hala yeni thrawn resistance new order bilmemne anlamadim bile oturup bakmadim da sacmaligindan. Orijinal ucleme + 3/5 expanded universe kitabi olarak bakiyorum ben sw ye hala. Oburleri paralel evren rings of power tarzi, herhangi bir anlam ifade etmiyor acikcasi mando dahil. Nisan 13, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 (düzenlendi) andor ve mandalorian ile yeni bir dönem başladı bence sw yapımlarında. (tarz olarak diyorum tabi. timeline değil) ahsoka ile bu hikayeler toplanacaksa oradan yeni bir hikaye başlatabilirler. çöp filmler gibi değil bunlar. Nisan 13, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 (düzenlendi) Problem tutarlilik olmamasi. Disney Star Wars ile cocuklara mi hitap etmek istiyor yoksa cocuklugunu SW ile gecirmis su an 30/40/50 yasina gelmis yetiskinlere mi. Bir noktada cocuk markasi disney, Star Wars IP sinin HBO da oldugunu dusunun bir. Ha diyeceksin ewoklar yok muydu dogru, o yuzden esb>all. Genel olarak dark olsun bu olsun mantigindan cok, tarz olarak da tek bolum archli action packed seriler mi yapmak istiyorlar yoksa anlatilmak istenen daha genel bir hikaye mi var onu cozemiyorum. Filmleri bir noktada ignore etsek de canonu kontrol ediyorlar ve bir yerde oralara baglanacak artik sikacak su kalmayinca. Nisan 13, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 yeni bir donem basladi da bu yeni donemi streaming icin live-action bir seyler uretiliyor disinda betimlecek bir hadise olmadi henuz. andor (dogru) studyo adaminin projesi oldugu icin produksiyona para dokuldu disindaki kategorilerde SW olmayan urunlerdeki kaliteyi yakalayabiliyor. HBO yapsa nasil olurdunun cevabi uc asagi bes yukari o. mandalorian ise nerd favorisinin projesi oldugu icin genel hayranlarin gonlunu almayi cok iyi beceriyor. elestirsel olarak formatlarinda vites arttirdiklari bir sey yok. mandalorian seven bir arkadasima kolay kolay book'u tavsiye edemem. son nesil filmlere cop diyorsak obi-wan'a ne diyoruz bilmiyorum. yolda ne var diye bakiyorum acolyte'i russian doll gibi boktan bir serinin yaraticisina emanet etmisler. skeleton crew'un yetiskinleri iskalamasi muhtemel diye kupon yapayim. benim icin andor'u yazdin, yanina mandalorian'i yazdin, uzerine keske yapilmasaymis demek imkansiz. ama eldekini dogru tanimlayalim: disney'in vizyonu genis bir ag atmaktan ibaret. "en sevdigim SW filmi empire strikes back", "expanded universe ile hasir nesir oldum", "kotor/board game/masaustu oynadim" vesaire boyle izleyici ise tabii ki tamamen iskalanacak. o izleyici sizseniz madamlar elini sallayacak, diyecekler ki "bunlar aradiginiz diziler degiller", siz de baska medyumlara bakacaksiniz. top disney'in bahcesine kactigi anda bitti o is. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 obi-wan devam etmeyecek zaten buyuk ihtimalle, anca diger dizilerde yanci olarak cikar belki dediledi gecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 (düzenlendi) Ya olay sadece genis kitleyi sagmak/oyuncak meselesi de degil. Streaming zaten genel bir problem content creation acisindan durmadan zarar ediyorlar ve hep birsey pompalamak zorundalar. Izledigimiz seylerin genel olarak ortalama kalitesi acayip dusuyor. Disney/SW de baya gozle gorulur bir pattern var: Neyi revive etmeye calistilarsa ellerinde patliyor ama kendileri birsey ortaya koyarlarsa fena is yapmiyorlar. Acalim. Adamlar 3 tane rezalet otesi film cikardi. Herhangi bir planlari olmadigindan a new hope kopyasi, eskileri getirelim, hatta Sidious revival. Rezalet kare rezalet. Sayfalarca yazariz ki ben cok yazdim film topiklerinde. Ustune gayet kaliteli bir Rogue One filmi - orijinal ve revive edilen bisi yok. Uzerine felaket otesi anlamsiz bir Solo filmi. Rezalet. Gene revive char. Sonra Mando. Ben abartildigi kadar iyi olmadigini dusunsem de cok iyi geri kalan herseye gore. Orijinal. Andor gayet kaliteli - orijinal. Book of Boba Fett / Obi Wan rezalet - ikisi de revival. Cizgi filmlere girmiyorum onlar baya cop. Demek ki aslinda zorlama revive/reboot calisilmayan isler fena olmayabiliyor. Surpriz mi degil? Bu herseyde boyle gecerli. Tarihte daha devami orijinalinden daha iyi olan ne gelmis ki zaten.. Nisan 15, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Fragmanda evrendeki erkeklerin nereye kayboldugunu mu cozmeye calisiyorlar yoksa ben mi yanlis anladim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 She hulk, america chavez, jane foster, bokatan, rey, galadriel, third sister, female loki aklima gelmeyen daha bir suru vardir kesin. son zamanlardaki su sacmaliklari hatirladikca bundan da hic umidim yok acikcasi. chopper tasir belki bir umit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar