Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silo (2023) Apple TV+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Spoiler

"dizideki gizemi çekiştire çekiştire sezon boyu korumamız lazım yoksa herşey bir bölümde biter. ne yapalım?"
"hafıza kayıpları, çoğul olarak!" 

ulan hadi kadına ilaç verip unutturmuşsunuz, bari diğer modern hikayedeki kıza başka bişey bulsaydınız. f35 kazasından hafıza kaybı ile kurtulmak nedir ya.

razzRaziel tarafından düzenlendi
  • Haha 2
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

acayip sıçtılar ya çok pis soğudum artık atlayarak falan izliyorum. böle çocuk kuşağı power rangers gibi falan dönüyor akış, akıl mantık kalmadı.

4. sezonu duyurmuşlar bir de 3. sezon ortası. bu zamanlamadan ne anlam çıkartmamız gerekiyorsa.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Sezon finali enteresandı. 

Spoiler

Özellikle kongre üyesinin kardeşinini tanımaması... patlama sonrası silolarda neler oluyor ki? uyutma olayında hafızalar da temizleniyor. Günaydın denecek belki ama silo sularına kattıkları şeyi orada uyuyan herkese veriyorlar diye anlıyoruz. Ee peki intihar eden dayı misal? o da uyuyor ki yaşlanmadan bu yıla kadar gelmiş. Oraya sanki düzgün bir açıklama lazım gibi. Muhtemelen 4. sezonda çıkar.

Ama giderek kontrolü kaybetmeleri, çok basit hatalar yapmaları bilemedim. O kısımlar yönetimsel olarak biraz dizi kalitesi açısından da üzdü

Mesaj tarihi:

Giderek boka batmaya devam ediyor sanki.

Spoiler

Kongre üyesi ve kardeşi projeye dahil oldukları zaman başlamışlardır unutturma ilacını kullanmaya, yeteri kadar geçmişi unutunca projeye ve olaylara focus. İntihar eden dayı ve probably birkaç kişi daha hiç kullanmamış olabilir (ama o dayı da birisini unutmak için kullandım diyodu sanki)

Gazı kestiniz, o kadar atar gider yaptınız makineye, son dakika yine en alttaki depo mudur ne skmdir o yere girecekken hemen geri vites. NE VAR OLM ORADA AAAAAAAAAA bu kadar gereksiz bekleyişlere gelemiyorum artık dfds

Mesaj tarihi:

Üçüncü sezonu izliyorum henüz bitirmedim ama ilgim azaldı, hele o günümüz kesitleri tamamen hikayeden koparıyor. Reklam arası olmuş gibi adeta. Merak ettiğim pek bir şey de kalmadı tuhaf bir biçimde.

İki sezonu üst üste izleyip kitabını almıştım merak edip. Aslında önce kısa hikayeymiş sonra tutunca roman yazmış. Roman fena değil ama bitiremedim, sarmadı yeterince. Bir de dizi senaryousunu epey değiştirmişler.
Ana fikir, yani kapalı bir siloda yaşayna insanların dışarıya dair tek bağlarının bir kamera görüntüsü olması fikri falan muazzam, onun ekmeğini yiyor, ama nereye kadar.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

ben hala yeni bölüm bekliyorum ya niye çıkmadı diyordum ki sezon bitmiş. 🤦‍♂️

tam ne güzel sıkıcı hikayeler bitti oh normal hikaye devam edecek diyordum bide 😄 

bu haliyle bu sezon kötüydü. son bölüm güzeldi ama sezonu toparlamaya yetmedi 😞 

• Yeni Oluştur...