PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 (düzenlendi) satılık bi sürü şey işte. balta severim, pazarlık pek sevmem. fazla araştırmadım ama uygun tutmaya çalıştım, o yüzden pahalı koyduğum bir şey varsa söylerseniz ayarlarım. fotoğraf falan isteyen olursa çekerim, baştan uğraşmak istemedim ne oldukları belli zaten. --- intel i9-12900k tray işlemci, kutusu falan yok doğal olarak. 23/11/21 tarihli faturası var ama dediğim gibi tray olduğu için zaten bir manası yok, garantisiz. bir yıldır kullanılıyor, herhangi bir sorunu yok ama intel sanırım kurşun kalemle yazdığı için üstündeki yazılar biraz silik silik oldu temizleyince. ama yemin ederim 12900k asdsdf. cpu-z'de falan görünür zaten. custom loop ile kullanıldı, keyfi yerinde çalıştı hep. fiyat: 7500 TL --- msi 3080 ti suprim x kutusu var, kasım 21 tarihli faturası var. içinden çıkan destek ayağı mıdır nedir, o kayıp sadece. taşınırken yok oldu bir şekilde, boktan da bir şeydi açıkçası. şöyle bir avantajı var, waterblock ile kullandığım için soğutucusu hiç kullanılmadı, sıfır direkt. taze taze macunlar, dener, gönderirim. benim gibi başka sapık varsa üzerindeki waterblock ek-quantum vector apb. +2000 TL'ye onu da alabilirsiniz, temizler gönderirim. yoksa süs yapıcam. serin serin çalışıyor alındığından beri, taş çatlasa 43 44 derece görmüştür. bunu göndermem için öbür haftayı beklemeniz lazım, soğutucuyu değiştirecek vaktim yok bu hafta. fiyat: 13000 TL --- g.skill ddr5-6000 cl36 2x16 ram (2 set) kutuları var, aralık 21 tarihli faturaları var. gri, rgb'siz versiyon. yalnız dikkat edin, iki seti de alırsanız dörtlü yani 64gb halinde 6000 MT/s ÇALIŞMAZ. 4800'e döner default. tweak edip 5600'e kadar çalıştırabilenler olmuş ama denemedim, herhangi bir söz veremem çünkü kitten kite değişir, kumar yani. iki farklı kişiye satmak daha mantıklı olur o yüzden (veya iki ayrı bilgisayar için alacak birine). alındıklarından beri iki ayrı bilgisayarda kullanılıyorlar, bir sorunları yok. fiyat: set başına 3000 TL --- corsair hx1000 80+ platinum psu kutusu yok, 19/11/21 tarihli faturası var. üstteki parçalarla kullanıldı alındığından beri. herhangi bir sorunu yok, tertemiz. yanında gelen çantası var, tüm kabloları var, üstüne içinden çıkmayan kendisiyle uyumlu bir adet daha pci-e kablosu var. fiyat: 2500 TL --- ıvır zıvırlara geçiyorum. mouse var, kulaklık var, alıcı çıkması zor ama boş boş yatan sıvı soğutma parçaları var. logitech g pro hero kutusu var, 7/7/22 tarihli faturası var. bir hafta kadar kullanıldı, tertemiz. benim elime uymadı sadece, o yüzden satıyorum. fiyat: 1200 TL --- steelseries arctis 7 kutusu yok, faturası yok, zaten alalı iki seneden fazla oldu. çok uzun süredir kullanılmıyor, bildiğim bir derdi yok. üzerindeki şeyleri (cushion mı deniyor?) amazondan daha güzel bir şeyle değiştirmiştim gerge'nin önerdiği, onunla bir hafta falan kullandıktan sonra bir daha hiç kullanmadım başka kulaklığa geçtiğim için. epey temiz yani. fiyat: 1200 TL --- custom loop sıvı soğutma şeysileri. belki dedim biri alır da sağda solda biraz yer açılır. almazsanız da almayın lan. radyatörler: ek-coolstream ce 280 > 400 TL ek-coolstream we180 > 200 TL ek-coolstream ce140 > 200 TL bu üçü kozmetik olarak örselenmiş durumda, başka bir sorunları yok. sprey boyayla kolayca çözülecek boyutta yaraları. kullanım sonrası flush'ladım, içleri temiz. ek-coolstream classic se 360 > 750 TL ek-coolstream ce 420 > 1250 TL bu ikisi direkt hiç kullanılmadı, sıfır. alan flush yapmayı unutmasın. rezervuar+pompa: ek-xres 100 revo d5 > 1200 TL pompası bozulduğu için değişti, yani içindeki pompa sıfır. pompa da bizzat benim mallığım sonucu bozulmuştu, dandik bir şey olduğundan değil yani sdfsd. tertemiz, sadece bağlantı aparatında bir çatlak var ama tutuyor yani sorun yaratmıyor. 120/140mm için mounting bracket da gönderebilirim yanında. rgb falan yok, sade bir kombo. bunlardan alanlara lazımsa kullanılmış fitting, bağlantı elemanı falan filan gönderebilirim elimde olan bir şeyse. --- bu kadar. izmir içi elden verebilirim, öbür türlü ödersiniz kargolarım. izmir içi de olsa denetme imkanım maalesef yok (read: sizin için loopu boşaltacak halim yok :S) ama cpu ile ram'ler daha yeni çıktı zaten, gpu'yu da mutlaka bir arkadaşta deneyip öyle veririm. kendi bilgisayarınız uygunsa onda deneyebilirsiniz tabii. burada milyon şey satmışımdır, bir sorun çıkarsa hepsini geri alırım zaten endişeniz olmasın (garantisi biziz ağbi). Mart 7, 2023 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 (düzenlendi) Kolay gelsin iyi satışlar. steelseries arctis 7 her şeyi tamsa, tüm aparatları, lütfen alayım. Özelden telini ve ibanını rica edeyim. Mart 7, 2023 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 "(cushion mı deniyor?) amazondan daha güzel bir şeyle değiştirmiştim gerge'nin önerdiği," şunun linki var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 @akirafes kutusu yok, asıl cushion'ları kötü durumdaydı attım, şarj kablosu ve wireless dongle'ı var. 3.5mm jack de bir yerlerdedir, bulabilir miyim emin değilim ama bakarım. içinden başka bir şey çıkmıyor hatırladığım kadarıyla. @Dynun abi ben de linkini koyayım diye aradım ama bir türlü bulamadım ya. çok da rahat bi şey. @GERGE hatırlar belki, onun koyduğu bir linkti diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 İyi akşamlar. iban ve telini at 1150 tl hemen göndereyim. Açılışı ben yapmış olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 (düzenlendi) aşk olsun insan 1250 göndereyim der. mesaj gönderilmiyor sana o yüzden numarayı atamıyorum. Mart 7, 2023 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Değiştirmeden önce Arctis 3 vardı bende de (hala bir dolapta duruyor), bunlarla kullanıyorum, bunu önermişimdir: https://www.amazon.com/Brainwavz-Philips-Replacement-Earpads-Headphones/dp/B00MFDT894/ Şimdi Corsair HS70 Pro ve Hifiman HE400se kullanıyorum. Corsair'ı sadece geceleri, açık kulaklık çok gürültü yapacağında takıyorum. Audiophile-grade headset, direk öneririm: https://www.rtings.com/headphones/reviews/corsair/hs70-wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Tmm gönder mesaj şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 GERGE, 07.03.2023 23:18 tarihinde dedi ki: Değiştirmeden önce Arctis 3 vardı bende de (hala bir dolapta duruyor), bunlarla kullanıyorum, bunu önermişimdir: https://www.amazon.com/Brainwavz-Philips-Replacement-Earpads-Headphones/dp/B00MFDT894/ Şimdi Corsair HS70 Pro ve Hifiman HE400se kullanıyorum. Corsair'ı sadece geceleri, açık kulaklık çok gürültü yapacağında takıyorum. Audiophile-grade headset, direk öneririm: https://www.rtings.com/headphones/reviews/corsair/hs70-wireless aynen buydu abi sağ ol. @Dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 kulaklık @akirafes'e gitti arkadaşlar. gpu da rezerve birkaç günlüğüne. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 bir item daha ekliyorum: ac infinity airplate s7 hiç kullanılmadı, her şeyi duruyor. fiyat: 750 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Baya samimi satıcı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Gpu duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 gpu gitti gibi abi dev bir talihsizlik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 İnş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 olsa bile üzerine bir bekleyen daha var abi, çok büyük olaylara ihtiyacın var afaffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 listede monitor eksik gibi. onu da ben satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Ne satıyorsun monitör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 msi mag272qp 165hz freesync 27" 2k var. odyssey g7 yi alınca masada gereksiz kalabalık gibi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 afsfgsgs anakart da yok abi, biri de onu getirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 df, 10.03.2023 18:12 tarihinde dedi ki: msi mag272qp 165hz freesync 27" 2k var. odyssey g7 yi alınca masada gereksiz kalabalık gibi kaldı. VA panel mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 ondan alma benden al, 1kya düşürdü pişmaniyeci Yaşar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Dynun, 10.03.2023 19:53 tarihinde dedi ki: VA panel mi bu evet va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 psu @CuteButPsycho'ya, gpu da @Baggio'ya gitti. ikisi de bozuktu ama iteledim bir şekilde artık. gerisi duruyor alın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 çıtır hasarlı tramersiz 14.500'e bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar