sardalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 arkadaslar yonetim hemen el atmis ve mesajlara reaction verebiliyoruz whatsapp'taki gibi dilerseniz benim mesajim uzerinde deneyebilirsiniz. 3 3 1 1 3
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Bastıkça basasım geliyor Saeros'a 2 1
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 başka başka emojiler de basmak isterim ben. mesela: 1
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 bunlar iyi, olumsuz emoji olmasına gerek yok. forumda yeterince olumsuz reaksiyon var zaten. 1 3 1
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 spamleneceğini nasıl da biliyor 5 1
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Sorry, you cannot add any more reactions today. 1
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 nalaka abi, dislike gelsin basalim iste trol mesajlara, hatta custom emojilerin olmasi gerekiyo, crit, kubat damage gibi 2
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 "+1 yerine emoji olsun" dendi hadi onu anladım da -1 diye bir konsept yoktu hiçbir zaman. biri komik espri yapınca ona da gülme ikonu koyduk hadi tamam. ama mesajlarla etkileşimi tamamen emoticon'lara havale edebilecek şekilde arttırmak forumda mesaj hacmi azalırken mesaj atmayı daha da azaltmaya teşvik edecek birşey. ayrıca forumda toksikliği azaltmak istiyor yönetim yeni katılımlar olması için, mahalle baskısını iyice kanalize eden şeyler olumsuz rep olayları. bunların olup da tekfikirliliğe kaymayan komünite görmedim. bu eko çemberine gidiş foruma yaramadı zaten sonuç ortada. konuşma, tartışma için aykırı fikirlerin de olması lazım sindirilmeden. her beğenilmeyen şey troll değil. şu yazdığıma mesela 100 tane dislike basmak forumu zenginleştiren birşey değil. forumu zenginleştiren 1 kişinin çıkıp "hayır katılmıyorum/yanlışsın ve şundan ötürü" diye anlatması. 1 3
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 (düzenlendi) mıy mıy mıy ya of bişey olmaz. olmasın tamam istemiyorum. Şubat 15, 2023 Black-ice tarafından düzenlendi 1
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 (düzenlendi) what we do in shadows izleyenler bilir. enerji vampiri bu adam. artık eminim. Şubat 15, 2023 Black-ice tarafından düzenlendi 2
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 şey olsa güzel olur ama direkt mesaj girdisinde gif arama motoru, gif'lerle iletişim kuralım.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Forumdaki emoji delisi olarak tepkileri ben kullanamıyorum. @DynamicKduy sesimizi 1
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Birbirine emojiler gönderen erkekler, paticik ismi, turuncu tema, gizli başlıklar... burada neden hiç kız yok? 1
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Duygucuk, 15.02.2023 21:15 tarihinde dedi ki: Birbirine emojiler gönderen erkekler, paticik ismi, turuncu tema, gizli başlıklar... burada neden hiç kız yok? bi rivayete gore bir zamanlar kizlar da görüküyormuş buralarda
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Duygucuk, 15.02.2023 23:15 tarihinde dedi ki: Birbirine emojiler gönderen erkekler, paticik ismi, turuncu tema, gizli başlıklar... burada neden hiç kız yok? hepsini yedik, o yüzden ismimiz paticik, sayfamız turuncu, pırtlarımız çiçek kokuyo
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 delikanli adamin delikanli forum buddyleri olur da ondan.
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Kıza cevap yazacağız diye sıraya girmişsiniz lan shdhdh 1
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Diğer topikten buraya taşıyacağım, tonla güzel reaction var her duruma uygun bişiler koymak lazım direk en yaygın reactionlardan biri olur. Çok çok gerekli, her durumda ikinci sınıf insanlara bizim birinci sınıf olduğumuzu göstermeliyiz. Overall flex reaction Genelde yüz ifadem. Şahsi talep gibi bakalım buna. Ama çok fazla duruma uygun bi emoci Bunu da disçorttan gördüm ve gerçekten gerekli. Ben astartesten gif koydum ama heresy de yine bize gerekli bi reaksyon.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Sam, 15.02.2023 21:02 tarihinde dedi ki: "+1 yerine emoji olsun" dendi hadi onu anladım da -1 diye bir konsept yoktu hiçbir zaman. biri komik espri yapınca ona da gülme ikonu koyduk hadi tamam. ama mesajlarla etkileşimi tamamen emoticon'lara havale edebilecek şekilde arttırmak forumda mesaj hacmi azalırken mesaj atmayı daha da azaltmaya teşvik edecek birşey. ayrıca forumda toksikliği azaltmak istiyor yönetim yeni katılımlar olması için, mahalle baskısını iyice kanalize eden şeyler olumsuz rep olayları. bunların olup da tekfikirliliğe kaymayan komünite görmedim. bu eko çemberine gidiş foruma yaramadı zaten sonuç ortada. konuşma, tartışma için aykırı fikirlerin de olması lazım sindirilmeden. her beğenilmeyen şey troll değil. şu yazdığıma mesela 100 tane dislike basmak forumu zenginleştiren birşey değil. forumu zenginleştiren 1 kişinin çıkıp "hayır katılmıyorum/yanlışsın ve şundan ötürü" diye anlatması. -1
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Sam, 15.02.2023 22:02 tarihinde dedi ki: "+1 yerine emoji olsun" dendi hadi onu anladım da -1 diye bir konsept yoktu hiçbir zaman. biri komik espri yapınca ona da gülme ikonu koyduk hadi tamam. ama mesajlarla etkileşimi tamamen emoticon'lara havale edebilecek şekilde arttırmak forumda mesaj hacmi azalırken mesaj atmayı daha da azaltmaya teşvik edecek birşey. ayrıca forumda toksikliği azaltmak istiyor yönetim yeni katılımlar olması için, mahalle baskısını iyice kanalize eden şeyler olumsuz rep olayları. bunların olup da tekfikirliliğe kaymayan komünite görmedim. bu eko çemberine gidiş foruma yaramadı zaten sonuç ortada. konuşma, tartışma için aykırı fikirlerin de olması lazım sindirilmeden. her beğenilmeyen şey troll değil. şu yazdığıma mesela 100 tane dislike basmak forumu zenginleştiren birşey değil. forumu zenginleştiren 1 kişinin çıkıp "hayır katılmıyorum/yanlışsın ve şundan ötürü" diye anlatması. -1 neden gerekliye mantikli bir ornek olmus. cok kotu ancak dogrusu bu mesaja yazi yazmak dahi bir gereksizlik... her neyse, -1 olmadigi icin simdi bunu yazmak zorundayim. yoksa basacaktim seri eksiyi.
Öne çıkan mesajlar