mytheron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 İstanbul dan uzaklaşmak istiyorum çoluk çocuk. İlkokuldalar henüz 2 side. dükkanı vs satıp savıp şu stresten uzaklaşmak istiyoruz. şehir ve mahalle tavsiyesi bekliyorum yaşayanlarınızdan,tecrübe etmişlerden. bursa balıkesir düşünmekteyim. bahçeli bir ev yapabilirim ama okula ve medeniyete yakın olması gerekiyor. şöyle 3-5-10dönüm içine bir prefabrik yapıp yerleşebilirim. valla okadar bıktımki anlatasın bile gelmiyor kriterlerimi
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 İstanbul sosyal hayatından sonra Balıkesir kesmez.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 gidebiliyorsan biraz daha batıya git mesela yunanistan
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Dükkanı vs satıp demişsiniz sanırım kendi işletmeniz var. Taşındıktan sonra gelir durumunu nasıl dengelemeyi planlıyorsunuz?
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 alla alla sana ne yav adamın gelir durumu dengesi dfgd 1
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Merak ediyorum. Ben bu hareketi yapacak cesareti bulamıyorum kendimde. Ne yer ne içerize geliyor konu. Adamın tarlaya ne ekeceği senede ne kadar kazanacağını sormadım. Çiftçilik yapacağım veya uzaktan hizmet vereceğim gibi basit bir cevap arıyorum 1
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 ahahahaha adam haklı öyle gitmeyle olmuyor. ne yiyecez ne içecez faturalar nasıl ödenecek vs. arazi alım satımı düşünüyorum.şuan mevcut bir arazim var hem o hemde gelecek olan dükkanın satışındakiylede ekleme yapacağım. artı olarak temettü emekliliği için hisse toplamaya başladım.oradanda güzel bir gelir gelecek. zaten 1 arazi satsam senede yeterli kar geçinmem için.
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 bursa'da sapa yerlerde, eski yalova yolu civarinda uyguna arazi bulabilirsin. imar zor, ama bu isleri biliyorsan cozersin bir sekilde. 1
df Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 bi süre kaçak yapılara ekstra sıkıntı çıkarabilirler. deprem psikolojisi. ama prefabrik vs gibi alternatifler ile ilerlenebilir. en kötü geri sökülüyo.
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Çocuk derdi olmasa tam alınacak ev. Dırdır konuşacak adamda yok, tam kafa dinlemelik
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Bursa'yı asla tavsiye etmem, ist trafiğiyle yarışacak trafiği var. Balıkesir zaten çok dandik bi şehir orayı da hiç tavsiye etmem. Ayvalık ve Cunda olabilir, Cunda çok pahalı ama Ayvalık arsa alıp prefabrik yapmak için de uygun, arsa al-sat yapmak için de uygun bi yer.
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Balıkesir körfeze gelmeyin artık altyapı kaldırmıyor. Küçük İstanbul oldu güzelim yer. Sizlerin suçu değil tabi bakanlık-belediyeler göç alacak yerleri öngörüp planlayamayınca çöplüğe dönüyor ülke.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 pandemide istanbuldan ayrılan birisi olarak bursayı öneririm ben. Ama merkez olan bursa değil, Nilüfer, özlüce, balat tarafları olan bursa hatta görükle mudanya da eklenebilir listeye. Bursanın doğu taraflarına (yıldırım, kestel vs.) bir kere bile gitmedim ihtiyaç da duymadım.
df Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 ben bi kere arkadaşın düğün için yıldırıma gittim. soba dumanından ölüyodum.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 yurt disinda ev fiyatlari ne kadar sacma yalniz ha. almanya munih falan. 70m2 500k eur gibi fiyatlar goruyorum. kac para aliyor bu adamlar?
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 100k birikimi olan 400k yı 30 yıl düşük faizle borçlanıyor. 500k olsa faizle 1350euro gibi bir ödemesi oluyor. kira gibi ödüyorlar 30 yıl. bizde de düşük faizle 30 yıl kredi verseler 4-5m lik evler kolay alınır. aileden ev kalanda ihya olmuş oluyor tabi.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 gene epik para abi. hani iscilik yuksek, vergi yuksek falan diyorum da hala aklim mantigim almiyor fiyatlari. imalat uzerine ne kadar kar yapiyorlar? 50% 60% mi??? bildigin oyle boyle degil, cok saglam zuku$ varmis oralarda da. ya da regulasyonlar cok limitliyor, sadece cok kucuk ve alcak evler yapabiliyorlar. cografya degisiyor da insaat degismiyor sanirim. nerde pislik var, corruption var insaatta.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Oce4n, 15.02.2023 22:29 tarihinde dedi ki: pandemide istanbuldan ayrılan birisi olarak bursayı öneririm ben. Ama merkez olan bursa değil, Nilüfer, özlüce, balat tarafları olan bursa hatta görükle mudanya da eklenebilir listeye. Bursanın doğu taraflarına (yıldırım, kestel vs.) bir kere bile gitmedim ihtiyaç da duymadım. altı tarım arazisi olan ovayı önermişsin adamlara. bursa'da oturacaksınız uludağın eteğinde bir yerlerde oturun. bursa da deprem bölgesi çünkü sonuçta.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Bursa ve Balıkesir varken Çanakkale niye yok listede? Özellikle şehirden uzak yaşanacaksa orada da çok alternatif var, hem Kazdağları tarafında hem de Trakya'da kuzeye bakan kıyılarda
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Çanakkale 10 numara sehir. Benim de gerekli networku olusturursam gidecegim bir numarali sehir. Anadolu tarafi daha keyifli ama trakya tarafi da mustakil ev yaptirip bag bahceyle ugrasmak adina daha hesapli. Bursa yasanacak bir sehir olmaktan cikti bence, Balikesir’e kardesim tasindi, fena degil sehir olarak. Gelisiyor. Bunlar harici biraz daha metropol yasami isteyenlere uygun olan Eskisehir var, Canakkale’nin bozkir, kultur ve gece hayati iceren versiyonu.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Bir de İstanbul’da yasayip da İstanbul’un icine gitmeniz gerekmiyorsa, yasadiginiz semtten cikmayacaksaniz falan Bahcesehir’in ilk yerlesim alani mukemmel bence. Hemen her sey var, yemyesil falan filan. Tek sorunu guzel havalarda cevre semtlerden gunubirlik piknikcilerin golete gelmesi trajedisi. Semtten cikacaksaniz tabii koca bir cileye donusuyor. İs saatinde Levent’e gitmek 1.5-2 saat falan sanirim. İstanbul’un en les trafigi o tarafa. Bizim evimiz olmasina ragmen Sultangazi’de oturuyoruz esimin isi yuzunden, o kadar kotu durum. 1
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Eskişehir'i tavsiye etmiyorum, ben taşıncam oraya
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 deadwoll, 16.02.2023 10:34 tarihinde dedi ki: Çanakkale 10 numara sehir. Rüzgarı çok fena saç baş sürekli dağılıyor.
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2023 xaty, 16.02.2023 10:11 tarihinde dedi ki: Bursa ve Balıkesir varken Çanakkale niye yok listede? Özellikle şehirden uzak yaşanacaksa orada da çok alternatif var, hem Kazdağları tarafında hem de Trakya'da kuzeye bakan kıyılarda çanakkale'de olabilir.ayrı bir ülke gibi.tam benim istediğim kriterlerde.orman,deniz,şehir
Öne çıkan mesajlar