Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 20 sene sonra çıkıyor anlaşılan 19 ocakta asdf https://store.epicgames.com/tr/p/tortuga-a-pirates-tale-e02635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 (düzenlendi) Tortuga - A Pirate's Tale Olmus ismi.. Guzel ciksin lutfen. Edit: Bu baska oyunun basligi .... Ocak 14, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 imzalı paticik üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 (düzenlendi) 37 dakika önce, Scalanova dedi ki: Tortuga - A Pirate's Tale Olmus ismi.. Guzel ciksin lutfen. Edit: Bu baska oyunun basligi .... bu başka oyun ama olsun Sam'e yük olmasın diye burda takılırız işte, aynı isim sayılır Ocak 14, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 ayırdım, 20 yıllık başlığı uplamaya gerek yok böyle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Buda mı Epic Exclusive , steam e düşünce bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Epic ilk gün beleş verirse alırım yoksa zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Bu pirate oyunlRini turn based combat yapma meraki nedir ya? Mekanik beceremeyen turn based'e kaciyor gibime gelmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 On 15.01.2023 at 00:20, Sam dedi ki: ayırdım, 20 yıllık başlığı uplamaya gerek yok böyle durumlarda. Neden? Görseydik 20 yıl önce neymiş, ne yazılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 12 saat önce, Xenocide dedi ki: Bu pirate oyunlRini turn based combat yapma meraki nedir ya? Mekanik beceremeyen turn based'e kaciyor gibime gelmeye basladi. Halbuki mekanik 3 asagi 5 yukari ayni. Pirates in mekaniginin ustune yenilik ekleyip salicaksin. Neyse gene de oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 3 saat önce, aktiftablet dedi ki: Neden? Görseydik 20 yıl önce neymiş, ne yazılmış.. Çünkü birkaç sayfa bugünkü oyunla pek alaka içermeyen yazılar. Tortuga diye aratınca çıkıyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 (düzenlendi) 20 yıl öncekinin adında tortuga bile yok https://en.wikipedia.org/wiki/Pirate_Hunter#cite_note-2 shadow saçmalaması olmuş hafif Ocak 16, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 ciktigi yere goredir. bizim icin tortuga'ydi piratebay'de. sulandirilmis port royale gibi bir oyundu ki port royale serisinin devami da unutulacak cinsten oldu malesef. eglenmesine eglendirdi ama o sene icin bile sifir replay value, sig bir oyundu. bu yeni tortuga port royale 4'u yapanlar. hex combat ve yerlesimler ayni gozukuyor. otomasyonu kotu oldugundan yorucu bir filo ticareti vardi. harita oyununa ticareti koyup gerisini ortaya mixed review yapiyorlar. yamayla toparlanabilecekse bile terk ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 6 saat önce, Silphatos dedi ki: 20 yıl öncekinin adında tortuga bile yok https://en.wikipedia.org/wiki/Pirate_Hunter#cite_note-2 shadow saçmalaması olmuş hafif Valla ben forumda arattım Tortuga diye çıktı, 2. oyun vesairedir diye ekledim bu yeniyi ucuna. Sam böyle uygun görmüş ayırmış sorun değil, iyi de yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Tortuga kaplumbağa değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 tortuga karayipler'de bir ada, tortoise kaplumbağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 tospağa vosvos o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 1 saat önce, Sam dedi ki: tortuga karayipler'de bir ada, tortoise kaplumbağa. Adanın adı oradan geliyo işte, ispanyolcada tosbağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Nereden nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 15 saat önce, Sam dedi ki: tortuga karayipler'de bir ada, tortoise kaplumbağa. breaking bad izlemedim demeden breaking bad izlemedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 izlemedim and proud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Jesus Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 izledim ama böyle bi muhabbet hatıralmıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 (düzenlendi) Danny Trejo’nun oynadığı karakterin lakabıydı. Onu öldürünce de kafasını bir kaplumbağanın sırtına takmışlardı. Ocak 19, 2023 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Begenmedim, denizde de turn based sevmedim hic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar