chicagolu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Arkadaslar, romalilar, galyalilar… bakin aaron adinda bana benzeyen birisiyle tanistim. Babasi turk asilli yahudi annesi amerikan. bir kac aydir foto cekildik falan derken ne kadar fiziksel olarak benzedigimizi soylediler. neyse ben onyargili olmustum ilk basta ama kuzenimden bile daha faydasi dokundu bana. yahudi restaurantina gidiyoruz muzikler yemekler sanki turkiyedeyim gibi. bu kadar benzerlik bana eskiden birlikte yasadigimizi hatirlatti. bakin usa deki insanlar ingiliz-irlandali birbirini ayirt etmezken yani you know what i am mean, biz kalkmis “bu yahudi bu yunan bu ermeni bu xxx. diger bir konu ise filistinli rabiaciklar. nerde kardesim arap bozuntusu varsa kardes he? kusura bakmayin sizi kandiriyorlar, kendi cikarlari icin. Ustunluk kompleksi oldugunu dusunuyorum biz turklerin, asagilik ustunluk ne ararsan var. anlaidniz what i am saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 (düzenlendi) konu öyle ya da böyle bi şekilde seks yapmana gelmemiş hayret. ya da ben mi anlamadım acaba... sonda "aslında yahudi bi kızla takılmıştım çok iyiydik oradan anlamalıydım" falan gibi bi twist bekliyordum. Aralık 20, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 git konya çorum forumlarında falan yaz sen ya. böle boş şeylere triggerlanacak adam yok buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 3 dakika önce, Xenocide dedi ki: konu öyle ya da böyle bi şekilde seks yapmana gelmemiş hayret. ya da ben mi anlamadım acaba... Nasıl gelmemiş yahu, belli ki bizimki Aaron'dan etkilenmiş. E Aaron da buna boş değil, iyilikler yapmalar, kendi kültürüne göre restoranda date'e çıkartmalar falan. Bence bu işin bi oluru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Aaron erkek ismi değil mi ya, ben o yüzden galiba erkek diye düşündüm bi de bana benzeyen, fiziksel olarak falan filan diyince. Dedim bromance yaşıyolar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Did you just assume their gender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 aga bu boş beleş hesaplar tamam forum kurallarına aykırı davranmıyor da niye tutuyoruz ya. dynamick eğer admin sensen, gel forumun başına geç, yok eğer admin bensem, gel forumun başına geç : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 @DynamicK hatta @DynadicK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 (düzenlendi) ya şimdi gelip beni bamlıcaklar niye tegledin sdfs. ben bilmiyor muyum şikayete basmayı, bu saatlerde betmen nöbette oluyor zaten. Aralık 21, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 benlik birşey yok işte garbaj içeriği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Olm @DynadicK cok iyi degil mi? Hesabi biri acip nadasa yatirmis bir gun kullanirim diye, 17 senedir firsat kolluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 15 dakika önce, Sam dedi ki: benlik birşey yok işte garbaj içeriği. sdfsd bedmen selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 yavidiler da taharet var mi? yoksa amerikalilar gibi gotu boklu mu geziyorlar? buna gore karar vermeliyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 konu sonunda güzel yerlere gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 15 saat önce, Asteroth dedi ki: Olm @DynadicK cok iyi degil mi? Hesabi biri acip nadasa yatirmis bir gun kullanirim diye, 17 senedir firsat kolluyor sdf ne guzel nick iste neyini alip veremedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 kimse de dememiş ki ebeveynlerden birisi yahudi değilse, çocuk annenin dinini alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 6 saat önce, dasaaa dedi ki: yavidiler da taharet var mi? yoksa amerikalilar gibi gotu boklu mu geziyorlar? buna gore karar vermeliyiz bence. Bence vardir ya onlarda da.zati islam bildiğin ekletik bir inanç sistemi yahudilerden de cok şey almışız.misal çok işe yararmış gibi sünnet olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Ya sünnet diyince chemical naptı sahi? Bi aralar astreoid miner projesinde çalışıyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 3 saat önce, Archangel_ dedi ki: kimse de dememiş ki ebeveynlerden birisi yahudi değilse, çocuk annenin dinini alır arkadas annesinin dinini belirtmemiş amerikan demiş sadece ama güzel ayrıntı sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Chemical'ın keyfi yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 10 saat önce, Fistan dedi ki: arkadas annesinin dinini belirtmemiş amerikan demiş sadece ama güzel ayrıntı sdfdsf Bariz kurguda açık aramaya çalışırken; birinde belirtilmiş olunca, belirtilmemiş olanı otomatik yahudi değil olarak kabul etmiştim agsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Kürtlerin orijini yahudi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 "al birini, vur otekine y*vidi = k*rt" diyorsun yani. irccilik degil mi bu simdi? sikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 (düzenlendi) Otellerde kumar yasaklanana kadar ne kadar güzel gelir geliyordu Yahudilerden. Her hafta sonu buradaydılar. Secimden sonra ilk icraat kumarhaneler açılmalı. O güzelim insanlar geri gelmeli. Şaka bir yana Nişantaşı anadolu lisesinden çok Türk yahudisi arkım var. Keşke ticareti onların yarısı kadar bilebilsek. Onlar kadar sağlam bir toplum olsak. Onlar kadar geleneklerimize bağlı kalabilsek. Onlar gibi kızla evlenirken başlık parasını kız ailesinden isteyebilsek. Başlık demişken başlık ban...... Ocak 21, 2023 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Yahudi kardeşlerimizi bende severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar