roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09CQCYH75 2 tanesi 283 tl artı teslim. kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) Yok ali sami yen 119 lira, la bedava hemen kapıyorum , dursun kenarda. Aralık 19, 2022 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 aldım geçtim lazım olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Keske hali hazirda almis olmasam dedirtti sjfkg. Cok iyi fiyatmis 119 lira uzerine 263 lira ithalat ve kargo binse dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) vergi filan çıkmaz demi buna, 2 tane de ben aldım. İlla bir işe yarar. 43 lira ithalat depozitosu vergisi sanırım. Aralık 19, 2022 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) 14 dakika önce, deadwoll dedi ki: Keske hali hazirda almis olmasam dedirtti sjfkg. Cok iyi fiyatmis 119 lira uzerine 263 lira ithalat ve kargo binse dahi. altta yazan kadar binmiyor sepete atınca, 283 lira verdim ikisine. vergi çıkarsa onu da veririz np. Aralık 19, 2022 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) aynen abi kaliteli 2 kollu tutucunun 80-90 dolara kadar yolu var. marka da iyi. vergi çıksa da sorun değil. yollarlar inş fiyatta hata yoksa ya da patron çıldırmadıysa bence hala göndermeme riski var salatalık da çıkabilir keşke ucuz yollu bi mikrofon tutucu olsa blue yeti ayı gibi yer kaplıyor masada Aralık 19, 2022 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 nasıl olm 780'e geliyor toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Gönderici Amazon diyor ama, iptal olmaz bence ya. Aman olmasın, koyarım kenara dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Az önce, razzRaziel dedi ki: nasıl olm 780'e geliyor toplamda 2 tene koy sepete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 1 tane alinca 390, 2 tane alinca 283 lira oluyor fyi. tesekkur ederim kaptim 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 2 dakika önce, Quo-Vadis dedi ki: 2 tene koy sepete aha koydum sdsf prime muhabbeti mi acaba, bende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 su patcik de bir bone'nin bir roket'in basliklari 800 metre uzaktan taniniyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 La harbi neden öyle oluyor bu iş, 2 tane olunca fiyat düşüyor. Ne alaka ke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Az önce, razzRaziel dedi ki: aha koydum sdsf prime muhabbeti mi acaba, bende yok. hemen kendine bedava prime al 1 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) 2 dakika önce, reyou dedi ki: su patcik de bir bone'nin bir roket'in basliklari 800 metre uzaktan taniniyor asdf gayet açıklayıcı, temiz, hedefe yönelik net bir başlık. boş tatava yok direkt icraat var. o yüzden görüşünüz reddedilmiştir Aralık 19, 2022 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Prime üye olunca böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 oldu evet, güzel oldu lan 2 tane sdsfs. bug var ya bunda böyle olmaması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Boşver olacağı var ise, göreceğimiz de var. Fiyat olarak 3 tane hamburger menü parası, o da ucuz menüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 benim şimdiye kadar sadece bir siparişim iptal oldu yurtdışından, columbia ayakkabı söylemiştim o da siparişten hemen sonra çat diye iptal oldu. bunda öyle olmadığı için ümitliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 neyse emeği geçenlere teşekkürler sdf @roket adam @Quo-Vadis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) 7 dakika önce, razzRaziel dedi ki: neyse emeği geçenlere teşekkürler sdf @roket adam @Quo-Vadis Np canum, biz bu günler için varız. Dur paramecium a haber verek, monitör kolu aranıyordu geçen. Gate Travel ( Vas Rel Por ) : @paramecium Aralık 19, 2022 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 kollar da fena değil yalnız amortisor falan var içinde, masadan da çift plastikle tutuyor mengenesi. zaten 4 kol lazımdı bana gelirse güzel heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 İki tane ayrı istersen ortadan kesiver , al sana iki ayrı monitör kolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Selam, Yetişemedim Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar