Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 https://thegameawards.com Geçen sene baya kötü oyunlar vardı. Bu sene ise aşırı sağlam bütçeli oyunları görüyoruz. 8 aralıkta sunum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 kratos yine alır gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 boş bir sene daha, seçenek olarak koymak için bile oyun zor bulunuyor, yarısı doldurma seçenekler. neyse 2023 daha dolu gibi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 elden ring oynamadım ama elden ring seçtim, üstüne konuşmaya gerek yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 God of War Ragnarök ve Elden Ring kapışacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Xenoblade chronicles görmedigim için fikrim yok ama digerleri ne kadar iyi olsalar dahi Elden Ring rakibi bile değil bence. Elden ring direk tek başına üst tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 konsolu olmayanlar belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Elden Ring'in kazanacağını ben düşünmüyorum aslında. Tamam seven kitlesi var, hatta aşırı anormal fanboyluk seviyesindeler. Ama genel kitleye baktığımızda oyunu oynayanların yarısından çoğu oyunu bırakmıştır bitirmeden. Zorluk derecesi ayarı yok biraz zorlanan mehh bunla mı uğraşacam diyip kapatıp gitmiştir. hikaye tam anlamıyla sabit bir hikaye değil. Hatta hikaye ne tam kavrayamadık bile. Diğer yandan god of war'a bakıyoruz her kesim oyuncuya hitap eden bir zorluk seviyesi var. Cutscene simulator diyebileceğimiz bir hikayesi var ve bence çok harika bir hikayeye sahip. Side questler main quest kadar sağlam ve tatmin edici. Hani hiç bir filmde filan böyle kaliteli bir iş çıkamazdı. Tamamen oyuna özel bir şey. diğer oyunları da laf olsun diye koymuşlar listeye cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 olabilecek her şeyde elden king'e bastım. sonra sifu. ikisi de yoksa kratos'a verdim ayıbolmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 krstosla torrent kapisacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 hiçbirini oynamadım, oyum hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Hiçbirini oynamadım. Stray kazanır. Ama ben oy vermem ona. Çünkü "Hövhövövövövöv" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 elden ring hariç oynamadım ama stray diyesim geliyor benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 kedicik winz, burası pati , pepelek değil mi lan? banlarım hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 3 saat önce, Darksun dedi ki: kedicik winz, burası pati , pepelek değil mi lan? banlarım hepinizi This. Stray'e bastım direkt kedilerim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 7 saat önce, Dynun dedi ki: krstosla torrent kapisacak https://i.imgur.com/E05ZGyK.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Time yılın oyunlarını seçmiş. Elden Ring'i hiç listeye bile almamışlar God of War: Ragnarok Horizon Forbidden West The Quarry Elden Ring Stray The Last of Us Part I Sifu Resident Evil Village: Shadows of Rose LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Time - The 10 Best Video Games of 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Last of Us i listeye alan kuruluşu kimse ciddiye almaz. Bu senenin oyunu değil listede işi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 time kim olm, bilir kişi mi oyun konusunda, richard newby diye biri yazmış, adam hollywood reporter'a yazan biri lol. bizim mahallenin bakkalına söyliyim o da bi awards yapsın, kazanana çukulat verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 God of war kazanmasin zaten klasikligi garanti oyun, marka gibi. Stray kazansin kedi var, goruntuleri de cgi animasyon filmi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Time kim, yilin oyunlarini secmek kim. Yazanda alakasiz bir tip zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 protesto oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 ben gittim stray'e verdim verebildiğim bütün oyları, kalanları da elden ring/god of war/nintendo olmayan oyunlar arasında paylaştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 şu anket kapansında kedicik den başka oyuna oy verenleri banlayalım ortalık temizlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar