Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 ikinci öküz plank olmayınca upgrade edemediğim için 2 ayda kaçtı, ahıra upgrade etmeden yeni öküz almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Norak, 26.04.2024 23:17 tarihinde dedi ki: hitching post diye bir bina var extra okuz icin, ahir oluyor upgrade ile. evet onu gördüm de para yetmiyor diye alamamıştım. yarın şu ticaret işlerine bakayım bari para nasıl kazanırız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Steam de satışlarda ilk sırada 159.701 oyuncuya ulaşmış ( Aynı anda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 (düzenlendi) şurdan bi yerden arsa kapatın buralar hızlı değerleniyor ilk kışı kolay geçirdim ama içerik de bitiyor gibi gelmeye başladı. müzikler çok iyi. Nisan 26, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 degirmen bugli gibi ilk harvesttan hic un yapmadi derken 2 metre yerini degistirince duzeldi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 ben de at aldım herif atı harita dışındaki satıcının orda bıraktı geldi. parasını falan kesti ama alamıyom atı şimdi ordan kaldı bekliyo lol. her binada milletin ne yaptığını görmek için people sekmesine geçmek biraz kullanışsız çünkü çok sık kullanılan bişey. hele bug mı var napiyonuz diye zırt pırt bakmak gerektiği için. bi de tab kullanın baya işlevsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 yama çıkmış, oyundaysanız kapayıp açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 2 şeyden emin olamadım: birincisi, evlerin boş alanlarına vegetable farm yapınca boşluğun boyutuna göre efficiency'nin artacağı yazıyor. Ama tavuk çiftliği ve keçi için de aynı şey geçerli mi acaba? ikincisi de, evler level 2'ye çıktığında shoplar unlock oluyor ya, onları ilk upgrade'i yokedip mi yapıyor yoksa öncesinde ne varsa onu koruyup yanına bir de shop mu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 (düzenlendi) valla tek kümes var başka kümes koyacak yer olduğu halde, o yüzden sanmıyorum ve adam yazmamış zaten. öbüründen emin değilim ama aynı anda olduğunu sanmıyorum çünkü ev halkını artisanlara çeviriyor. kümes gibi ek iş değil, aileyi o mesleğe kitliyor. şu mevzu önemli yalnız, plottaki ekstra kulübe ile ilgili: https://www.reddit.com/r/ManorLords/s/f73HZqI3Un ben ilk köyde ithalat gümrük vergilerini kaldıran şeye puan verdim çünkü zırh vs gereken herşeyi ilk başta üretmek zor, kalkan ve yay gibi ağaç ürünlerini satıp diğer şeyleri satın almak daha mantıklı geldi. Nisan 27, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 (düzenlendi) combat baya basit bu arada, hani nerdeyse zoom in yapmaya gerek yok asd tek bir merc. grubu kiralayip tum bandit kamplari temizleyebiliyoruz 30 gun suresi bitmeden, nerdeyse havadan para ve influence geliyor. Nisan 27, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Benim gibi mac kullanıcısı varsa GeForce now ile Xbox hesabı bağlanıp GeForce'dan oynanabiliyor. Sabah oynadım biraz relax modunda. Hoşuma gitti baya. Potansiyeli yüksek bir oyun. Xbox ile battle.net hesabı da bağlanabiliyormus onu da öğrendim. Konsoldaki d4 karakterlerimi pcde de oynayabiliyorum. Bu yoktu önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 (düzenlendi) Norak, 27.04.2024 10:41 tarihinde dedi ki: tek bir merc. grubu kiralayip tum bandit kamplari temizleyebiliyoruz 30 gun suresi bitmeden, nerdeyse havadan para ve influence geliyor. böyle seyleri spoiler'a alıp mı yazsak acaba? belki birileri oyunu kendi deneyimlemek isteyebilir Nisan 27, 2024 incredibull tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 razzRaziel, 27.04.2024 00:30 tarihinde dedi ki: kış kısın pek bir olayi yok gibi simdilik 4-5 sene gecti, extra birsey yapmadan geciyor zamani hizlandirmak disinda. Dawn of man'deki gibi yada 1-2 tik alti olsa yeterli, orda baya gergin geciyordu kislar disarda cok kalirsa oluyordu adamlar, olmedigine dua ediyordun bitince sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 En zor seviyede mi oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 yok orta seviye, balanced iste hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 (düzenlendi) olm mercenary en kötü 36+36 geliyo lan, ben de 3 5 adam gelecek sandım da yerel ordu donanımı kastım o kadar. aşırı dengesizlik var orda. niye ordu kasayım, bi de her yer iş gücünden olucak kullanırken, ki en önemli kaynak iş gücü yani oyunda. benim hazinede 300 altın olmuş zaten veririm lazım olunca 50-60, adamlar ne bişey yiyor ne de ölürseler senin kaybın. harbiden haritayı dolanırsın 100 altına. para kazanması da zor değil, 2-3 adam ayır clay + rooftiles için tek seferde 140 altın falan getirdiği oldu. hem clay iron gibi çok kısıtlı değil, market boğuluncaya kadar satarsın. sonra stokla, fiyatlar yükselince yine sat. import/export oranları çok acımasız ama üretim alanlarını genişletince illa ki satacak bişeyler buluyosun ve döndürüyosun. small shield mesela basit ve bol. ilerisi için trade logistics açmak gerekiyor sanırım development'tan, hayvan gibi pahalandı trade route'lar 200 altın isteyen falan var. onu 25'e sabitlemek acayip karlı olurdu. Nisan 27, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Tax trade nasıl açılıyor? Bende açılmadığı için vergi toplayamadım, halk vergisi de approval canına okudu ve para getirmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 köşk yapman lazım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 yaptım ama köylü vergisi ve tithe hariç diğerleri gri, ayarlanmıyor. tax house mu lazım? "kozmetik sadece reworklenecek" diyor tooltip diye yapmamıştım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 ha dur ben götümle okumuşum, ilk cümleyi okuyup yazmışım. kalanı ben de açamadım da approval'ın nasıl ağzına sıçtı ya gasdf yüzde 10 dayadım ben piçlere hala %80 üstü approval. kiliseye de bi bok vermiyorum sikerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 çok büyük tarlalar için öküzle sürme geliştirmesini almayın, alırsanız da çiftlik evine yapmayın. tek öküz girebiliyor tarlaya ve imkanı yok yetişmiyor. 6 çiftlik evi yapıp 6 öküz denedim yine olmadı. onun yerine çiftlik evinin popülasyonunu fulleyin daha hızlı oluyor. sonra 150 kişiye ulaşmış köyünüz açlıktan ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 öküz alınır o paraya!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 zipzip, 27.04.2024 17:06 tarihinde dedi ki: köşk yapman lazım onun için bu mekanikte bi tuhaflık var ya. yani ilk köşkü yapınca bi sınır belirliyor, tower yaparak genişliyor sadece o sınır, e habire tower mı basıcaz nedir? tabi EA olmasının etkisidir de yine de bi değişik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 tower dikmeden yapabilirsin köşkü. sonra genişletebilirsin ama evet sadece o binalarla genişliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Sam, 27.04.2024 16:04 tarihinde dedi ki: Tax trade nasıl açılıyor? Bende açılmadığı için vergi toplayamadım, halk vergisi de approval canına okudu ve para getirmedi hiç. trade tax aktif değil sanırım ea'de. land tax var sadece o da evet approval etkiliyor ve 2-3 ay etkisi kalıyor kaldırsan bile. o yüzden dönem dönem genişleme evresine, dönem dönem dönem de hazineye para aktarma yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar