Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manor Lords

behran

Öne çıkan mesajlar

abi ya bi video vardı, evlerin arka bahçelerini şu kadar yapın ortak kullansınlar orada tarım oluyor falan diye, onu anlatsana bi madem girdin oyuna sen? sana zahmet...

bi de south-west harita gelene kadar restart yapın diyen bir video vardı, o da önemliymiş kaynaklar açısından.

Shadow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

haritayi cok kurcalamadim ben en kosede bir yerde baslatti ordan devam ettim, tarim vs verimli yesil heryer.

tarla rotation yaparken 2 sebze 1 fallow ideal, ama birden cok tarla varken hepsi ayni olmasin, misal 3 tarla varsa:

1- wheat wheat fallow

2- wheat fallow wheat

3- fallow wheat wheat

Birde bu dev. pointler sinirli, bolge basina 6 puan galiba, hangi endustriye abanilacaksa ona verilmeli her bolge icin.

Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK, 26.04.2024 21:10 tarihinde dedi ki:

Açlıktan ölüyor herkes tarla 206 gün diyor cropa ben neyi yanlış yapıyorum ya hayvan avlıyorlar o da yetmiyor

Ormanda toplayıcı ve avcı çalıştırmak lazım sanırım en başta. Sadece avcı yetmiyor.

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Harvey, 26.04.2024 21:49 tarihinde dedi ki:

çoğalıyorlar mı ? bırakmanın yararı ne?

tooltipte hayvan sayısının altına indiğinde avlamayı durdurur yazıyor. bırakacağız ki çoğalsınlar. bu mekaniği yapmadılarsa ayarı koymazlardı diye düşünüyorum. tarlayı nadasa bırakmazsak verim azalır gibi ki etkisi var gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

haleluya, 26.04.2024 21:57 tarihinde dedi ki:

tooltipte hayvan sayısının altına indiğinde avlamayı durdurur yazıyor. bırakacağız ki çoğalsınlar. bu mekaniği yapmadılarsa ayarı koymazlardı diye düşünüyorum. tarlayı nadasa bırakmazsak verim azalır gibi ki etkisi var gibi.

ben default 10'da bıraktım, 20 kaynak var zaten, 10'a geldi, durdu. bi süre sonra baktım tekrar 20'ye çıktı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...