Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 (düzenlendi) steamde odeme kisminda lag var edit: gamepass 'de cikiyor simdi, ms store'a yonlendiriyor, free trial olan, 11.6gb Nisan 26, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 alak mi ki lan hıı?? GP var, 15 gün denerim sonra alırım sanırım indirim bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Konsola gözükmüyor. Halbuki cikmadan önce konsola da çıkacak diyordu. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 geldi gamepass'e yapıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 10 kere bastan baslamamak icin: oyunun basinda kaynaklar sinirli oldugu icin hemen ev yaparak baslamayin, evsiz dayaniyor adamlar bir sure, yere konmus erzaklari yagmur gelmeden depoya tasimak en onemli sey. granary storehouse sonra logging camp. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 (düzenlendi) abi ya bi video vardı, evlerin arka bahçelerini şu kadar yapın ortak kullansınlar orada tarım oluyor falan diye, onu anlatsana bi madem girdin oyuna sen? sana zahmet... bi de south-west harita gelene kadar restart yapın diyen bir video vardı, o da önemliymiş kaynaklar açısından. Nisan 26, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Evlerin arka bahçesini uzun yapınca orada kendileri ufak tarimsal faaliyet yapıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 ev atölyeleri de kuruyorlar, geçen sayfada video işte gösteriyor gerekli büyüklüğü. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 haritayi cok kurcalamadim ben en kosede bir yerde baslatti ordan devam ettim, tarim vs verimli yesil heryer. tarla rotation yaparken 2 sebze 1 fallow ideal, ama birden cok tarla varken hepsi ayni olmasin, misal 3 tarla varsa: 1- wheat wheat fallow 2- wheat fallow wheat 3- fallow wheat wheat Birde bu dev. pointler sinirli, bolge basina 6 puan galiba, hangi endustriye abanilacaksa ona verilmeli her bolge icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 olum daha dakka 1den min max kasmayın, keyfini çıkarın ya fail edin gerekirse sdfg hemen kaç cm yapmalı evleri falan hesap kitap başlamış ahahah 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 fena değil güzel gidiyor, bayağı organik böyle imar alanlarını ayarlama hissi filan hoşuma gitti. bir kişi nelere kadir dedim helal olsun. unreal engine sayesinde herhalde adam yapması gereken kısımlara odaklanabilmiş tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 (düzenlendi) Açlıktan ölüyor herkes tarla 206 gün diyor cropa ben neyi yanlış yapıyorum ya hayvan avlıyorlar o da yetmiyor Nisan 26, 2024 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 kıs gelince ufak binalar baya gorunmez oluyor beyazdan onun disinda bir problem gormedim, simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 (düzenlendi) GokTuRK, 26.04.2024 21:10 tarihinde dedi ki: Açlıktan ölüyor herkes tarla 206 gün diyor cropa ben neyi yanlış yapıyorum ya hayvan avlıyorlar o da yetmiyor Ormanda toplayıcı ve avcı çalıştırmak lazım sanırım en başta. Sadece avcı yetmiyor. Nisan 26, 2024 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 avcı yaptım da avlanacak hayvan bitti. topladığımız meyveler ve yaptığımız ekmek yetmemeye başladı ne yapmak lazım ki başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Harvey, 26.04.2024 21:37 tarihinde dedi ki: avcı yaptım da avlanacak hayvan bitti. topladığımız meyveler ve yaptığımız ekmek yetmemeye başladı ne yapmak lazım ki başka ? avcı binasında belirli sayıda hayvanı avlamadan bırakabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 rich kaynakların bitmemesi için deep mining lazımmış bu arada bilginiz olsun. her köyde ona puan harcamak gerekecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 haleluya, 26.04.2024 21:48 tarihinde dedi ki: avcı binasında belirli sayıda hayvanı avlamadan bırakabiliyorsun. çoğalıyorlar mı ? bırakmanın yararı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 soylarını kurutmuşun abi sen geyiklerin, GREENPİSÇİLER GÖREVEEE!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Harvey, 26.04.2024 21:49 tarihinde dedi ki: çoğalıyorlar mı ? bırakmanın yararı ne? tooltipte hayvan sayısının altına indiğinde avlamayı durdurur yazıyor. bırakacağız ki çoğalsınlar. bu mekaniği yapmadılarsa ayarı koymazlardı diye düşünüyorum. tarlayı nadasa bırakmazsak verim azalır gibi ki etkisi var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 (düzenlendi) av hayvanlari sayisi 5 altina inerse cogalmiyor galiba, arada bir goc ediyorlar baska yere birde sanirim birde bu tavuk ve keci icin evleri oyle uzun cubuk kraker gibi yapmaya gerek yok, minimum size yetiyor. Nisan 26, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 haleluya, 26.04.2024 21:57 tarihinde dedi ki: tooltipte hayvan sayısının altına indiğinde avlamayı durdurur yazıyor. bırakacağız ki çoğalsınlar. bu mekaniği yapmadılarsa ayarı koymazlardı diye düşünüyorum. tarlayı nadasa bırakmazsak verim azalır gibi ki etkisi var gibi. ben default 10'da bıraktım, 20 kaynak var zaten, 10'a geldi, durdu. bi süre sonra baktım tekrar 20'ye çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 ekstra öküz nasıl alıcaz onu çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 biriktirdiğin başlığı öküze saklıycan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 hitching post diye bir bina var extra okuz icin, ahir oluyor upgrade ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar