Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

steamde odeme kisminda  lag var 🤣

edit: gamepass 'de cikiyor simdi, ms store'a yonlendiriyor,

free trial olan, 11.6gb

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

10 kere bastan baslamamak icin:

oyunun basinda kaynaklar sinirli oldugu icin hemen ev yaparak baslamayin, evsiz dayaniyor adamlar bir sure, yere konmus erzaklari  yagmur gelmeden depoya tasimak en onemli sey.

granary
storehouse

sonra logging camp.

• Like 1

abi ya bi video vardı, evlerin arka bahçelerini şu kadar yapın ortak kullansınlar orada tarım oluyor falan diye, onu anlatsana bi madem girdin oyuna sen? sana zahmet...

bi de south-west harita gelene kadar restart yapın diyen bir video vardı, o da önemliymiş kaynaklar açısından.

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

haritayi cok kurcalamadim ben en kosede bir yerde baslatti ordan devam ettim, tarim vs verimli yesil heryer.

tarla rotation yaparken 2 sebze 1 fallow ideal, ama birden cok tarla varken hepsi ayni olmasin, misal 3 tarla varsa:

1- wheat wheat fallow

2- wheat fallow wheat

3- fallow wheat wheat

Birde bu dev. pointler sinirli, bolge basina 6 puan galiba, hangi endustriye abanilacaksa ona verilmeli her bolge icin.

Mesaj tarihi:

fena değil güzel gidiyor, bayağı organik böyle imar alanlarını ayarlama hissi filan hoşuma gitti. bir kişi nelere kadir dedim helal olsun. unreal engine sayesinde herhalde adam yapması gereken kısımlara odaklanabilmiş tahminimce.

Açlıktan ölüyor herkes tarla 206 gün diyor cropa ben neyi yanlış yapıyorum ya hayvan avlıyorlar o da yetmiyor

GokTuRK tarafından düzenlendi
GokTuRK, 26.04.2024 21:10 tarihinde dedi ki:

Açlıktan ölüyor herkes tarla 206 gün diyor cropa ben neyi yanlış yapıyorum ya hayvan avlıyorlar o da yetmiyor

Ormanda toplayıcı ve avcı çalıştırmak lazım sanırım en başta. Sadece avcı yetmiyor.

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Harvey, 26.04.2024 21:37 tarihinde dedi ki:

avcı yaptım da avlanacak hayvan bitti. topladığımız meyveler ve yaptığımız ekmek yetmemeye başladı ne yapmak lazım ki başka ?

avcı binasında belirli sayıda hayvanı avlamadan bırakabiliyorsun.

Mesaj tarihi:
haleluya, 26.04.2024 21:48 tarihinde dedi ki:

avcı binasında belirli sayıda hayvanı avlamadan bırakabiliyorsun.

çoğalıyorlar mı ? bırakmanın yararı ne?

Mesaj tarihi:
Harvey, 26.04.2024 21:49 tarihinde dedi ki:

çoğalıyorlar mı ? bırakmanın yararı ne?

tooltipte hayvan sayısının altına indiğinde avlamayı durdurur yazıyor. bırakacağız ki çoğalsınlar. bu mekaniği yapmadılarsa ayarı koymazlardı diye düşünüyorum. tarlayı nadasa bırakmazsak verim azalır gibi ki etkisi var gibi.

av hayvanlari sayisi 5 altina inerse cogalmiyor galiba, arada bir goc ediyorlar baska yere birde sanirim

birde bu tavuk ve keci icin evleri oyle uzun cubuk kraker gibi yapmaya gerek yok, minimum size yetiyor.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
haleluya, 26.04.2024 21:57 tarihinde dedi ki:

tooltipte hayvan sayısının altına indiğinde avlamayı durdurur yazıyor. bırakacağız ki çoğalsınlar. bu mekaniği yapmadılarsa ayarı koymazlardı diye düşünüyorum. tarlayı nadasa bırakmazsak verim azalır gibi ki etkisi var gibi.

ben default 10'da bıraktım, 20 kaynak var zaten, 10'a geldi, durdu. bi süre sonra baktım tekrar 20'ye çıktı.

• Yeni Oluştur...