GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 (düzenlendi) Evet TLOU2 de narrative berbattı. O konudaki eleştirileri sadece transfobi vs olarak dışlamaya çalışmaları da çok saçmaydı. EVet biraz fazla abartı tepkiler oldu ama oyunun narrative i çok kötüydü. Olmamış bir oyunu da olmuş gibi savunmaya çalışarak eleştiren herkesi fobik sepetine atmaları çok çirkindi. benim için 2. oyun yok zaten TLOU ilk oyundan ibaret. Keşke hiç yapmasalarmış ikinci oyunu da bakalım dizi de nasıl olacak. Ocak 30, 2023 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 noldu ya kimse cildirmamis hala son bolume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Çünkü biz Paticik Camiası olarak homofiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 (düzenlendi) beğenmedim Spoiler nick offerman'ı bir bölümde kullanıp onda da kastırılmış romantizmin dibine vurdurmuşlar. ne izledik bilmiyorum da post apo olmadığı kesindi. daha çok oyuncular için bir bölüm olmuş dicem zira bill'in hikayesini görüyoruz ama oyundaki gibi bir etkileşime girmediğimizden izleyici için de pek bir anlam ifade etmiyor bence. bir daha görüp duymayacakları bir karakter için filler bölüm oluyor en fazla. oyunda tuzaklarla dolu kasabada bill'i bulup sonra birlikte aksiyonlara giriyorduk. hatta onun tuzaklarından birine yakalanınca gelip kurtarıyordu ilk baş. En son da Frank'in öldüğünü söyleyip bizi araç ile uğurluyordu. onunla böyle bir ilişkileri olduğunu hatırlamıyorum ama muhtemelen sağda solda notlarda falan detayları vardır oyunda. bu bölüm o karakterin hikayesine ışık tutuyor ama burada da bu sefer devamı değiştiği için bilemedim böyle biraz anlamsız kalmış. bi mazilerine tanık olamadan 2-3 bakışmaları ve birbirlerine duydukları uzaktan saygı uğruna mı izledi yani dizidekiler. romantizmden biraz ayırıp da joel ve bill ilişkisini pekiştiren bişeyler koysaymışlar, bana borçlusun falan diyip duruyordu joel oyunda. velhasıl oyunda çok daha iyiydi bu bölüm Ocak 30, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 yaşamaya değer mi survive ediyorsak ne için ediyoruz gibi sorular var işte, gereksiz olduğunu düşünmüyorum bölümün. max richteri dayayınca zaten indian street food izlesek yine ağlarız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 3 Spoiler razz’ın dediği gibi olabilirmiş, aslına sadık kalınmacıyım malum. offerman’ın zomboid oynaması beni yeterince eğlendirdi, en iyi kısımlardı. ellie screentime da düşüktü. bundan iyisi şam’da kayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 ııyy gıllı gıllı herifler tööbe tööbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 3. bölüm ağzıma sıçtı içimden geçti afedersiniz iki saattir bi ağlamaklı geziyorum sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Spoiler Koca ron swanson'ın düştüğü hallere bak, anarchist dedik doomsday prepper dedik, adam gibi adam derken sword fight'a döndü bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 çok güzel bölümdü bence de ep 3. Bill'in bu versiyonu oyundakinden daha hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Ben oyunu oynamadim. Dizi olarak gayet iyi ama uuuuuuu best series ever gibi bir his yaratmadi. Belki zamanla o hissi yaratabilir. Bolum sureleri arasinda epey fark var, duragan hikayeler anlatirken (or. 3. bolum) insanin ister istemez dikkati dagiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 oyunu oynamadim. 3. bolum cok iyi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 bir bütün bölüm böyle olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 ahah emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 (düzenlendi) ahah 10/10 would watch hatta yoshi'nin kendini keşfettiği ayrı bir spin-off da gider bunun ardından Şubat 5, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 oyunun PCye çıkışı 1 ay ertelenmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 SNL videosu cok iyi, ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Sparkcaster, 30.01.2023 08:02 tarihinde dedi ki: noldu ya kimse cildirmamis hala son bolume Ben seyrederken uyuya kaldim. Ertesi gun hanim bu bolumu cocuga seyrettirmiyorsun, direk bir sonraki bolume ziplayin komutu verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 çocuğa gory dizi niye izletiyorsunuz ki zaten. parça ceset görse sorun yok sakal sakala öpüşme görünce mi var sdf. o lale kafalı infektıdlar daha beter kabus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 4. bolumde iyiydi, 5. bolum Cuma gunu cikacak Pazar yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Online nereden izleyebilirim? Eskiden birkac yer vardi ama netflix falan unutturdu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 blu tv, başka birşey yazmamız yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Blutv iyiymis, tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 arkadaş bana mı saçma gelmeye başladı yoksa iyi mi gidiyo çözemedim. 4. bölüm 5. bölüm bu kadar sıkıcı hadi iyi başlıyoruz deyip sonu boq gibi bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar