Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 (düzenlendi) 3 dakika önce, goldbären dedi ki: zombi belki de, "apokaliptikin en iyisi" demek anca yıldız vatandaşı arkadaşımıza yakışır sdf. spesifik olarak o sahne bazında konuşuyorum jelibon arkadaşım SİNİRLENDİRME BENİ 12 dakika önce, Xenocide dedi ki: şu sahne gibisini hiçbir "zombi"yi geçtim, post apoc. filmi yapamadı daha. bak ne demişim Ocak 18, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 abi güzel sahne zombi için evet ama yani APOKALİP FİLMİ HİÇ Mİ İZLEMEDİN YA SİNİRLENSEN KAÇ YAZAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 ÇIKAR GÖSTER LAN BU SAHNE KADAR ETKİLİ GÜZEL APOKALPİPTİK SAHNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 dizinin topiği derail etmeyelim ben özelden eğiticem seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 o sahnenin tüm olayı In the House, in a Heartbeat'den geliyo ya. world war z'de kudüs'te askerin kolunu kesip uçağa binmeleri sonra uçakta sızıntı olması falan oralar daha başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 (düzenlendi) A Father’s Love – Building The Last of Us Episode 1 Naughty Dog behind the scenes video yayınlamış oyunu uyarlama üzerine Ocak 18, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 8 saat önce, razzRaziel dedi ki: o sahnenin tüm olayı In the House, in a Heartbeat'den geliyo ya. world war z'de kudüs'te askerin kolunu kesip uçağa binmeleri sonra uçakta sızıntı olması falan oralar daha başarılı bence. ben de wwznin genel olarak underrated olduğunu düşünüyorum ya. anca train to busan beğeniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 evet ya çok güzel fikirler vardı onda kitaptan kaynaklı. her ülkenin farklı davranması çok güzel bir detaydı mesela, diğer bütün filmler herkesi ve olanları bir tutarken bu direkt derinlik katıyordu. covid'de gördük işte salgın olunca herkes kendi bildiğini okudu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Guzel basladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 f*cking fabulous bir bolum daha: Spoiler ilk bolumde tvde bahsi gecen olaylari gostermeleri iyi olmus basta, bunlar oyunda bilinmese de lore ile uyumlu tahmin edici tamamlayici extra icerik, zaten oyuna koyamadigimiz bazi seyleri koyacagiz demislerdi, enfekte un/tahil seyini de kesinlestiriyor direk. ayrica 2. bolum sonrasi izlemek icin gene: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 (düzenlendi) Eydifilmcehennemiizlellelel com gibi bir yerden izledim ben geçen bölümü görüntü de mükemmeldi. Blutv kasmaya gerek yok değil mi? Hepsiburada 10tlye veriyor galiba da bin tane üyelik var böyle bıktım ya Ocak 23, 2023 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Dizi istediğim her şeyi üstüne katarak bana geri veriyor, hbodan Allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Spoiler bastaki endonezya kısmı çok tırttı yalnız. o ne lan kadın random bi restoranda yiyor, endonezya'nın patronu gelip buluyor sonra örneğe götürüyor. başbaşa oturup çay eşliğinde herşeyi kadına anlatıyor. 220m nüfuslu ülkenin patronu başka hiç bir çözümü olmadığı için sadece bu kadına soruyor napak ne edek diye. tüm hayatını mantar araştırmaya adayan mantar profesörü de bilim insanlığını konuşturarak şehri bombalayın diyor sdf. ben bi araştırayım yok, oha nasıl bi mantarmış yok. bomb. beni de yolda aileme bırakıver hacı sdf. tess sahnesini güzel değiştirmişler. oyunda dandik bi şekilde laps diye askerler dalıyodu, hem kestirme yapmışlar, hem de çok daha dramatik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Spoiler fon müziğininde piyano duymaya başlayıp sonra sesin kaynağının bu çıkması çok iyiydi. sahneler de çok iyi. bi de şu mekandan çıkarken joel kapıyı açtığında clicker gibi gıcırdıyodu çok keyifli detaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Çok iyiydi 2. bölüm de. Bayağı kaliteli, başarılı dizi olmuş. Ekside bile bok atacak yer bulamamışlar “zombi görmüyorsa neden saklanüyörler” falan yazmışlar salak salak. Dizideki her detay çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Spoiler Mantarin uzak mesafeye ping atip adam toplamasi aşırı iyi düşünülmüş, her değişiklik böyle olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 iyiydi, prodüksiyon başarılı. ama kız hala ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 mormontu ben de beğenemiyorum. olmamış, diziye gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Oyunu oynamadığımdan mı bilmiyorum ama ben kızı baya sevdim ya, agresif ergen tavırlar güzel yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 10 saat önce, razzRaziel dedi ki: zonbi pepe güzel çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Oyundan guzel yapcaklar heralde bazi yerleri, sondaki sekans oyuna gore guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Kiz bir kere rahatsiz etmedi beni henuz. Bilmiyorum insanlari cirkin olmasi neden rahatsiz ediyor. Yani biraz bulmussunuz ...sini ariyorsunuz diye dusunuyorum artik. Diziyi guzel yapsinlar, senaryo, cekimler, oyunculuklar fln iyi ve tutarli olsun da, gerisini yerler ya. Zaman carkini izledi bu gozler gecen sene, favori kitap serimin mahvedilisini izledim. Keske Rand'in fln cirkin olmasi olsaydi derdi dizinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 o nasil bi deyim secimi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 (düzenlendi) Kiz cirkinmis diye izlemeye basladim ama batmadi bana da. Gereksiz bir tepki vermis internet. zamaninda oyunu 12 yasinda oynayip kiza asik olmus simdi 25 lerindeki insanlar herhalde bu sacmaliga sebep olanlar. Ocak 25, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar