Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 2 saat önce, Sam dedi ki: yok zaten çoktan "pedo troller güzel bulmadıkları için bombaladı ama hepsi haksızlar" yazıları dökülmüş geçen hafta, google'da zart diye çıkıyor. kız da "iyi aktörüm ondan rolü aldım" demiş. Pedo ve Pedro çok kafa karistiricak burada anlaşıldı Kizi ben de beğenmedim, discount Ellie olmuş resmen. Bir de ana karakter ya, oyunculuğuna diyecek bişey yok ama son sahnedeki fırtınalı havada bile canavar gibi duruyor kız. Bunların dışında kafama takılan oyunda mantar havadaki spordan da bulasiyordu , maske takmak zorunda kaliyorduk belli kapalı alanlarda. Şu an sadece ısırık ile bulaşıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 (düzenlendi) spore yok onun yerine tendril var, spore yapsak canli insan kalmayacagini farkedip boyle yaptik dedilerdi Ocak 17, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 (düzenlendi) 8 saat önce, GokTuRK dedi ki: tatlılığıyla minnak sinirli kedi yavrusu olmasından dolayı evet doğru tespit, tıslayan ve arada bir iyi çırmaklayan kedi yavrusu gibiydi ellie ilk oyunda. şerbetli tatlı gibi biraz fazla abartılıydı ama yaptığı uyuzlukları ve kötü ağzını tamamen bu özelliği absorbe ediyordu. 6 saat önce, goldbären dedi ki: aytek bu da doğru tespit sdf Ocak 17, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 razz şu dediğini anlatamadım bir türlü discord'da bir saattir, pedo deyip durdular. "siz 14 yaşında güzel kız mı oynasın istiyorsunuz?" "leon'u seviyor musunuz?" hakim kafa bu kafayken holivud diklemesine batmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 annemle seyrettim ilk bölümü. Ne çirkin kız bulmuşlar dedi direk sdf Tipini bilmem de acting olarak başarılı bence ama, olmuş bence ellie. Bi beğenmediğim sahne sonda ki gereksiz flashbackti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 (düzenlendi) birde ilk bolumde, Spoiler bastaki prelude kisminda 3 kere virusu atlatiyorlar benim anladigim krep, kek ve kurabiye yemeyerek, un/tahil veya maya'dan bulasiyor insanlara sanirim fungus direk, joel'in kizi mefta olmasa cantasindaki kurabiyeleri yiyip gene kapacaklardi her turlu. Ocak 17, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Spoiler fırında 200 dereceden çıkan şeyden nasıl virus bulaşıyor la sdf. evet dizide değişip upgrade olan şeyler var. şöyle bişey de yoktu mesela. oyun herşey olup bittikten sonra yeni dünyada joel ve ellie'nin ilişkisine odaklanıyordu. diziyi yaparken es geçtikleri şeyleri falan düzeltelim demiş olabilirler. yani esasen oynarken o kısmını pek düşünmüyordun da bugün bir dizi olarak izleyecek olanlar için boşlukları doldurmaları güzel. joel da daha güzel işleniyor burada, o hapları içip kafayı vurduğu sahne nasıl bir hayat yaşadığını güzel yansıtıyor. hayatında güzel olan bir şey yok. tamamen lağım fareleri gibi hayatta kalmaya çalışan canlılara dönüşmüşler. ve yine gram insanlığı kalmamış çocuğun cesedini yakarkenki tepkisizliği falan. @Sam işte tam bu noktada ellie joel'un bataklıkta avcuna konan kelebek oluyor. sana öyle diyenler fesatmış ya, ya da seni kızdırmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Walking Dead'e 6 bölüm dayanabilmiştim. Bunun oyununu oynamadım hiç. Dümdüz daldım diziye. Mantarlı zombi mi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 oyunu 3 martta çıkıyormuş, dizi de biraz bölüm biriksin öyle izliyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 1 saat önce, Aket-Atum dedi ki: Walking Dead'e 6 bölüm dayanabilmiştim. Bunun oyununu oynamadım hiç. Dümdüz daldım diziye. Mantarlı zombi mi olay? Orjinal bı konusu var diyen yok zaten, walking dead veya 24 hours later'dan daha iyi denemez. Bu kadar hype olmasının sebebi çok çok iyi bir oyun olması, ve bunu hbo'nun uyarlaması. fanbase olmasa IMDb puani 9.5 yerine 8 kusur olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 çok hızlı zombi olayı beni acayip geriyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 chad hızlı zombi > virgin yavaş zonpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 just in time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Zamanlama manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 This is the way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 ahah çok iyi memeler, adam çocukları sağdan sola götüren olarak typecastlenmeye başlayacak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 15 saat önce, Laorx dedi ki: walking dead veya 24 hours later'dan daha iyi denemez Boyle bir film yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 28 Gün Sonra.. https://www.imdb.com/title/tt0289043/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 bi de 28 haftası var, ama saati yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 28days çok iyi film değil miydi ya böyle walking deadle falan kıyas tutmayacak kadar iyi? Yoksa nostalji gözlükleriyle mi bakıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 (düzenlendi) açık ara en iyisi bence. şu sahne gibisini hiçbir "zombi"yi geçtim, post apoc. filmi yapamadı daha. Ocak 18, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 zırva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 28 days klasik zaten hızlı zombi konseptini getirip türü bu binyıla taşıyan ve yeniden popülerleştiren ama bence 28 weeks’in de günahı yendi, xeno’nun koyduğu sahne bence de yapılmış en iyi zombi sahnesi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 zombi belki de, "apokaliptikin en iyisi" demek anca yıldız vatandaşı arkadaşımıza yakışır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar