Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robocop: Rogue City


Sam

Öne çıkan mesajlar

https://store.steampowered.com/app/1681430/RoboCop_Rogue_City/

https://teyon.com/games/robocop-rogue-city/

geliştirici teyon, çıkış tarihi haziran 2023. robocop zaten shooter için çok müsait konsept, iyi olabilir gibi görünüyor. 80'lerin kült sci-fi action'larının birer birer düzgün oyunlarının yapıldığını görmek çok sevindirici. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu isler biraz vizyon biraz da butce. bunlarin butcesi olmadigi asikar. peki vizyonlari ne alemde? robocop'un kuvveti sadece 600 kiloluk bir robot polisin otomatik tabancayla aksiyona girmesi ve distopik bir detroit degil. sanat tasarimiyla, karakterleriyle, anlatimiyla bir verhoeven filmi. cocuklara izletilmemesi gerekilen siddet sahneleri cocuklugumuzu sekilldendirdi. nostaljisinin ve aksiyonunun hakkini vermesi karni doyurur ama akli doyurmaz. mesela alien isolation tereddute mahal birakmadan hayranin her turlusune dokundu. umarim bu oyun da oyle olur.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arabaya binince süspansiyonlar ciddi alçalıyordu diye aklımda kalmış, o kadar üstündeki 80'ler metalurjisi ile metali düşününce 600kg doğru mu bilmiyorum (google'dan basit bir arama bana da birşey çıkarmadı) ama şaşırtmaz beni.

verheoven dileklerine katılıyorum, bakalım detaylar ortaya daha netleşince ne göreceğiz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

ahah çok iyi ya ocp ile robocop'un kill count için yarışması. şöyle bir oyun lazımdı cover mover olmayan, mamut gibi gidilen. uzundur salt shooter oynayasım gelmemişti rpg shooter'lar hariç, bu istisna olacak gibi. eski filmlerin oyunlarını yapmaya devam ederler umarım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...