Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robocop: Rogue City

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

90 larda bu Robocop ın bir oyunu vardı ilk 3d oyunlardan biri olabilir ne kasmıştım onu günlerce yav.

Şehir falan güzele benziyor biraz orjinal soundtrackten duysaydık keşke

lovecraft0Z tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bu teyon son terminator oyununu yapan degil mi, onun kadar ozenirlerse guzel bi sey cikar. Oyun t1 ve t2den sonra terminatorle alakali zevk aldigim tek yapimdi

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bu isler biraz vizyon biraz da butce. bunlarin butcesi olmadigi asikar. peki vizyonlari ne alemde? robocop'un kuvveti sadece 600 kiloluk bir robot polisin otomatik tabancayla aksiyona girmesi ve distopik bir detroit degil. sanat tasarimiyla, karakterleriyle, anlatimiyla bir verhoeven filmi. cocuklara izletilmemesi gerekilen siddet sahneleri cocuklugumuzu sekilldendirdi. nostaljisinin ve aksiyonunun hakkini vermesi karni doyurur ama akli doyurmaz. mesela alien isolation tereddute mahal birakmadan hayranin her turlusune dokundu. umarim bu oyun da oyle olur.

Mesaj tarihi:

arabaya binince süspansiyonlar ciddi alçalıyordu diye aklımda kalmış, o kadar üstündeki 80'ler metalurjisi ile metali düşününce 600kg doğru mu bilmiyorum (google'dan basit bir arama bana da birşey çıkarmadı) ama şaşırtmaz beni.

verheoven dileklerine katılıyorum, bakalım detaylar ortaya daha netleşince ne göreceğiz.

• 1 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

ahah çok iyi ya ocp ile robocop'un kill count için yarışması. şöyle bir oyun lazımdı cover mover olmayan, mamut gibi gidilen. uzundur salt shooter oynayasım gelmemişti rpg shooter'lar hariç, bu istisna olacak gibi. eski filmlerin oyunlarını yapmaya devam ederler umarım.

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

ben demoyu beğendim ya, lite rpg gibi olmuş hafif dialog, skill'ler vs. sadece biraz fazla çerçöp toplama var delil diye etraftan xp için. çok pahalı ama wishlist'imde tutacağım.

Mesaj tarihi:

valla benim düşündüğümü anlatmış tam. keşke fiyat patlaması dönemine denk gelmeseydi. game pass'e eklenir mi bilmiyorum ama güzel olur.

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...