Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 https://store.steampowered.com/app/1681430/RoboCop_Rogue_City/ https://teyon.com/games/robocop-rogue-city/ geliştirici teyon, çıkış tarihi haziran 2023. robocop zaten shooter için çok müsait konsept, iyi olabilir gibi görünüyor. 80'lerin kült sci-fi action'larının birer birer düzgün oyunlarının yapıldığını görmek çok sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 (düzenlendi) 90 larda bu Robocop ın bir oyunu vardı ilk 3d oyunlardan biri olabilir ne kasmıştım onu günlerce yav. Şehir falan güzele benziyor biraz orjinal soundtrackten duysaydık keşke Temmuz 14, 2022 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 (düzenlendi) Bu teyon son terminator oyununu yapan degil mi, onun kadar ozenirlerse guzel bi sey cikar. Oyun t1 ve t2den sonra terminatorle alakali zevk aldigim tek yapimdi Temmuz 14, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 (düzenlendi) hmm Terminator: Resistance i yapanlarmis bunlar zaten, o zaman iyi olabilir. hatta birde cyborg oyunu yapsinlar: https://en.wikipedia.org/wiki/Cyborg_(film) Temmuz 14, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 bu isler biraz vizyon biraz da butce. bunlarin butcesi olmadigi asikar. peki vizyonlari ne alemde? robocop'un kuvveti sadece 600 kiloluk bir robot polisin otomatik tabancayla aksiyona girmesi ve distopik bir detroit degil. sanat tasarimiyla, karakterleriyle, anlatimiyla bir verhoeven filmi. cocuklara izletilmemesi gerekilen siddet sahneleri cocuklugumuzu sekilldendirdi. nostaljisinin ve aksiyonunun hakkini vermesi karni doyurur ama akli doyurmaz. mesela alien isolation tereddute mahal birakmadan hayranin her turlusune dokundu. umarim bu oyun da oyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 600 kilo nereden çıktı? Öyle ağır olması gibi bir olayı mı vardı, google'ladım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 arabaya binince süspansiyonlar ciddi alçalıyordu diye aklımda kalmış, o kadar üstündeki 80'ler metalurjisi ile metali düşününce 600kg doğru mu bilmiyorum (google'dan basit bir arama bana da birşey çıkarmadı) ama şaşırtmaz beni. verheoven dileklerine katılıyorum, bakalım detaylar ortaya daha netleşince ne göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 google Height: 6' Weight: 300 lbs. dedi bana ama official bisi bulamadim wikisinde oyle mi degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 bi de dredd yapsınlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 30 yıl beklemek gerekti bu oyunlar için ama nihayet. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 iyi de niye beyaz robocop'a zenci dudağı vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Memur maaşı yetmediği için mesai sonrası part time seks robotu olarak çalışıyormuş 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 belki murphynin icinde bastirdigi estetik fetisi vardi yillardir, bilemeyiz, robot olduktan sonra yuzeye cikmis olabilir ondan sonra yaptirmistir dudaklarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Saeros, 23.08.2023 12:39 tarihinde dedi ki: iyi de niye beyaz robocop'a zenci dudağı vermişler non-racial robocop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Saeros, 23.08.2023 11:39 tarihinde dedi ki: iyi de niye beyaz robocop'a zenci dudağı vermişler Bu yüzden 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 2much çekirdek çitletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 hiç sarmadı beni oynanış videosu, filmleri daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 ahah çok iyi ya ocp ile robocop'un kill count için yarışması. şöyle bir oyun lazımdı cover mover olmayan, mamut gibi gidilen. uzundur salt shooter oynayasım gelmemişti rpg shooter'lar hariç, bu istisna olacak gibi. eski filmlerin oyunlarını yapmaya devam ederler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 robocop dediler virtua cop cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2023 bunun demosu cikmis, 885 tl vermeyecegimize gore bari demosunu oynayin 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2023 ben demoyu beğendim ya, lite rpg gibi olmuş hafif dialog, skill'ler vs. sadece biraz fazla çerçöp toplama var delil diye etraftan xp için. çok pahalı ama wishlist'imde tutacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 valla benim düşündüğümü anlatmış tam. keşke fiyat patlaması dönemine denk gelmeseydi. game pass'e eklenir mi bilmiyorum ama güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 beklentilerimin ustunde cikti. robocop hissiyati, atmosferi, oynanisi cok iyi. dusunmeden aldim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar