Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

@FuCKiR kardeş curse devam ediyor. Yapma renklileri güldürüyorsun kendimize 😥

Bu arada resmi sayfa saçmalamış gerçekten. Önce puan kaybetme, maçları kazan ondan sonra salça ol, bu şekilde kimseye ciddiye almaz. Ancak milleti güldürürüz.. meh

Özet izledim de Sivas zemin çok kötüydü. Klasik ŞG bug gölü yedik taçtan ortada maçtı, gölü atan kazanacaktı nitekim de öyle oldu. Yine de ikincilik şansımız devam ediyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Llama, 26.02.2023 22:06 tarihinde dedi ki:

hayır birde açıklama yaparken 44 bin şehit varken demiş

bu kadar kolay mı ya şehit olmak bu kadar ölü kutsamak

Valla ben artık akıl erdiremiyorum, söyleyecek bir şey de bulamıyorum, kızmıyorum da. Profil bu yani adamların, vasatlar, hatta vasat altı. Bunlara ülkeyi yönetsinler diye ehliyet veren halka sevgilerimi iletiyorum ara sıra, tepedekiler bunların yansıması. Halkından siyasetçisine kadar "Eski Türkiye" dediklerinin E'si olamazlar.

Sosyal ağlarda paylaş

ya Marqo, ismail kartalı fenere 2. gelişinde bende ti ye aldım ama adamın puan ortalamasına bakınca harika tercih duruyordu ki şaşırtmadı da. 

İstersen fb deki puan ortalamasına bak reyizin, demek ki var bi keramet bu adamda. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben İsmail için kapatılmanı istemedim olm, siyaset bilmem ne demişsin onun için dedim haha. Ayrıca ben Şenol gidene kadar bana Beşiktaş yok demiştim ama şu deprem sürecinde önüme düşen haberlerden gördüm ki ANÇ gidene kadar bana Beşiktaş yok. İsterseniz Mehmet Bahçeli'yi getirin takımın başına, umursamam. O s...evgili başkanın acil olarak Şenol'la beraber gitmesi lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

şu şartlar altında en doğru aday Şenol idi. Valerien falan romantizme gerek yok, orta sıra takımı değiliz, 30 senedir şampiyonluk görmemiş takım da değiliz. Kadro yine geçen seneki gibi hatalı kuruldu, çöpler toplandı, hızlı aksiyon alınamadı. Sonuç bu.

ANÇ ve avanelerinin acilen gitmesi gerekiyor. ŞG kalır kalmaz, teknik kadro vs planlamalar sonraki süreç. Sadece futbol değil, basket küme düşüyor, hiçbir branşta yok. Futbolda U17'nin gol kralı bile bırakıp Eyüpspor'a bonservisi ile gidiyorsa bu kulübü çoktan çökertmeye başlamışlar.

Sosyal ağlarda paylaş

sartlar altinda dogru aday diyebilmek icin adaylarin olmasi lazim. valerien ismael isini iyi yapamasindan once senol gunes gelsin diye kovuldu. niteliksiz spor basini bastan beri bunun yolunu yapiyordu. 

dogru teknik direktorun senol gunes oldugu bir gerceklikte dogru baskan da ahmet nur cebi. birini kabullenip oburunu reddetme tutarli degil.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...