kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Manchester United have scheduled a new round of talks for Wout Weghorst deal. Besiktas insist they have to agree on compensation as they’re looking for replacement. https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1612751390853447682?s=20&t=-pMT7e17ocL3zjQBKWG_Ig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 transfer için manchester united'ı bekletmek... bu büyüklük şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Şimdi , manu daki ronaldi al nasr a gitti al nasrdaki abu beşiktaşa geldi beşiktaştaki WW manuya gitti bu durumda ronalda seneye nasrdan beşiktaşa gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Abuş takımı şampiyonluğa giderken bir sene daha kalmamak için ayağı uf olan forvet değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 evet, ne günlere kaldık. Şu yalanır yutulur şey değil, adam kontratı uzamasın diye takımı sattı, son haftalarda puan kayıpları ile zar zor şampiyon olduk ve yine geri alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 ben yönetimin salaklıklarını futbolculara bağlamıyorum. Koca Beşiktaş ne futbolcuya ne menajere söz geçiriyor, aptal aptal kontratlar yapılıyor. Rıdvan ve Emirhan'a da kızmadım. Evet, o sezon aboubakar'a kızıyordum ancak yönetimin yediği bokları gördükçe adamda suç bulmadım. Kendi başına böyle bir şeye girmemiştir elbet, yönetim de mallığını örtmek için böyle işlere girdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Herkes hata yapar ya, ilk taşı attıracak değiliz. Abu korkusundan tüm gs fb yorumcuları tv lerde aynı durumdalar, reis gelirse ne icardi kalır ne valencia herkes biliyor bunu. Türkiyede daha ne acaip durumlar oluyor, kulubüne haciz davası açan adam başkan oluyor ülkede. Bunlara takılmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 kaldı ki abuş 1 milyona oynuyordu, çok iyi performansı varken yönetim iyileştirme yapmadı adama resmen git dediler. Sergen 2 ay kulübü bekletti yönetimin mallığından. Yönetim kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 1milyona oynuyordu çünkü adamı sakatlık riski var diye kimse almak istememişti yine biz aldık. 1-2 maç daha oynasa 1 sene otomatik sözleşmesi uzuyordu, onun yerine bizi satıp bedavadan gitmeyi tercih etti. Attığı kazık ufak mufak değil yani. Şampiyonluk gitse hala böyle mi düşünüyor olurdunuz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 https://ibb.co/fG0cnjb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 yonetimin sucu "bu adamin bir seyi yok, tribunden izlemeyi tercih ediyor" diye resmi agizdan dememis olmalari ve oyuncuya dava acmamis olmamalari. kimsenin kimseye sozlesme iyilestirme borcu yok. kontrata performans maddesi eklemek bunun icin var. talibinin olmamasi disinda o sezonun basinda kendine gelsin diye tum penaltilarin ona kullanildiriligini, gol kralliginda adi gectiginde gollerinin yarisinin penaltidan oldugunu da hatirlatalim. bunun karsiliginda 8 veya 9 mac tribunden izlemeyi secti herif. sezonda emegi varsa, ki var, acik farkla degil sadece sampiyon olunmasinda da emegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 yanlis sozlesme hazirlama denir buna bence. incentive'ler align olmamis. bi hukukcu gozuyle bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Wg gitmiş sanırım 3.5m vermişer diye laflar geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Buarada bu abu olayından çok önce ANÇ ye bunu sordular röportajda bilmem kaç ay önce. Ben sakat olduğunu biliyorum vs gibi birşeyler dedi. Yani aslında ANÇ tarafından bakınca çok da absürt bir durum yok WW gitmiş ise abu geliyor demektir. Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 aboooouuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Al nasr abunun sözleşmeyi feshedemezse Renaldo 6 ay beşiktaşta oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 ya inşallah yanılırım ama bu beceriksizlerin Aboubakar'ı alabileceğine gerçekten inanıyor musunuz? Son gün Mame diouf, ozan tufan, burak yılmaz gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Abu gol bonusuyla geliyomuş, icardiyi kabilesine yem eder siler atar ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 (düzenlendi) Abunun çapraz bağlar gitti desene sen... Ocak 13, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Yaradana binlerce kez şükürler olsun ki bjkli değilim. Gerçekten kendini büyük takım olarak niteleyen en küçük takım açık ara. Herif kimseye haber vermeden çekti gitti. Yönetim öyle bakıyo taraftara el sallarken adam. Küçüklüğün bi sınırı olmalı diye düşünürdüm hep. Ama yokmuş. Sınırsız küçüklük. Atom altı parçacığı spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Hacizci başkanın fetöcü futbolcusu olsa utanır böyle yazmazdı. Valla yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Zor deplasman kötü futbola rağmen son dk gölü ile 3 puan. Biraz da biz balla şansla kazanalım. Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 On 09.01.2023 at 17:17, FuCKiR dedi ki: @Shadow reyiz bu sözünü unutma, derbide tokatladım, şimdi sıra burda Saatler kaldı yine birini tokatlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 çakma Ronaldo gelecek olm size, Abuşu boşver sen... o bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar