FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Şampiyonun ilan edildiği, medya tff mhk lobiler tarafından bu kadar bariz, bu kadar açık şekilde desteklenip megafonun bile sustuğu dönemde fırtına koparmak neden anlamadım. Ben olsam VI ile devam ederdim daha önce de yazdım, bu sene staj dönemi. Büyük takım nedir bu sene öğrenirdi, sonra gelecek sezonda daha hazır olurdu. Arteta modelini ancak biraz sabırla başarabilirdik, olmadı. Beşiktaşa Klopp, GS ye Guardiola gelse bu sezon şampiyon olamazlar. 1 alanya maçında beşiktaşa, diğer alanya maçında gs ye açık açık "sizi şampiyon yapmayacağız" adlı operasyonun yapılmasının başka açıklaması yok. Ali koça 1 şampiyonluk borçlu gibi hareket eden medya tff mhk varken, hiç zorlamasın takımlar gelecek senenin planını yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 HAZIR VİLLA'YLA YOLLARINI AYIRMIŞKEN BÜYÜK LİVIRPULLU GERARD HOCAMI GETİREBİLİR MİYİZ, TEŞEKKÜRLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 ismael basladigi oyuna sadik bir sekilde devam etse bugun yonetimin kararini elestirmek kolay olurdu. bilmiyorum zorladilar mi yoksa kendi mi secti ama ortada savunulacak bir model kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Zehirli oku yollamış fakir denen oximoron, fb'nin şampiyon olma ihtimali yok bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 17 saat önce, Natanyal dedi ki: tarihteki en kötü istatistik mi fjkhaa ya bu okuyup okuyup temeli olmayan iddialara ezbere cahil yorumlar yapıyorsunuz harika oluyor işte, aşırı gülüyorum. misal açılış performansı şu adamın. ama sorsan uff tarihin en kötüsü falan ufff bir sezon öncesi de sanki şampiyonluk yarışında takım aldı da sıçtı batırdı. adam orada bile deneme yapıyordu. işte sorun türk taraftar profilindeki kanaat önderlerine biatçılık. onlarda belirli zümrenin itleri olduğundan fikir yürütemeyen ve sadece takip eden taraftarları çok güzel dolduruyor. ben ilk defa bir bjk hocasının hazırlık maçlarında bile aşağılandığını, 17 yaşındaki çocukları denerken böyle hocalık mı olur dendiğini gördüm. neyse sosyal medya bir kere daha kazandı. he burada üstte bahsettiğim gibi hoca en büyük kabahatli, sürecin bir numaralı problemi yapacak bir şey yok. keşke kendi doğrularında ısrar edip sıçtığı için böyle sonlansaydı görevi, girdiği kalıbın şeklini almaya çalışırken eline yüzüne bulaştırmasından dolayı değil. ezbere ve cahil derken hakaret etmesen de olurdu, al aşağıdaki tablo fikir verir sen bu parselciye de aşıksındır... Al bu da iç saha performansı Burası Mersin İdmanyurdu değil. Bu adamın geçmişinde ne var ki getirdiler takımın başına anlayamıyorum. Hiç bir doğru düzgün uzun vadeli takım çalıştırmamış adama Beşiktaşta staj yaptırmak oldukça riskli bir hareketti, getirenlerin de tez zamanda ayrıldığını görürüz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 tuchel, pochettino, benitez, lopetegui, bielsa boşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 ‘ilk x maçı’ istatistikleri çok anlamsız, bu sezon ilk devre BJK fikstürü çok avantajlıydı. puan ortalaması istatistikleri de en az 30 maçı kapsamıyorsa çok anlamlı değil. bunlar dışında gerçek şu ki takım bir şey oynamıyor, kendi sisteminden çark edince ortada bir şey de kalmadı. bu oyuncu grubu daha iyisini yapabilmeli. ayrıca bazı oyuncular ne takımı ne hocayı sallıyor ama sürekli sahadalar, td ağırlığı olmaması böyle sonuçlar doğurabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Aynen bir de bizim fikstür harbi kolaydı, deplasmanlar hep son sıradaki takımlarlaydı, derbiler içerideydi yani 2. yarı çok daha zor da geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Ceyhun'a uyuzum, teknik direktörün istifa etmesi yetmez bu herifinde gitmesi lazım. Bulduğu adamlar önce Pinheiro sonra bu, 2 side rezalet. Alsın projesini gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 niye olm, transferleri de o yapmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Rakiplerin Avrupa'da, istediğin tüm adamlar getirilmiş, müthiş bir fikstür avantajın var ama 11 maçta, maç fazlan ile liderin 4 puan gerisindesin. Arteta modeline de gülüyorum sadece. Arteta modelini, VI modelini Adana, Konya, Başakşehir uygulasın, taraftarın beklentisi yok. Beşiktaş proje takımı mı? 3 sene bekleyelim takım oturacak, uçacağız, kaçacağız. Weghorst getirmişsin sen ya ne projesi takımın başına winner hoca gerekliydi. Geçen sezondan belliydi bu tablo. Adam daha kendi bulamıyor ki sistemini takım ne oynadığını bilmiyor. 18 maç geçmiş. İlk 5'e giremez bu Beşiktaş. 25 yıl sonra Avrupa'da yoksun ne Arteta modeli ? yolu açık olsun. Ceyhun denilen yetersize de elveda hatta ANÇ kadrosu full yallah. Beşiktaş sevgisiyle büyümüş, kulübü, tribünü sahiplenmiş insan istiyorum ben. Bu ülke sessizliği, naifliği, nezaketi kaldıran bir ülke değil, adamın tepesine çıkıyorlar. Her maç sonu konuşacaksın, gerekli mesajları vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Pinheiro diye saçma sapan bir hoca bulup kulubün ismini 2 paralık ettiği an Ceyhun'a yol verilmesi lazımdı. Anç ı seçtiğimiz gibi yollamasını da biliriz , hele bu gereksizi yönetimde tutmaya devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Aga adamın tutmayan transferi olacaktı illa, o da hoca oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 ismael birkac hafta once besiktas icin son senelerin en iyi lig baslangicini yapmisken, karsilastirmali tablolarda onde dururken bile sert elestiriliyordu. mesela yine epey onyargi ile karsilasan avci'nin bile ayni asamalarda o dozajda elestirildigini hatirlamiyorum. buyuk kadro donusumu olan sezonda 3'lu gibi spesifik bir sistem uzerinden insa gereksiz riskliydi. fakat sportif direktoru takimda gorev almamis isim uzerinden elestirmek muhtemelen bir sonraki isi onu gunah kecisi ilan edecek olacak cebi'nin bile aklina gelmemistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Pinherio yu bulması değil süreç rezaletti ,adam bizi resmen kepaze etti. Sonrada takımından sene sonu gelmeden kovuldu . Gitti bu İsmaili buldu bu sefer, herifin geçmişi yok gibi, nereden bulup getiriyorsun bu adamları. Bir başarısızlık varsa bu sırf hocanın mıdır yoksa onu takıma layık görenlerin mi. Hoca bırakınca her halt tamam mı olacak peki? veya gidip şimdi ŞG i getirirlerse 1 senede ne değişti? niye daha önce boştayken getirmedin o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 inissiz ekonomilerin hacizsiz idame edilen basarili, koklu ve zengin klupleri bile devamli arayis icinde, baska basari modelleri deniyorlar. besiktas'in benzer arayislar icinde olmaya onlardan daha fazla ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Zaaa.. ŞG hayırlı olsun.. Ex ten Next?! İnşallah kariyerinin son günlerini yaşamaya gelmemiştir. Bu kadrodan başarılı işler çıkarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 ya şenor mu kaldı be pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 daha kötü bir tercih olamazdı herhalde, 5 kasımda ilk tokadı yicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 SG kendisini sevmessm de bjk icin dogru karar gibi. bi sampiyonluk yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 (düzenlendi) ahahah gs de bi kaç maglubiyete terimi getirir asdds sonra sırayla milli takım falan devam bunlar ölene kadar Ekim 26, 2022 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2022 Son jesus bükücü geliyor, unutmadık jesusu çimlere yatırdığı günleri. Şuanda en doğru karardı, zirvede bırakmak isteycektir. GS ye de 12. hafta sonunda terim gelirse lig tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 ŞG imza attığı an fenerbahçe basketbol sezonu resmen başlamıştır. Geçmişte örnekleri fazlasıyla vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar