df Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 şu açıklamaya bakınca görüyoruz ki birisinin eniştesine güvenlik ihalesi verilmiş o da kahveden boş beleş tanıdıklarını toplayıp işe almış takılıyorlar.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Sonuna oçlar yazmadığı için teessüf ettim.
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Nuh Yükselin 4.sınıfa giden oğlu kaleme almış gibi yazıyı
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Abi metnin sonlarına doğru coştukça noktalama işareti kullanmaya başlaması...:D
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 KOSKOCA ÖZEL GÜVENLİK CAMİASINI ALIP YERDEN YERE VURAMAZSINIZ SATILMIŞ KÖPEKLER. SAYGILARIMLA / BEST REGARDS AEUHAEHAEHUAEUHAEHUAEHUEAUHAE
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 nelerle uğraşıyoruz ya neyse Nathan Redmond bitmiş sanırım Hasic ve Emirhan Göztepe'ye kiralık gidiyor.
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Nathan Redmond , Tayfur Bingöl Beşiktaşta.. ADS den Tayyip Talha için de görüşmeler başlamış.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Tayfur'a çok sevindim. Kırmızı montli'yi bilmiyorum suya girip kurtarır mı bizi ?
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Tayfur da redmond da tam joker oyuncular. Yani tayfur sağ-sol bek yedekler. Redmond sol kanat, sağ kanat- forvet arkası. Tabi yine 2 sezondur söylediğimi söyleyeyim, tartışmasız 1 stoper almamız lazım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Tartışmasız bir stoper alamayız, tartışmalı da alamayız. Yabancı sınırı kalkarsa devre arası belki..
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Joseph de souzaya ceza verilmemiş süper
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 (düzenlendi) Ankaragücüne 1 maç ceza vermişler asıl en komik tarafı o bence. lan olm bu ülkede hiç bir karar mı tutarlı olmayacak ya. Bizimkiler sırf sahaya girdi diye 4 maç yemiştik topçularada saldırmamışlardı mesela. Eylül 8, 2022 Darksun tarafından düzenlendi
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 kırmızı karttan gelen 1 maç ceza var halen boşu boşuna
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 ona yapacak bir şey yok, ceza alması için kural çıkartılan bir takımız buna da şükür
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 2 saat önce, Darksun dedi ki: Ankaragücüne 1 maç ceza vermişler asıl en komik tarafı o bence. lan olm bu ülkede hiç bir karar mı tutarlı olmayacak ya. Bizimkiler sırf sahaya girdi diye 4 maç yemiştik topçularada saldırmamışlardı mesela. Yani şimdi beşiktaş - ankaragücü maçı günü geldiğinde, sahaya taraftar dalıp futbolcuları bi güzel dövünce 1 maç seyircisiz oynama cezası mı alacak demek bu aynı zamanda. iyiymiş, resmen şiddetin cezası yok kararı bu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 1 maç normal. Anormal olan verilmeyenler. Sahaya atlayan saldırganın serbest kalması. Kulübeye saldıran yardımcı hocanın ceza almaması vs.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 13 saat önce, Silphatos dedi ki: kırmızı karttan gelen 1 maç ceza var halen boşu boşuna aynen öyle yani o zaman ben alanya - başakşehir maçında sahaya atlayıp okaka'ya girişsem orada artık bana kim dokunursa beşiktaş maçında cezalı olması gerekiyor. Güzel bug
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Abi okaka sadece korunmaz, seni harbi döver atladığına pişman olursun
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 korkmayin ya bu kadar ligi erken bitirmeyiz yaziktir gunahtir ya
Öne çıkan mesajlar