Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

ben yönetimin salaklıklarını futbolculara bağlamıyorum. Koca Beşiktaş ne futbolcuya ne menajere söz geçiriyor, aptal aptal kontratlar yapılıyor. Rıdvan ve Emirhan'a da kızmadım. Evet, o sezon aboubakar'a kızıyordum ancak yönetimin yediği bokları gördükçe adamda suç bulmadım. Kendi başına böyle bir şeye girmemiştir elbet, yönetim de mallığını örtmek için böyle işlere girdiler 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes hata yapar ya, ilk taşı attıracak değiliz. Abu korkusundan tüm gs fb yorumcuları tv lerde aynı durumdalar, reis gelirse ne icardi kalır ne valencia herkes biliyor bunu.

Türkiyede daha ne acaip durumlar oluyor, kulubüne haciz davası açan adam başkan oluyor ülkede. Bunlara takılmamak lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1milyona oynuyordu çünkü adamı sakatlık riski var diye kimse almak istememişti yine biz aldık. 1-2 maç daha oynasa 1 sene otomatik sözleşmesi uzuyordu, onun yerine bizi satıp bedavadan gitmeyi tercih etti. Attığı kazık ufak mufak değil yani. Şampiyonluk gitse hala böyle mi düşünüyor olurdunuz acaba. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yonetimin sucu "bu adamin bir seyi yok, tribunden izlemeyi tercih ediyor" diye resmi agizdan dememis olmalari ve oyuncuya dava acmamis olmamalari. kimsenin kimseye sozlesme iyilestirme borcu yok. kontrata performans maddesi eklemek bunun icin var. talibinin olmamasi disinda o sezonun basinda kendine gelsin diye tum penaltilarin ona kullanildiriligini, gol kralliginda adi gectiginde gollerinin yarisinin penaltidan oldugunu da hatirlatalim. bunun karsiliginda 8 veya 9 mac tribunden izlemeyi secti herif. sezonda emegi varsa, ki var, acik farkla degil sadece sampiyon olunmasinda da emegi var.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada bu abu olayından çok önce ANÇ ye bunu sordular röportajda bilmem kaç ay önce. Ben sakat olduğunu biliyorum vs gibi birşeyler dedi. Yani aslında ANÇ tarafından bakınca çok da absürt bir durum yok

WW gitmiş ise abu geliyor demektir. Hayırlı olsun

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaradana binlerce kez şükürler olsun ki bjkli değilim. Gerçekten kendini büyük takım olarak niteleyen en küçük takım açık ara. Herif kimseye haber vermeden çekti gitti. Yönetim öyle bakıyo taraftara el sallarken adam. Küçüklüğün bi sınırı olmalı diye düşünürdüm hep. Ama yokmuş. Sınırsız küçüklük. Atom altı parçacığı spor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...