Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Rıdvan hamlesine ben çok karşı değilim ya. Çok duygusal yaklaşıyoruz bu konulara. Sözleşmesi bitiyor, takımda kalması için iyi bir sözleşme şarttı. Ek olarak avrupa yok, bu çocuğun kendini göstereceği ortam da olmayacak, o yüzden daha fazla değer kazanması da zordu. Ersin'i daha da iyiye satabilirdik eğer gerçekleşecekse. Ancak Beşiktaş bu şekilde en azınddan her 2 yılda bir böyle öz kaynak satmalı. 

lige karşı umudum var mı, açıkcası yok. Yine rotasyonlu bir kadromuz yok. Gedson, ghezzal oynamasa sıkıntı olacak.

Neyse bakalım kurt başkan neler planlıyor. Ceza harici 24 yıl sonra ilk kez avrupa'da yokuz.

Mesaj tarihi:
On 13.06.2022 at 20:29, Llama dedi ki:

FuCKiR 'siz bir sezon dilerim.

Yazıklar olsun. Geçen sene o kadar üsteledim şu konuyu sen aç diye. Neyse en azından bu sene şampiyonluk şansı otomatik olarak %50 arttı.

Mesaj tarihi:

Yanlış düşünce. Türkiyedeki en değerli futbol markası şu anda beşiktaş olduğundan dolayı fb ve gs nin çok şansı olmazdı fakat beşiktaşa gelebilir. 

Mesaj tarihi:

weghorst zor ya her şey ok ama avrupada kendini gösterme şansı yok o yüzden sıcak değilmiş. Bu gece karar verilecekmiş ? gelirse müthiş olur sırtı dönük golcü, tam bizim lig için. Rosier, ghezzal, gedson olursa muleka çok güzel assist şov yaparlar. 

Mesaj tarihi:
15 saat önce, Marquezetto dedi ki:

Sen sus gudubet herif! Allaam sen koru bundan bizi yareppim.

HSOIUDHASIUDHIOAHSD...

Dur hele. Bizim şarküteri tdyi bulsun. Fuckıer "Galatasaray bu sene açık ara şampiyon" falan der. Şampiyonluk yarışı da böylece trabzonla sizin aranızda geçer.

Reverse totem yapma ihtimali hala var.

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...