vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Ahahah zaaa Ceza sahasının az önünden serbest vuruş atamadı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 On 29.08.2022 at 19:05, Goering dedi ki: ben dinamo kiev'in diğer maçlarını da izledim. senin çoğu yorumunu da okuyorum burda: kalite ile alakası yok, biz çok erken oynadık kiev'le - takvim'den dolayı kaybettik. o maça hazırlanmaya zaman yetmemiş belli. maç 3-4 hafta sonra oynansa aynı olmazdı... (bir de kiev-fb ilk maç baya kaçırdık) Kalite ile kültür ile alakası var abi olmaz mı.. Oyuncu kalitesi oynadıklarının yine en iyisi. Bir de luce faktörüyle birlikte sistem takımı kiev. Yine söylüyorum kiev ile oynanan maçlarda fener en fazla 1 galibiyet alabilir. Zaten maçları nasılsa sonra geri dönüp bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Batshuayi hayırlı olsun. İlk işiniz kasımpaşa büyük hamama götürmek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 çok büyük bir yönetim beceriksizliği madem akşam pazarını bekliyordun ala ala bats mı aldın Temmuz'da getirseydin o zaman belki ŞL şansın bile olurdu. Bence kötü oldu, çünkü bats fenerde iş yapar. Bitirici forvet değil ama gerçekten yıpratan adam. Geçen sene Beşiktaş çok kötüydü ghezzal, rosier bile kayıptı. Buna rağmen ligin en fazla rcs giren oyuncusu batshuayi olmuştu. Üzüldüm ben böyle iyiydi fener ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Michy Batshuayi Geçen sezon Süper Lig’te 33 maçta 14 gol, 5 asistlik performans sergiledi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 o amele 14 gol attı mı yav geçen yıl vaaay fenere hayırlı olsun, çok iyi topçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 (düzenlendi) 14 golün 4ü penaltı sanırım, 10 golü var kaçırdığı penaltılarda var (1-0 yenilirken hem FB ye hem TS ye karşı kaçırmış lol). Adam iyi niyetli ama fıtık ediyor hep böyleymiş. Ben ingiltere ligi pek seyretmem bizim peder geçen sene transfer olduğu zaman bu adam bizi deli eder çok kaçırıyor demişti. Bizde daha iyisini yapar diye düşünmek fazla saflığa giriyor . Eylül 2, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 55 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: çok büyük bir yönetim beceriksizliği madem akşam pazarını bekliyordun ala ala bats mı aldın Temmuz'da getirseydin o zaman belki ŞL şansın bile olurdu. Bence kötü oldu, çünkü bats fenerde iş yapar. Bitirici forvet değil ama gerçekten yıpratan adam. Geçen sene Beşiktaş çok kötüydü ghezzal, rosier bile kayıptı. Buna rağmen ligin en fazla rcs giren oyuncusu batshuayi olmuştu. Üzüldüm ben böyle iyiydi fener ya yıpratıcı adam ya geçen sene bizi baya yıprattı sdf bir de attıkları ile değil kaçırıdklarıyla değerlendirilmeli bir forvet. Batshuayi 1 atıyorsa 6 falan kaçırıyordu, ghezalın performansı düşük gösteren kişi direkt batshuayi. Çok iyi niyetli profesyonel ama golcü mü deği, asist desen o da az. Bence daha iyisini almalıydı fener ama fenerin elindekilerden de hepsinden iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Yine bir fener klasiği transfer, sezon başladı şl den elendik lig başladı 4 maçta 5 puan kayıp üstüne forvet anca geliyor. Sene sonu teneke bağlanıp gönderilir bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 nereden baksan saçmalık, fenerin transfer politikası dün chelsea-notthingham evrak yetişmemesine bağlıymış. Plansız programsız tüm takımlar böyle abuk sabuk transfer politikası yürütüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 normalde fenere gelen forvet kazmalaşırdı, bu sefer totem yaptık direkt kazma forvet aldık diye düşünüyorum. pres gücünü artırır takımın o net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 eldekilerden daha iyi forvet ama işte eleme maçlarından önce alınması gerekiyordu. fırsat transferi bakıyoruz diyip geçen sene bizim ligde tutmamış adamı almak beceriksizlik. bence daha önemlisi takımdan hangi yabancıların gönderileceği ve sağ stoper'in kim olacağı konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 kalanlarla oynayacak işte takım nabıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Fener maçlarını keyifle izlerim bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Altayın kontrolünde yediğimiz kaçıncı gol acaba bu ya 1 maç iyi 3 maç kötü git gide umudum azalıyor bu adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Michy B a t s h u a y i .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 vay bats atmış hayret fener balı proclamış yine 90+ gz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Luce cidden büyük teknik direktör ya net 3x Jesus eder. Takımları değiştir 6-7 lik yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Son dakika golü Birilerine çok dokunmuş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 tavana astı finishing 100 @Liebe, altay bi tık daha iyi olsa fenerden alırlar zaten bence yeterli, bugün de güzel kurtarışları vardı, yediği golde pis bi şut tam önünde sektirdi malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 grup maclarinda VAR var diye biliyordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 10 saat önce, FuCKiR dedi ki: Luce cidden büyük teknik direktör ya net 3x Jesus eder. Takımları değiştir 6-7 lik yapardı Aynen ben de biraz baktım iyi kitledi aslında feneri. Bats da direğe nişanladı topu ama tabi o pozisyonda zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2022 11 saat önce, FuCKiR dedi ki: Luce cidden büyük teknik direktör ya net 3x Jesus eder. Takımları değiştir 6-7 lik yapardı 3 büyüklerde bu tarz samet aybaba sisteminde oyuna dayanabilecek takım varsa buyursun getirsin zaten. fazla para almıyordur kievden. dün 90dk zaman geçirdi adamlar , ilk 10dk 8 faul yapmış kendi takımı , maç sonu çıkmış bide fener çok faul yaptı diyor bunamış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar