ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Selam, son 2 yıldır mac kullanıyorum. İşim gereği uygulama log dosyalarıyla çok fazla çalışıyorum. Windows'tayken tüm logları notepad++ ile okurdum. En çok kullandığım özellikleri; - Dizinde ya da dosyada ara - Dizinde ya da dosyada tümünü bul (search result konsolunda sadece ilgili satırları gösterir, kopyalatırdı) - Find/replace (mesela satır sonlarında LF olan satırları CR LF ile replace eder new lineları geri getirirdim) - alt, shift ile metin seçer aynı anda tüm satırlara aynı şeyi yazardım Bunun mac'te bir alternatifini bulamıyorum. Denediklerim; VSCode, sublime Text Öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 sublime Text son 3 maddeyi yapiyor, ilk maddeyi anlayamadim ama, dizin dedigimiz, bir suru belgedeki kelimeyi bul cinsinden bisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Hem vs code hem sublime text dediklerinin hepsini yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Sublime text yapiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 native olarak yapamiyorlarsa bile milyonlarca extension/plugin var, onlardan biri mutlaka yapiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 vscode eklentilerle IDE'ye donusebilen full-fetch bi text editor, sublime de asagi kalir degil. sirf bunlar icin overkill bile. daha basit bir sey ariyorsan macin kendi editoru de bunlari yapmiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 (düzenlendi) Uzun zamandır mac kullanmadım, en son coderunner vardı. Veya virtual machine üzeri yükleyemiyormusun Notepad++ ? Veya Wine üzeri çalıştır ? Wine çalışıyor ya, MacOs ta. https://wiki.winehq.org/Download - aha wine. Ha bak aklıma geldi Crossover (paralı), Playonmac ( Bedava idi ) ile de yükleyebilirsin Notepad++ Mayıs 3, 2022 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Neden va code degil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 (düzenlendi) 11 dakika önce, Quo-Vadis dedi ki: Uzun zamandır mac kullanmadım, en son coderunner vardı. Veya virtual machine üzeri yükleyemiyormusun Notepad++ ? Veya Wine üzeri çalıştır ? Wine çalışıyor ya, MacOs ta. https://wiki.winehq.org/Download - aha wine. Ha bak aklıma geldi Crossover (paralı), Playonmac ( Bedava idi ) ile de yükleyebilirsin Notepad++ abi notepad ++ icin emülasyona falan gerek var mı napıyorsunuz altı üstü basit bir text editör zibilyon tane alternatifi var Mayıs 3, 2022 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Mac'te BBEdit var en eskilerden hatırladığım. Sublime ve Visual Code bence de çözer ama onlara alternatif Atom, Brackets ve UltraEdit geliyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: abi notepad ++ icin emülasyona falan gerek var mı napıyorsunuz altı üstü basit bir text editör zibilyon tane alternatifi var Yaw ne bilem adam Notepadı yalamış yutmuş olabilir, gözü kapalı kullanıyordur, Onsuz çalışamıyordur. Format filan attıktan sonra veya yeni makinaya geçince, genelde benim de yüklediğim ilk program Notepad++ oluyor. Alıştım merete, alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemiyorum. Ondan şeyettim. Ama bence wine haleder bu olayı. Mayıs 3, 2022 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Vim ve tmux ogren en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 https://royalapps.com/ veya https://iterm2.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 On 3.05.2022 at 16:38, Quo-Vadis dedi ki: Yaw ne bilem adam Notepadı yalamış yutmuş olabilir, gözü kapalı kullanıyordur, Onsuz çalışamıyordur. Format filan attıktan sonra veya yeni makinaya geçince, genelde benim de yüklediğim ilk program Notepad++ oluyor. Alıştım merete, alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemiyorum. Ondan şeyettim. Ama bence wine haleder bu olayı. buraya yazcam yazcam diyip, hep erteledim asdasd Npp alışkanlık cidden. Üzerine düşününce benim derdim, text editörler değil galiba. Windows mac'ten daha kullanışlı galiba ya. Windows'ta 5x hızında çalışıyorsam, Mac'te bu 2x falan. Benim sorunum galiba OS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Kullanıştan çok alışkanlıklarınla alakalı bir durum. Problem sensin. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 VIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 A cross-platform, reimplementation of Notepad++ https://github.com/dail8859/NotepadNext Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar