Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 37 dakika önce, GreenPeace77 dedi ki: Aylık 172 tl den 150 düştü ne gürültü çıktı ya 6 aylık 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 dünyanın en ucuz wowunu alıyorsunuz halen ağlıyorsunuz CENNET CENNET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 d2r 400 tl ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Legion sonunda birakmistim donerim nostalji yaparim diyordum da bu fiyatlara degmez benim icin. Yerel fiyat dedigin eso gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Burada sanki arjantin ve rusya örneği gibi oralardan alıp ucuza kullanılmasın diye ülkeler arasındaki fiyatlar çok yakın tutuluyor birbirine. onlarda farkındadır 150 dolar/tl aylık ödemeyle oyunu oynayan kişi sayısının çok düşeceğini biliyorlardır. 50 tl alsalar aylık ücret kasalarına 13 dolar yerine 3 dolar 80 tl alsalar 5 dolar girecek, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 bu işin mantığı sürümden kazanmak zaten. Şu fiyata bir yığın sub gelmez mesela ama bir artış olacağı kesin. Yöresel satışları takip ediyorlardır belki microsoft alınca yine elden geçirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 47 dakika önce, Silphatos dedi ki: dünyanın en ucuz wowunu alıyorsunuz halen ağlıyorsunuz CENNET CENNET benzin gibi gene firsat ulkesi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 3 saat önce, tiLi dedi ki: d2r 400 tl ZA şuna baktım ve kapadım direk. diablo 2 original vardı diablo 3 vardı bunu da alırım dedim ama 400 kağıt buna vereceğime gider bağışlarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 blizzard bağışa teşvik ediyor FİRMA FİRMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Acaba Diablo İmmortal da kullanabilirmiyiz balance'yi 700 tl oldu 45 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 balanceyi dğeil de balance'ı kullanabilirsin, tam goltbaren postu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 godl anandır doğru konuş 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 gelmiş yine operasyon çocuğu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 ben hep balance'yi yazarım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 (düzenlendi) Phil Spencer CEO of Microsoft Gaming "We intend to make Activision Blizzard’s much-loved library of games – including Overwatch, Diablo, and Call of Duty – available in Game Pass and to grow those gaming communities. By delivering even more value to players, we hope to continue growing Game Pass, extending its appeal to mobile phones and any connected device." Even though World of Warcraft wasn't specifically mentioned by Phil Spencer in the blog post, it's shown in the header image. At this time, we do not know if WoW will be included in the Game Pass. İleride belki ama gene tahmin edilen oldu sanırım wow hariç tutuldu. subs lu gamepass tarzı birşeyler düşünüyolarmış sanırım. https://blogs.microsoft.com/on-the-issues/2022/09/01/gaming-everyone-everywhere/ Eylül 4, 2022 GreenPeace77 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 (düzenlendi) çoğu region için en pahalı gp sub gp ultimate, wow aylık subdan daha ucuz. durduk yere milyonlarca wow subdan gelen kazancı niye düşürsün ms kendi eliyle, üzerine bir de gp ultimate özelliklerini beleşe vermiş gibi olacak yanında. illa gamepass kataloga eklemeye çalışacaklarsa yeni bir üyelik sınıfı yaparlar wow ve birkaç başka güzel bonuslu ultimate üzeri seviye anca öyle olur ama wow aylık sub fiyatından fazla olur onun fiyat Eylül 4, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 xbox console pass'da elder scrolls online var mesela ama subs içinde mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 (düzenlendi) oynamak için sub zorunlu değil onda, sub dahil değil. böyle bir üst seviye gp abonmanlığı olursa wow yanına tes online premium da koyarlar garanti Eylül 4, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 12 aylık sub gelmiş lol ama aylık fiyatı düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 3 farklı binek ve 1 pet için 600 tl verilmez koleksiyoncular alır yada gold cap ulaşmış olanlar alır muhtemelen. Nedense DF bana zayıf paket olacakmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 600 lira daha değil ya 12 aylık abonelik hedesi o. Ben oynarım sürekli aktifim diyene zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 12 aylıkta discount olmasa bile 6 ay sonra dolar 25-30 olursa ordan kurtarırsınız 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 veya bir zam yapıştırır görürsün gününü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 blizz dirkt tl fiyatları günceller işte 30 falan olsa dolares, ama en hayvanı apple kurun önünde gidiyo hep güncel 22 yaptıydı en son 1 doları asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 hayırlısı ile microsoft alsa bliz'i, oyunlar gelse game pass'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar