Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Darksun, 18.06.2026 20:11 tarihinde dedi ki:

22 Haziran günü battle.net store EU ya geçiyor hatırlatayım, alacağınız varsa halledin sonra üzülmeyin. 🙂 

Ya ben 6 aylık WoW üyelik  aldım 20 gün önce ama bi 6 aylık daha alayım diyorum, olur mu öyle?

Mesaj tarihi:

Tonla oyunum vardı zaten, WoWu plase olarak tutacaktım ama bi gazladınız 1,5 yıl elimde patladı ahah

zaten classic era oynuyorum, 4-5 ayda bir çarı anca 60larım.

hiç ally oynamadım bunca sene, dwarf oynayacam bu sefer karar verdim...

Mesaj tarihi:
samaella, 23.06.2026 16:23 tarihinde dedi ki:

eskiden ek paketleri 25€ civarı bişeye satmıyorlarmıydı_?

Yok ya, en ucuz genelde 34,99euro falan oluyordu, sonra zamanla 39,99 - 44,99 - 49,99 şeklinde arttı base paketler, yanına heroic epic falan da eklendi en pahalı 79,99 falan oldu heralde. Ama 25 civarı hiç olmadı.

Mesaj tarihi:

blitzordu savunmicamda, orada cok sey degisti

1-enflasyonu bi cebe atin 20 sene. 2007-2008 in 40$ i bugun 63$

2-mists e kadar lisans merdiven gibi ilerliyordu. WOTLK oynamak icin once vanilla, ustune TBC (35$) ustune WOTLK (40$) almak gerekiyordu. oturup warchest ciksin bekliyordunuz, onuda cikartmiyorlardi. sonra streamlineladilar, bir onceki expansion + current exp seklinde. ustune character boost eklediler, fiyat panda/WoD donemi 50 ye zipladi

3- Su anda base oyun beles, geri donmek istiyen veya yeniden baslamak istiyen icin midnight satin almak yeterli (50$)

Mesaj tarihi:

Classic ERA + çıkacak deniliyor yıl sonuna doğru ama umarım çok şey değiştirmezler, sadece yeni dungeon-raid-item falan eklesinler yeter biraz da grafik tabii.

• Yeni Oluştur...